Το ζεμπράκι μου γέννησε

λοιπον δεν ηθελα να το πω ακομη για να μην το γρουσουζεψω...;) αλλα εχω 3 νεοσσους 3 ημερων ..οι γονεις τους προσεχουν 2πλασια απο την προηγουμενη φορα ..τοσο που δεν βγαινουν με τπτ απο την φωλια για να ριξω μια ματια...ελπιζω ολα να συνεχισουν να πηγαινουν καλα...εχω και ενα αυγο που ακομη δεν εχει βγει τπτ...λογικα αν δεν βγει και αυριο ειναι κλουβιο ...δεν με πειραζει αρκει να πανε ολα καλα με τα υπολοιπα..:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε μακαρι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τα προηγούμενα τι έγινε βρε Ρία?

Με τα προηγούμενα τι έγινε βρε Ρία?

δυστυχως 2 νεοσσοι μου βγηκαν και οι γονεις τους εριξαν στο πατωμα του κλουβιου...μπορει καταλαθος ,και απο οτι μου ειπε και φιλος μου στο πετ σοπ μπορει να ειχαν καποιο προβλημα αναπαραγωγικο μαλλον..εφτιαξα δικη μου φωλια αυτο σχεδια για να μην μπορουν να τα ριξουν κατω...απο την προηγουμενη φορα να πω οτι τα μωρα μου μοιαζουν μεγαλυτερα...και ενω τα ειχαν ριξει απο την πρωτη κιολας μερα κατω τωρα ειμαστε αισιως στην 3 μερα..αν κλεισουμε βδομαδα εχουμε ξεπερασει τον μισο κινδυνο..:)

Ρία πώς πάνε τα πουλάκια? Είναι όλα καλά μέχρι τώρα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστα τα νεα..και δυσαρεστα..λοιπον..εχω 3 μωρα 8 ημερων..το ενα δυστυχως δεν τα καταφερε και το εχασα την προηγουμενη βδομαδα καλθως ειχε γεννηθει με 3-4 μερες διαφορα απο τα αλλα..και μαλλον ποδοπατηθηκε..τα αλλα 3 εχουν μεγαλωσει και στρουμπουλεψει αρκετα..βαζω και μια φωτο αν και δεν φαινεται καλα...:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00473.jpg
    DSC00473.jpg
    174,7 KB · Εμφανίσεις: 263
Να σου ζήσουν τα εξωγηινάκια! Πλάκα έχουν! Κρίμα για το μικρό, αλλά τουλάχιστον τη γλίτωσαν τα άλλα τρία. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μεγαλώσουν μια χαρά!

Τι ειναι αυτααααα???:):):):):):) Καναρινακια?:):):)

https://www.mypetz.gr/threads/Το-ζεμπράκι-μου-γέννησε.223669/

κοιτα εδω στην πρωτη σελιδα..λεγονται παραδεισια ζεμπρακια συγκεκριμενα..:):)

Να σου ζήσουν Ρία μου

Να σου ζήσουν Ρία!!!Τα δικά σου είναι σωστοί γονείς, της αδελφής μου κλούβιαναν να αυγά, δεν τα κλωσσούσαν:down:

ευχαριστω πολυ κοριτσια να ειστε καλα ..τελος της αλλης βδομαδας αρχες της επομενης που θα ειναι πιο μεγαλοσωμα θα αρχιζω να τα βγαζω που και που να μαθουν εκτος κλουβιου και θα τα βγαλω καλυτερες φωτο..να ανοιξουν και τα ματακια τους..!!!!!!!:rolleyes::happy::happy::P

Να σου ζησουν!:D:D:D:D Ειναι πραγματι παραδεισενια ζεμπρακια-κορνακια! :) Αντε να δουμε συντομα φωτο και να ειναι και στρουμπουλουλια!!!:):):):D:D:D

Τι κάνουν τα πουλάκια? Μεταμορφώθηκαν από άλιεν σε πτηνά? Περιμένουμε φωτογραφίες...

να και τα μωρακια μου!!!!!!!!!!!!!!!:):):):up::up::up::up:

Συνημμένα

• Photo-0186.jpg
    Photo-0186.jpg
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 61
  • Photo-0188.jpg
    Photo-0188.jpg
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 54
  • Photo-0189.jpg
    Photo-0189.jpg
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • Photo-0190.jpg
    Photo-0190.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 51
να σου ζησουν τα πετουμενα ! :D

:lol::lol::lol::lol: ..ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!:up::up:

Φτου φτού φτού κουκλάκια:up:

ευχαριστουμε να ειστε καλα!!!!!! ο πιο μικρος μπεζ στο χρωμα μου εχει βγει πολυ τζαναμπετης καθε φορα που τον βγαζω εξω...θελει να πεταξει τρομαρα του:lol::lol::lol: τελικα θα τα κρατησουμε ολα τα ζουζουνακια σχεδον το ενα θα το παρει η θεια μου!!!!!!!ο αντρας μου εχει τρελαθει με τα μικρα..γενικα ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφεραμε και εχουμε μικρακια!!!!!!!:up::up::up:

να τα χαιρεστε τα πουλακια σας ειναι κουκλακια....και μακρια απο την ηρω γιατι δεν τα βλεπει μονο ομορφα, αλλα και ωραιο μεζε !!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back