Το καναρίνι μου δεν τρώει

κζ8

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 231 μηνύματα.
εχω μεγαλωσει ενα καναρινι με ταισμα στο χερι.επειδη οι γονεις δεν το θελανε...και φανηκε γιατι δεν το θελανε... απο νωρις ειδαμε οτι ειχε προβλημα.:worry:
ειχε φτασει 3 μηνων κ ακομη δεν ετρωγε μονο του.
τα φυσιολογικα πουλια το κανουν αυτο 1,5 μηνων.

επειτα δεν εχει νυχι στο ενα ποδι κ ανα 20-30 δευτερολεπτα σηκωνεται σουζα,δηλαδη καθεται στην ουρα του κ φτερουγιζει να επανελθει φυσιολογικα.το βραδυ κοιμαται στον πατο του κλουβιου κ στο πλαι ακουμπωντας με την πλατη τη πορτα του κλουβιου....
πτηνιατρο δεν εχει η πολη μας...κ ο κτηνιατρος δεν νομιζω να κανει κ πολλα οπως κ εχει ξανασυμβει με πουλακια που του πηγαμε...
τι να κανουμε:confused:

παραθετω φωτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 100_2625.jpg
    100_2625.jpg
    402,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 100_2623.jpg
    100_2623.jpg
    470,8 KB · Εμφανίσεις: 46
κατά ένα μεγάλο μέρος εξαρτάται από τον κτηνίατρο που έχεις. εγώ έχω ένα καναρινάκι το οποίο είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας. αλλά ο κτηνίατρος που έχω είναι πολύ καλός και το έσωσε. βέβαια ανταποκρίθηκε καλά και το πουλάκι, αλλά κι εκείνος δεν το έβαλε κάτω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηγαμε στον κτηνιατρο κ μας ειπε οτι ειναι ραχιτιδα μαλλον,εχει κ μια καμπουριτσα...εαν το φροντιζουμε ειπε κ το προσεχουμε θα ζησει.αλλα δεν θα παψει να ειναι ενα καναρινακι με αναπηρια...

το βραδυ δεν μπορει να κοιμηθει γιατι σηκωνεται προς τα πανω κ βρηκαμε τροπο...
το βαζουμε σ ενα κηροπηγιο με χαρτι στην πλατουλα του για να το κραταει σταθερο κ ξερενεται στον υπνο το καλο μου:whistle:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back