Το δυναμικό μπουμπουκάκι

• Thread starter Thread starter ofilia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απάντηση: Το δυναμικό μπουμπουκάκι (μου;)

και σκέψου οτι οι φωτο το αδικούν
με το νινι θα δουμε,οτι ειναι να γινει,θα γινει!!!!!!:):bigarmhug

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:huglove:αχχχχχ τι θα κάνω με τούτο το νινί???

όταν θέλει να κοιμηθεί,θέλει αγκαλίτσα ή ξαπλώνει σε κάποιο κρεββατάκι(της έβαλα μπόλικα:P)
σκύβω από πάνω της,την φιλάω,βάζει πατούσια στα μάγουλα μου με κοιτά μες στα μάτια,με τραβάει ευγενικά και ''σλουρπ''μου ρίχνει ένα πλυσιματάκι στα μουτρα:inlove:δαγκάει απαλά τη μύτη μου και με ξανακοιτά μες στα μάτια!!!
την κοιτώ και γω και λ ι ώ ν ω σαν παγωτο (της μηχανής κιόλας που λιώνει μπαμ μπαμ)
και ζαχαρώνω
και αγαπώπερισσότερο
και λατρεύω

και ευχαριστώ τον από πάνω (Θεό?) που μας χάρισε αυτά τα πλάσματα!!!!

αχ αχ αχ αχ !!!!!!!!
Αμαν με ξελιγωσες φιλεναδα!!Πωπω..τι περιγραφη!!Απιστευτα χουρχουρακι και γλυκο!!:slourp::slourp::slourp:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πάρα πολύ όμορφη κι ακούγεται και πάρα πολύ χαδιάρα! :D
Καταπληκτικός συνδυασμός, σε εμπνέει να μην την αφήνεις ήσυχη από τα χάδια ούτε λεπτό! :hehe:

και φυσικά πάντα αγκαλια με το ποντικάκι μας!!!!:D

ΚΑΙ φυσικα ειναι τρελα ειναι τρελα ειναι σκετη καραμελα ζενια η καραμελενια της παει..κ αυτο που σου τραβαει το προσωπο για φιλακι;.....ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙ

τι παιζζζζζζζζζζζί έχω βρε παιδια? είναι απίστευτο μωράκι:slourp:

δεν κλαίει -δεν γκρινιάζει

και επιτέλους τρώει μόνη της κροκέτες:clapup:

αν δεν της αρέσει η κονσερβούλα τόσες μέρες απλά τσιμπούσε και συνέχιζε το παιχνίδι,τσιμπούσε κ.ο.κ
κροκέτες πάλι 1 - 1 κι αυτό της τις έδινα έγω στο στόμα,αλλά ποτέ δεν γκρίνιαξε ποτέ,ποτέ ,ποτέ

σήμερα επιτέλους πάει και τρωει μόνη της κροκετούλες!!!!!

σας το ξαναλέω είναι α.π.ί.σ.τ.ε.υ.τ.ο μ.ω.ρ.ό :yahoo::bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug

φτου σου κοπελάρα μου
φτου σου σκόρδα να χεις:P:P:P:P

φτου σου κοπελάρα μου
φτου σου σκόρδα να χεις:P:P:P:P

και μεις σου το λεμε.. την πατησεςςς επαθες ερωταα:clapup::clapup:

το μικράκι είναι καλά,ζουζουνευει και θελει να βολταρει συνέχεια
τα εχω ψιλοπαίξει,ολη μερα ειμαι πανω απο το κεφαλι του μην τυχον και μου φυγει κατα εξω:/:
εξω εχω και ''νεο'' σκυλουκο,ενα καλοσυνατο γλυκο πλάσμα,και αυτο ειναι κι αλλο προβλημα.δεν πλησιαζει ο Αριστος,σήμερα δεν φανηκε:(
δεν ξερω τι να κανω????????????ο σκυλουκος ειναι η χαμενος η παρατημενος,δεν μου παει η καρδια να το διωξω,αλλα ο Αριστος????τοσες μερες ερχοταν οταν ελειπε το σκυλακι
σημερα δεν φανηκε
τι κανω τωρα?????????????????????????
βοηθεια καμια,στις μερες μας ,θα μας φαει ''η φιλοζωια του καναπε και του η/υ''

Οfilia μου; Δεν μας έγραψες πάλι... Τι απέγινε με τον Αρίστο; Άρχισε να εμφανίζεται και πάλι; Με το μπουμπουκάκι σου; Ο σκυλάκος ο καινούριος είναι καλά; :)

