Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Το κουκλί μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα, το ίδιο και τα νυχάκια του!
Και μεγαλώνοντας το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο άγριο!
Τρέχει πανικόβλητο σε όλο το σπίτι, σκαρφαλώνει στους καναπέδες, ορμάει στα πόδια, η ουρά του φουσκώνει με όρθιες τις τρίχες. Μόλις καθήσω στον υπολογιστή γραπώνεται από τα πόδια μου να ανέβει και δεν ακούει ούτε στα μη! ούτε στα όχι! Το παίρνω και το ηρεμώ αλλά μετά ξανά η τρέλλα! Το σβερκώνω, το μαλώνω, το κρατάω λίγο κάτω και το αφήνω. Μόλις το αφήσω αρχίζει πάλι αμέσως! Είναι πολύ χαριτωμένο και καίμε θερμίδες με τόσο κυνηγητό κάθε μέρα κι εμείς στο σπίτι. Τα παιχνίδια που του έχω δεν τον ενδιαφέρουν και πολύ, προτιμάει εμένα για τις αγριάδες του. Ησυχία δεν έχουμε! Φοβάμαι όμως πως δεν επιδέχεται και πολύ την εκπαίδευση...
Για να μην πω τι γίνεται όταν του μυρίζει το φαγητό το δικό μας. Τρελλαίνεται, απαιτεί και ορμάει.Μετά αγκαλίτσες τρυφερές και νάνι νάνι. Τουλάχιστο κοιμάται στο κρεβατάκι του τη νύχτα. Αυτό το έμαθε!
Είναι μικρό (κοντεύει τους 2 μήνες το σιαμεζάκι μου) και ξέρω πως χρειάζεται υπομονή μέχρι να ηρεμήσει. Κόψαμε και τα νυχάκια προσεκτικά αλλά μεγάλωσαν σε τρεις μέρες!
Και τα χρησιμοποιούμε πολύυυυυυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blanch
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
τι να το κανει το ονυχοδρομιο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
πηρα ενα καινουργιο χαλακι εξωπορτας, και του εδωσα το παλιο να βγαζει το αχτι του!!!

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool