ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

και σκέψου οτι οι φωτο το αδικούν
με το νινι θα δουμε,οτι ειναι να γινει,θα γινει!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμαν με ξελιγωσες φιλεναδα!!Πωπω..τι περιγραφη!!Απιστευτα χουρχουρακι και γλυκο!!αχχχχχ τι θα κάνω με τούτο το νινί???
όταν θέλει να κοιμηθεί,θέλει αγκαλίτσα ή ξαπλώνει σε κάποιο κρεββατάκι(της έβαλα μπόλικα)
σκύβω από πάνω της,την φιλάω,βάζει πατούσια στα μάγουλα μου με κοιτά μες στα μάτια,με τραβάει ευγενικά και ''σλουρπ''μου ρίχνει ένα πλυσιματάκι στα μουτραδαγκάει απαλά τη μύτη μου και με ξανακοιτά μες στα μάτια!!!
την κοιτώ και γω και λ ι ώ ν ω σαν παγωτο (της μηχανής κιόλας που λιώνει μπαμ μπαμ)
και ζαχαρώνω
και αγαπώπερισσότερο
και λατρεύω
και ευχαριστώ τον από πάνω (Θεό?) που μας χάρισε αυτά τα πλάσματα!!!!
αχ αχ αχ αχ !!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Είναι πάρα πολύ όμορφη κι ακούγεται και πάρα πολύ χαδιάρα!

Καταπληκτικός συνδυασμός, σε εμπνέει να μην την αφήνεις ήσυχη από τα χάδια ούτε λεπτό!

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
και φυσικά πάντα αγκαλια με το ποντικάκι μας!!!!![]()
ΚΑΙ φυσικα ειναι τρελα ειναι τρελα ειναι σκετη καραμελα ζενια η καραμελενια της παει..κ αυτο που σου τραβαει το προσωπο για φιλακι;.....ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙ
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

τι παιζζζζζζζζζζζί έχω βρε παιδια? είναι απίστευτο μωράκι

δεν κλαίει -δεν γκρινιάζει
και επιτέλους τρώει μόνη της κροκέτες

αν δεν της αρέσει η κονσερβούλα τόσες μέρες απλά τσιμπούσε και συνέχιζε το παιχνίδι,τσιμπούσε κ.ο.κ
κροκέτες πάλι 1 - 1 κι αυτό της τις έδινα έγω στο στόμα,αλλά ποτέ δεν γκρίνιαξε ποτέ,ποτέ ,ποτέ
σήμερα επιτέλους πάει και τρωει μόνη της κροκετούλες!!!!!
σας το ξαναλέω είναι α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.ο μ.ω.ρ.ό

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
φτου σου σκόρδα να χεις

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
φτου σου κοπελάρα μου
φτου σου σκόρδα να χεις![]()
και μεις σου το λεμε.. την πατησεςςς επαθες ερωταα

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
και μεις σου το λεμε.. την πατησεςςς επαθες ερωταα![]()
μόνο την πάτησα?????

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

το μικράκι είναι καλά,ζουζουνευει και θελει να βολταρει συνέχεια
τα εχω ψιλοπαίξει,ολη μερα ειμαι πανω απο το κεφαλι του μην τυχον και μου φυγει κατα εξω

εξω εχω και ''νεο'' σκυλουκο,ενα καλοσυνατο γλυκο πλάσμα,και αυτο ειναι κι αλλο προβλημα.δεν πλησιαζει ο Αριστος,σήμερα δεν φανηκε

δεν ξερω τι να κανω????????????ο σκυλουκος ειναι η χαμενος η παρατημενος,δεν μου παει η καρδια να το διωξω,αλλα ο Αριστος????τοσες μερες ερχοταν οταν ελειπε το σκυλακι
σημερα δεν φανηκε
τι κανω τωρα?????????????????????????
βοηθεια καμια,στις μερες μας ,θα μας φαει ''η φιλοζωια του καναπε και του η/υ''

Οfilia μου; Δεν μας έγραψες πάλι... Τι απέγινε με τον Αρίστο; Άρχισε να εμφανίζεται και πάλι; Με το μπουμπουκάκι σου; Ο σκυλάκος ο καινούριος είναι καλά;