γεια γεια......................
τι να γραψω ...μπαινω βλεπω στα γρηγορα και μετα το παιζω ''φυλακας''!!!!!!
ο Αριστακος οκ ερχεται καθε μα καθε μερα.οταν τον βλέπω παω μεχρι τη γωνια για να με ακολουθήσει ο σκυλουκος(ο οποιος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ καρδουλης αγαπουλης με πολλα κυβικά όμως:P)
οπότε μπαίνει ο Αριστος μεσα,τοτε παθαινει τρελα η μικρη και θελαι να παει στον Αριστο(ο οποιος δεν τη θέλει,ριχνει και μπατσες αλλα η μικρη δεν πτοειτε)
κι ετσι εγω κυνηγαω τη μικρη μην παθει ζημια απο το μεγαλο και να μην παει και στη πορτα που καθεται ο σκυλουκος ακριβως απο εξω(ο καλος μου δεν μπαιναι μεσα)μετα τρεχω να μαζεψω τη μικρη για να παω μεχρι τη γωνια με το σκυλουκο για να φυγει ο Αριστος και γενικως τα εχω παιξει
η μικρη θελαι παιχνιδια και αγκαλιες
ο σκυλουκος τα ιδια,αναζητα με απογνωση αγαπη και παιχνιδι
ο Αριστος -σταθερα-φαι και αγκαλια
εγω θελω να δουλεψω
και γενικως ασ τα βραστα τα εχω παιξειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αλλα τα αγαπώωωωωωωωωωωωωωω όλα οποτε μοιραζομαι για όλα

Απαιτούν ενέργεια, ξέρω... Κι εγώ όταν τα είχα στο ξενοδοχείο στο τρέξιμο ήμουν όλο. Μια γατομάνα με τέσσερα μωρά, ένας γατούλης, μία γατούλα σιάμ που την είχαν ελεύθερη και δεν πλησιαζόταν με τίποτα (με το ζόρι την είχα χαιδέψει λίγες φορές στο φαγητό) και ένα τρελοκούταβο! ( σημείωση: ΔΕΝ ήταν ξενοδοχείο ζώων :D )
Κράτα γερά για τις αγάπες σου και στην ανάγκη χτύπα και καμιά βιταμινούλα!! :P

ευτυχως που το αφεντικο μου ειναι και αντρας μου:P
εκτος κι αν με στειλει πακετο στο τελος ο ανθρωπος,αδικο δεν θα εχει,πλεον ειμαι η τρελη της γειτονιας και με σφραγιδα(κι ολα αυτα σε χωρο εργασιας:P)

Εγώ πάλι ήμουν η τρελή του χωριού!! :crazy::crazy: :D
Είναι μεγάλο ατού να μη μπορείς να απολυθείς... Δε νομίζω ο άντρας σου να μπορεί να σας αποχωριστεί! ;)

το προβλημα ειναι με το σκυλουκο ειναι μεγαλος και κοιταν ολοι με μισο ματι βρηκα χωρο να τον παω(οχι οτι καλυτερο,αλλα εκει θα ειναι προφυλαχμενος απο αμαξια και ''καλα ανθρωποειδη πλασματα)αλλα δεν μπαινει με τιποτα στο αμαξι:/:

Δε χωράει εννοείς ή δε θέλει;

δεν ήθελε:laugh:
αλλά από εκεί που δεν το περιμένεις εμφανίζεται μια βοηθεια με τροπο μαγικό:D
ο σκυλουκος ειναι λεον καπου καπως ασφαλής.......και μου λειπει,τον αγαπησα τον μουργο!θα πηγαινω να τον βλεπω:/:

καπως ηρεμησα!!!!!
και τωρα πρεπει να τα βαλω οοοοοοοοοοοοολα σε μια σειρα,ταμειο μειον βεβαια,αλλα δεν πτοουμε,σιγα σιγα θα γινουν ολα;)
το μπουμπουκακι ειναι καλα,κοριτσακι επιβεβαιωμένα ,τα ποδαρακια ειναι καλα,ενα κουσουρακι το εχουμε,αλλα καλά!

να τολμησω να την πάω σπιτι να δω αντιδράσεις?????????:whistle:

Δεν θα θελει βρε τι ειναι να μη χωραει;;:P:P

:redface::redface::redface:
Μα μια φίλη μου είχε ένα Αγ. Βερνάρδου και στο σκαραβαίο έμπαινε πίσω και εξείχαν πατούσια και ουρές!! :D

Ναι, ναι! Σπίτι!! Αφού σου έχει "βεντουζώσει" το μπεμπάκι και εσύ το ερωτεύτηκες! Ελπίζω να πάει καλά η πρώτη επαφή!

Καλα και το ρωτας....να το πας στο σπιτι και βλεπεις. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back