ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
24-02-09
14:24
ναι θα ερθω γιουπιιιιιιπουλι δεν ξερω αν θα παρω φευγοντας, αλλα για καφε θα'ρθω αμεεεε
και οι υπολοιποι ζουλεψτε που θα ζουληξω την ηρω ! ζηλεια ψωραααα
![]()
ωραια θα συννενοηθουμε απο πμ αυριο μεθαυριο να μου πεις και ποια μερα μπορεις καλυτερα(να κοιταξω και γω το καρνε μου) πιο καρνε που εχω βαρεθει να καθομαι μετα την εξεταστικη ..θα στειλω και στη χρυσα αν δεν παει πουθενα..ολες οι μαναδες των ζουρλογατων θα μαζευτουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
24-02-09
14:26
ωραια θα συννενοηθουμε απο πμ αυριο μεθαυριο να μου πεις και ποια μερα μπορεις καλυτερα(να κοιταξω και γω το καρνε μου) πιο καρνε που εχω βαρεθει να καθομαι μετα την εξεταστικη ..θα στειλω και στη χρυσα αν δεν παει πουθενα..ολες οι μαναδες των ζουρλογατων θα μαζευτουν![]()
εγινε καλο μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
πουλι δεν ξερω αν θα παρω φευγοντας, αλλα για καφε θα'ρθω αμεεεε