ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:24 Η ria23 έγραψε: #81 24-02-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι θα ερθω γιουπιιιιιι πουλι δεν ξερω αν θα παρω φευγοντας, αλλα για καφε θα'ρθω αμεεεε και οι υπολοιποι ζουλεψτε που θα ζουληξω την ηρω ! ζηλεια ψωραααα Click για ανάπτυξη... ωραια θα συννενοηθουμε απο πμ αυριο μεθαυριο να μου πεις και ποια μερα μπορεις καλυτερα(να κοιταξω και γω το καρνε μου) πιο καρνε που εχω βαρεθει να καθομαι μετα την εξεταστικη ..θα στειλω και στη χρυσα αν δεν παει πουθενα..ολες οι μαναδες των ζουρλογατων θα μαζευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η ιβανα έγραψε: #82 24-02-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ωραια θα συννενοηθουμε απο πμ αυριο μεθαυριο να μου πεις και ποια μερα μπορεις καλυτερα(να κοιταξω και γω το καρνε μου) πιο καρνε που εχω βαρεθει να καθομαι μετα την εξεταστικη ..θα στειλω και στη χρυσα αν δεν παει πουθενα..ολες οι μαναδες των ζουρλογατων θα μαζευτουν Click για ανάπτυξη... εγινε καλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ναι θα ερθω γιουπιιιιιι πουλι δεν ξερω αν θα παρω φευγοντας, αλλα για καφε θα'ρθω αμεεεε και οι υπολοιποι ζουλεψτε που θα ζουληξω την ηρω ! ζηλεια ψωραααα Click για ανάπτυξη... ωραια θα συννενοηθουμε απο πμ αυριο μεθαυριο να μου πεις και ποια μερα μπορεις καλυτερα(να κοιταξω και γω το καρνε μου) πιο καρνε που εχω βαρεθει να καθομαι μετα την εξεταστικη ..θα στειλω και στη χρυσα αν δεν παει πουθενα..ολες οι μαναδες των ζουρλογατων θα μαζευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:26 Η ιβανα έγραψε: #82 24-02-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ωραια θα συννενοηθουμε απο πμ αυριο μεθαυριο να μου πεις και ποια μερα μπορεις καλυτερα(να κοιταξω και γω το καρνε μου) πιο καρνε που εχω βαρεθει να καθομαι μετα την εξεταστικη ..θα στειλω και στη χρυσα αν δεν παει πουθενα..ολες οι μαναδες των ζουρλογατων θα μαζευτουν Click για ανάπτυξη... εγινε καλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ria23: ωραια θα συννενοηθουμε απο πμ αυριο μεθαυριο να μου πεις και ποια μερα μπορεις καλυτερα(να κοιταξω και γω το καρνε μου) πιο καρνε που εχω βαρεθει να καθομαι μετα την εξεταστικη ..θα στειλω και στη χρυσα αν δεν παει πουθενα..ολες οι μαναδες των ζουρλογατων θα μαζευτουν Click για ανάπτυξη... εγινε καλο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.