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

γεια γεια......................
τι να γραψω ...μπαινω βλεπω στα γρηγορα και μετα το παιζω ''φυλακας''!!!!!!
ο Αριστακος οκ ερχεται καθε μα καθε μερα.οταν τον βλέπω παω μεχρι τη γωνια για να με ακολουθήσει ο σκυλουκος(ο οποιος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ καρδουλης αγαπουλης με πολλα κυβικά όμως
)οπότε μπαίνει ο Αριστος μεσα,τοτε παθαινει τρελα η μικρη και θελαι να παει στον Αριστο(ο οποιος δεν τη θέλει,ριχνει και μπατσες αλλα η μικρη δεν πτοειτε)
κι ετσι εγω κυνηγαω τη μικρη μην παθει ζημια απο το μεγαλο και να μην παει και στη πορτα που καθεται ο σκυλουκος ακριβως απο εξω(ο καλος μου δεν μπαιναι μεσα)μετα τρεχω να μαζεψω τη μικρη για να παω μεχρι τη γωνια με το σκυλουκο για να φυγει ο Αριστος και γενικως τα εχω παιξει
η μικρη θελαι παιχνιδια και αγκαλιες
ο σκυλουκος τα ιδια,αναζητα με απογνωση αγαπη και παιχνιδι
ο Αριστος -σταθερα-φαι και αγκαλια
εγω θελω να δουλεψω
και γενικως ασ τα βραστα τα εχω παιξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
αλλα τα αγαπώωωωωωωωωωωωωωω όλα οποτε μοιραζομαι για όλα
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
)Κράτα γερά για τις αγάπες σου και στην ανάγκη χτύπα και καμιά βιταμινούλα!!

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

ευτυχως που το αφεντικο μου ειναι και αντρας μου

εκτος κι αν με στειλει πακετο στο τελος ο ανθρωπος,αδικο δεν θα εχει,πλεον ειμαι η τρελη της γειτονιας και με σφραγιδα(κι ολα αυτα σε χωρο εργασιας
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Είναι μεγάλο ατού να μη μπορείς να απολυθείς... Δε νομίζω ο άντρας σου να μπορεί να σας αποχωριστεί!

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

το προβλημα ειναι με το σκυλουκο ειναι μεγαλος και κοιταν ολοι με μισο ματι βρηκα χωρο να τον παω(οχι οτι καλυτερο,αλλα εκει θα ειναι προφυλαχμενος απο αμαξια και ''καλα ανθρωποειδη πλασματα)αλλα δεν μπαινει με τιποτα στο αμαξι

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε χωράει εννοείς ή δε θέλει;
Δεν θα θελει βρε τι ειναι να μη χωραει;;

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ήθελε

αλλά από εκεί που δεν το περιμένεις εμφανίζεται μια βοηθεια με τροπο μαγικό

ο σκυλουκος ειναι λεον καπου καπως ασφαλής.......και μου λειπει,τον αγαπησα τον μουργο!θα πηγαινω να τον βλεπω

καπως ηρεμησα!!!!!
και τωρα πρεπει να τα βαλω οοοοοοοοοοοοολα σε μια σειρα,ταμειο μειον βεβαια,αλλα δεν πτοουμε,σιγα σιγα θα γινουν ολα

το μπουμπουκακι ειναι καλα,κοριτσακι επιβεβαιωμένα ,τα ποδαρακια ειναι καλα,ενα κουσουρακι το εχουμε,αλλα καλά!
να τολμησω να την πάω σπιτι να δω αντιδράσεις?????????

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Δεν θα θελει βρε τι ειναι να μη χωραει;;![]()

Μα μια φίλη μου είχε ένα Αγ. Βερνάρδου και στο σκαραβαίο έμπαινε πίσω και εξείχαν πατούσια και ουρές!!

Ναι, ναι! Σπίτι!! Αφού σου έχει "βεντουζώσει" το μπεμπάκι και εσύ το ερωτεύτηκες! Ελπίζω να πάει καλά η πρώτη επαφή!
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα και το ρωτας....να το πας στο σπιτι και βλεπεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
αχχχχχ τι θα κάνω με τούτο το νινί???
δαγκάει απαλά τη μύτη μου και με ξανακοιτά μες στα μάτια!!!