ria23
Διάσημο μέλος

να και φωτο απο τα ζουζουνια μου το ενα εχει ενα προβληματακι με το ραμφος του θελει κοψιμο καθε μηνα καθως γεννηθηκε ετσι!! ειναι κληρονομικο κατα 50% ..αλλα δεν επηρεαζει την συμπεριφορα του πουλιου απλα καθε 1-2 μηνες θελει κοψιμο κατα τα αλλα ειναι υγειεστατα!!!!!!!η φωτο ηταν πριν του κοψω το ραμφος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
myrtos
Δραστήριο μέλος
πολυ μου αρεσουν αυτα Να σου ζησει το ......
αυγο 
Μακαρι να βγει ενα κουκλακι απο εκει μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

μαλλον ενα θα μου κανουν πρεπει να ηταν μεγαλουτσικα σε ηλικια και οσο μεγαλωνουν κανουν λιγοτερα αυγουλακια !!! δεν πειραζει ελπιζω να μην ειναι κλουβιο θας σας βαλω φωτο οταν γεννηθει ελπιζω να βγει πουλακι!!!

ria23
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
αχ τι συγκηνιτικό να βλέπεις αυγουλάκη!!! ειναι πολύ γλυκιά προσμονή!
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
(Δεν είναι επικίνδυνο να είναι να αβγό στο ίδιο κλουβί με τον αρσενικό; Βασικά ρωτάω επειδή είμαι άσχετη από πουλιά)

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να αποκτήσετε ένα νέο μέλος!με το καλό!μετα απο 1,5 μηνα που μου χαρισαν 2 ζεμπρακια !!!..εβαλα μια φωλιτσα για να κοιμουνται χειμωνας πλεον τροπος του λεγειν δηλαδη..την παρασκευη που γυρισα και παω να καθαρισω το κλουβακι κοιταω στη φωλια και εχουμε ενα αυγουλακι τρελαθηκα!!!!!!!!ελπιζουμε να βγει πουλακι σε 15 μερες θα ξερουμε!!!να και φωτο απο τα ζουζουνια μου το ενα εχει ενα προβληματακι με το ραμφος του θελει κοψιμο καθε μηνα καθως γεννηθηκε ετσι!! ειναι κληρονομικο κατα 50% ..αλλα δεν επηρεαζει την συμπεριφορα του πουλιου απλα καθε 1-2 μηνες θελει κοψιμο κατα τα αλλα ειναι υγειεστατα!!!!!!!
η φωτο ηταν πριν του κοψω το ραμφος![]()
ria23
Διάσημο μέλος
Ρία μου, δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά, τα παραδείσια είναι περίεργα πουλάκια. Τώρα, επειδή είναι εκτός εποχής, δεν ξέρω τί ελπίδες έχουν να βγάλουν πουλάκια. Δεν κλωσσάνε συνέχεια, πολλές φορές αφήνουν τα αυγουλάκια και χαζολογάνε ,γι'αυτό, καλό είναι να βάζουμε φωλιά ενώ έχει ζέστη, δηλ, Άνοιξη. Της αδελφής μου ένα ζευγαράκι που έχει, τον Οκτώβριο που τους έβαλε φωλιά, γέννησαν 11(!!!!!!!!!) αυγουλάκια. Άλλοτε κλώσσαγαν, άλλοτε όχι. Δεν βγήκε ούτε ένα πουλάκι. Τα δικά σου, μπορεί, βέβαια, να είναι πιο στοργικοί γονείς και να φροντίσουν πιο πολύ τα αυγουλάκια τους.
κοιτα δεν ξερω πρωτη φορα ειχα τετοια πουλακια !!! απο παπαγαλους και καναρινια ξερω μονο!!! εμενα να σου πω κλωσανε συνεχεια !!! διαβασα οτι αυτα τα πουλακια κλωσανε μονο οταν γεννησουν ολα τους τα αυγα!!!!!!οντως χαζολογανε ειναι και κουτσοπμολικα βλεπεις!!!!!! μακαρι να τα καταφερουν!!!!! αν ολα πανε καλα θα εχουμε μωρα 25 του μηνα!! σημαδιακο?????

εχω λιγο αγχος μετα απο τοσα χρονια !!!παντως τα εχω συνεχεια μεσα στο σπιτι στο δωματιο μου και προσπαθω να μην τα ενοχλω πολυ!!!!!

ria23
Διάσημο μέλος
Τι όμορφα πουλάκια!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
(Δεν είναι επικίνδυνο να είναι να αβγό στο ίδιο κλουβί με τον αρσενικό; Βασικά ρωτάω επειδή είμαι άσχετη από πουλιά)![]()
και το αρσενικο και το θηλυκό μπορει να βλαψει το αυγο !!! δυστυχως ..ελπιζω ομως να τα καταφερουν !!!! τα εχω ''ντοπαρει'' με βιταμινες

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
good luck!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πάνε όλα καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
μετα απο 1,5 μηνα που μου χαρισαν 2 ζεμπρακια !!!..εβαλα μια φωλιτσα για να κοιμουνται χειμωνας πλεον τροπος του λεγειν δηλαδη..την παρασκευη που γυρισα και παω να καθαρισω το κλουβακι κοιταω στη φωλια και εχουμε ενα αυγουλακι τρελαθηκα!!!!!!!!ελπιζουμε να βγει πουλακι σε 15 μερες θα ξερουμε!!!να και φωτο απο τα ζουζουνια μου το ενα εχει ενα προβληματακι με το ραμφος του θελει κοψιμο καθε μηνα καθως γεννηθηκε ετσι!! ειναι κληρονομικο κατα 50% ..αλλα δεν επηρεαζει την συμπεριφορα του πουλιου απλα καθε 1-2 μηνες θελει κοψιμο κατα τα αλλα ειναι υγειεστατα!!!!!!!
η φωτο ηταν πριν του κοψω το ραμφος![]()
Καλέ ζεμπράκια λέγονται αυτά Ρία? Έχει η φίλη μου στην Ιταλία 3 και επειδή θεωρεί ότι δεν τα φροντίζει όπως θα έπρεπε ήθελε να μου τα χαρίσει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μου τα φέρει όταν κατέβει. Καλά πολύ θόρυβο κάνουν τα άτιμα

Raisa
Περιβόητο μέλος
..είναι πανέμορφα...μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχετε νέο μέλος!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Να σου ζήσει το εγγόνι!!!
ria23
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ευχαριστω παιδια!!!! τα κλωσάει ευτυχως συνεχεια !!! μαλλον δεν θα κανουν αλλο!!!!! ρανια σου εχω νεα εβαλα φωλια και στα παπαγαλακια!!! αν κανουν και θες θα στο δωσω εκπαιδευμενο και ταισμενο στο χερι!!!!! θα τρελαθεις!!![]()
Ναι παιδί μου έχω φώτο με παπαγαλάκι που μου παίρνει λεφτά από την τσέπη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool