09-10-11
18:35
εχω μεγαλωσει ενα καναρινι με ταισμα στο χερι.επειδη οι γονεις δεν το θελανε...και φανηκε γιατι δεν το θελανε... απο νωρις ειδαμε οτι ειχε προβλημα.
ειχε φτασει 3 μηνων κ ακομη δεν ετρωγε μονο του.
τα φυσιολογικα πουλια το κανουν αυτο 1,5 μηνων.
επειτα δεν εχει νυχι στο ενα ποδι κ ανα 20-30 δευτερολεπτα σηκωνεται σουζα,δηλαδη καθεται στην ουρα του κ φτερουγιζει να επανελθει φυσιολογικα.το βραδυ κοιμαται στον πατο του κλουβιου κ στο πλαι ακουμπωντας με την πλατη τη πορτα του κλουβιου....
πτηνιατρο δεν εχει η πολη μας...κ ο κτηνιατρος δεν νομιζω να κανει κ πολλα οπως κ εχει ξανασυμβει με πουλακια που του πηγαμε...
τι να κανουμε
παραθετω φωτο

ειχε φτασει 3 μηνων κ ακομη δεν ετρωγε μονο του.
τα φυσιολογικα πουλια το κανουν αυτο 1,5 μηνων.
επειτα δεν εχει νυχι στο ενα ποδι κ ανα 20-30 δευτερολεπτα σηκωνεται σουζα,δηλαδη καθεται στην ουρα του κ φτερουγιζει να επανελθει φυσιολογικα.το βραδυ κοιμαται στον πατο του κλουβιου κ στο πλαι ακουμπωντας με την πλατη τη πορτα του κλουβιου....
πτηνιατρο δεν εχει η πολη μας...κ ο κτηνιατρος δεν νομιζω να κανει κ πολλα οπως κ εχει ξανασυμβει με πουλακια που του πηγαμε...
τι να κανουμε

παραθετω φωτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
Η cooperaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 81 μηνύματα.
12-10-11
09:36
κατά ένα μεγάλο μέρος εξαρτάται από τον κτηνίατρο που έχεις. εγώ έχω ένα καναρινάκι το οποίο είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας. αλλά ο κτηνίατρος που έχω είναι πολύ καλός και το έσωσε. βέβαια ανταποκρίθηκε καλά και το πουλάκι, αλλά κι εκείνος δεν το έβαλε κάτω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
12-10-11
09:43
Πηγαμε στον κτηνιατρο κ μας ειπε οτι ειναι ραχιτιδα μαλλον,εχει κ μια καμπουριτσα...εαν το φροντιζουμε ειπε κ το προσεχουμε θα ζησει.αλλα δεν θα παψει να ειναι ενα καναρινακι με αναπηρια...
το βραδυ δεν μπορει να κοιμηθει γιατι σηκωνεται προς τα πανω κ βρηκαμε τροπο...
το βαζουμε σ ενα κηροπηγιο με χαρτι στην πλατουλα του για να το κραταει σταθερο κ ξερενεται στον υπνο το καλο μου
το βραδυ δεν μπορει να κοιμηθει γιατι σηκωνεται προς τα πανω κ βρηκαμε τροπο...
το βαζουμε σ ενα κηροπηγιο με χαρτι στην πλατουλα του για να το κραταει σταθερο κ ξερενεται στον υπνο το καλο μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum