Το μισαδάκι είναι αγρίμι!

Blanch

Νεοφερμένο μέλος

Η Blanch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
Χαιρετώ και πάλι! :)

Το κουκλί μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα, το ίδιο και τα νυχάκια του! :happy: Και μεγαλώνοντας το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο άγριο! :/: Τρέχει πανικόβλητο σε όλο το σπίτι, σκαρφαλώνει στους καναπέδες, ορμάει στα πόδια, η ουρά του φουσκώνει με όρθιες τις τρίχες. Μόλις καθήσω στον υπολογιστή γραπώνεται από τα πόδια μου να ανέβει και δεν ακούει ούτε στα μη! ούτε στα όχι! Το παίρνω και το ηρεμώ αλλά μετά ξανά η τρέλλα! Το σβερκώνω, το μαλώνω, το κρατάω λίγο κάτω και το αφήνω. Μόλις το αφήσω αρχίζει πάλι αμέσως! Είναι πολύ χαριτωμένο και καίμε θερμίδες με τόσο κυνηγητό κάθε μέρα κι εμείς στο σπίτι. Τα παιχνίδια που του έχω δεν τον ενδιαφέρουν και πολύ, προτιμάει εμένα για τις αγριάδες του. Ησυχία δεν έχουμε! Φοβάμαι όμως πως δεν επιδέχεται και πολύ την εκπαίδευση...:confused: Για να μην πω τι γίνεται όταν του μυρίζει το φαγητό το δικό μας. Τρελλαίνεται, απαιτεί και ορμάει.

Μετά αγκαλίτσες τρυφερές και νάνι νάνι. Τουλάχιστο κοιμάται στο κρεβατάκι του τη νύχτα. Αυτό το έμαθε! :lol:

Είναι μικρό (κοντεύει τους 2 μήνες το σιαμεζάκι μου) και ξέρω πως χρειάζεται υπομονή μέχρι να ηρεμήσει. Κόψαμε και τα νυχάκια προσεκτικά αλλά μεγάλωσαν σε τρεις μέρες! ;) Και τα χρησιμοποιούμε πολύυυυυυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρτου ενα ονυχοδρομειο εγω ετσι εκανα με την πατουνα οταν ηταν μωρο κσωθηκαμε ολοι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα του πάρω! Ελπίζω να βγάλει εκεί τη λύσσα του αν και δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τρέξιμο και νυχάκια σε κινούμενο ή μη κινούμενο ανθρώπινο στόχο! :mad: :hmm: :rolleyes:

ξερετε τι εχω κανει εγω και νομιζω του αρεσει καλυτερα.του εχω βαλει ενα κορμο δεντρου και παει εκει και του αρεσει και ειναι και οικονομικο;)

Χαχαχαχα…το ίδιο έχω κάνει και γω όχι μόνο κορμό αλλά ολόκληρο δέντρο έχουμε βάλει είναι ωραίο και από αισθητικής άποψης, χαρίζει στο χώρο !!!

Εγω της πηρα ονυχοδρομο, το διαλυσε και ησυχασε!:P

εμενα εχει τα χαλια και τους καναπεδες!:P :P :P τι να το κανει το ονυχοδρομιο!

Εμένα ποιο ονυχοδρόμιο θα τον άντεχε; Ευτυχώς τους καναπέδες δεν τους πειράζει βγάζει το άχτι του στο χαλί αλλά ευτυχώς είναι μοκετοειδές και δεν χαλάει. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν τον πηγαίνω στην Ρόδο που το χαλί δεν είναι μοκετοειδές. Το έχει ξεσκίσει και η μάνα μου ωρύεται!

εγω αυτο που εκανα, επειδη δεν του αρεσει το ονυχοδρομιο ειναι:
πηρα ενα καινουργιο χαλακι εξωπορτας, και του εδωσα το παλιο να βγαζει το αχτι του!!!:)

Ονυχοδρομειο ολε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back