καλησπέρα κατερίνα.
εγώ με μεγάλο μπαλκόνι και με γατο-διαβολάκι, με την καλαμωτή είμαι μια χαρά.
δεν προσπαθεί αν σκαρφαλώσει, άλλωστε αν το κάνει το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να πέσει πίσω . είναι σχετικά λεπτή οπότε βλέπει κάτω, δε της εμποδίζει την ορατότητα και χαζεύει άνετα. αλλά και στο μικρό μπαλκόνι έχουμε πιο χοντρή καλαμωτή κι επίσης δεν κάνει προσπάθεια να σκαρφαλώσει.
σε κάθε περίπτωση η επιτήρηση είναι απαραίτητη κάθε φορά που βγάζεις τα ζωάκια σου στο μπαλκόνι, για πολλούς λόγους. εμείς είμαστε άνεργοι οπότε και τώρα π είναι καλοκαίρι και έχουμε σχεδόν όλη μέρα ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες, πάντα κάποιος τσεκάρει κάθε λίγο και λιγάκι πού είναι η μικρή. όταν λείπουμε βέβαια οι πόρτες είναι κλειδωμένες!
μια φίλη έχει περίφραξη από κοτετσόσυρμα, αλλά τα δικά της γατιά είναι κάτι μπουνταλάδες
όσον αφορά στο σαμαράκι, επειδή έχω πάρει ένα ίδιο με αυτό που σου παρέθεσε η φίλη, αν το γατάκι σου είναι μικρό όπως είδα, πάρε αρχικά το kitten μέγεθος, γτ το one size θα της είναι μεγάλο και θα το βγάζει.
εγώ μετά την πλήρη ανάρρωση της στείρωσης θα ξαναρχίσω εκπαίδευση, να της το φοράω 10 λεπτά κάθε μέρα, γτ τον αύγουστο που θα πάμε διακοπές στο εξοχικό της μαμάς μου θα πρέπει να το φοράει αρκετά.