aalyah
Διάσημο μέλος
πεφτεις??????????????? σηκω απο το κρεββατι βαλε μουσικη και σκεψου οτι σε λιγες μερες θα κοιμασαι με την ιριδα αγκαλια!!!!! εγω παλι αυριο πατρα!!!!!![]()
Δεν είμαι στο κρεβάτι γιατί όποτε πάω στο κρεβάτι με πιάνει πονοκέφαλος και ξυπναω με απίστευτους πόνους. Όλο αυτό το καιρό έχω κοιμηθεί πολλές λίγες ώρες. Ξυπνάω συνέχεια με έντονο πονοκέφαλο και τα παυσίπονα δεν πιάνουν. Είναι απο τον πυρετό νομίζω.
Ο εξυπνος στη περιπτωση μου ειναι το αφεντικο, που να εχω χτυπησει το 40αρι και να μου λεει, ''ενταξει εκτος απο πυρετο τι εχεις? χμμ δηλαδη δεν θα ερθεις? με εκεινο το θεμα, τι εγινε τελικα? '' και να ψηνομαι και να πρεπει να τον κατευθυνω που να βρει το παλιοαρχειο που δεν ηταν και τιποτα επειγον...![]()
Α καλά. Το αφεντικό μου, μου θυμίζεις. Που απο την μία να'ναι καλά ο άνθρωπος γιατί μου είπε "καθησε σπίτι και μην έρχεσαι" αλλά απο την άλλη πρέπει να καθήσω σπίτι αλλά να κάνω δουλειά 8ωρο κανονικά όχι να ξεκουραστώ γιατί σε λίγες μέρες τελειώνω απο την δουλεια και πρέπει να τελειώσω μια συγκεκριμένη δουλειά που μ'εχει βάλει να κάνω!!
Εγώ εδώ έχω πυρετό και αυτός θέλει να συγκεντρωθώ και ν'ασχοληθώ με τα κ@%οαρχεία του! Α ρε Αντα τι τραβάμε πια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
σου στελνω και κοτοσουπα ταχυδρομικώς!!!!![]()
Άσε και ήθελα να βράσω να κάνω και πρώτον δεν έχω κοτόπουλο σπίτι και δευτερον που να καθομαι να μαγειρέυω τώρα. Είμαι χάλια δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι. Πάλι καλά να πω που είναι και ο πρωήν μου εδώ μέσα και μου βράζει κάνα μακαρόνι και τρωω αλλιώς μόνο με ψωμί και αν θα την έβγαζα. Είχα χρόνια να αρρωστήσω τόσο άσχημα ώστε να μην μπορώ να περιποιηθώ τον εαυτό μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
υπομονη κουκλιτσα μου και γω σημερα ειμαι χαλια λογω των ημερων, ...μηνα ... αν καταλαβες τι εννοω και εχω και ταξιδι αυριο πικρα!!!..![]()
Ωχ κατάλαβα....και εγώ ήμουν στα μέσα....όταν άρχισε το κρύωμα. Αλλά εντάξει ηρέμησα. Κουράγιο κοπέλα μου κουράγιο. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και αν πονάς πάρε κάνα FELDENE. Εμένα με βοηθάει πολύ!
Δεν σε ρωτησα - μπορει κ να το εχεις πει ηδη - η ψιψινα στο αβαταρ σου ποια ειναι?![]()
Η ψιψίνα μου στο αβαταρ είναι ο Φριξούλης μου ο οποίος "έφυγε" στις 6 Σεπτεμβρίου.
Αν δεν βαριέσαι μπορείς να διαβάσεις εδωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Παντα στεναχωριεμαι οταν ακουω τετοιες ιστοριες...δεν ξερω αν εισαι ποτε προετοιμασμενος να χασεις καποιον που εχεις διπλα σου τοσα χρονια....ειναι πολυ δυσκολο.Ωχ κατάλαβα....και εγώ ήμουν στα μέσα....όταν άρχισε το κρύωμα. Αλλά εντάξει ηρέμησα. Κουράγιο κοπέλα μου κουράγιο. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι και αν πονάς πάρε κάνα FELDENE. Εμένα με βοηθάει πολύ!
Η ψιψίνα μου στο αβαταρ είναι ο Φριξούλης μου ο οποίος "έφυγε" στις 6 Σεπτεμβρίου.Αν δεν βαριέσαι μπορείς να διαβάσεις εδω

aalyah
Διάσημο μέλος
Παντα στεναχωριεμαι οταν ακουω τετοιες ιστοριες...δεν ξερω αν εισαι ποτε προετοιμασμενος να χασεις καποιον που εχεις διπλα σου τοσα χρονια....ειναι πολυ δυσκολο.![]()
Όχι δεν είσαι ποτέ προετοιμασμένος. Ειδικά όταν απότομα απο την μια μέρα στην άλλη επιβαρύνεται η υγεία του στα καλά του καθουμένου. Τέλος πάντων. Τον λατρέυω ακόμα αυτόν τον γάτο και ξέρω οτι γάτος σαν και αυτόν δεν θα ξαναυπάρξει. Αυτός με έμαθε ν'αγαπάω τόσο πολύ τις γάτες. Αλλά κρατάω τις καλές αναμνήσεις δεν σκέφτομαι τον πόνο του χαμού όσο μπορώ και αποφάσισα να συνεχίσω με την γατοζωή μου και να υιοθετήσω άλλα γατάκια και να προσφέρω όση αγάπη και ευτυχία μπορώ σε αυτά. Και να νιώσω και εγώ πάλι λίγο την αγάπη τους. Δεν θα κέρδιζα τίποτα αν έμενα χωρίς γατάκι για χρόνια. Το μόνο που θα κέρδιζα είναι μιζέρια και θα χάναν κάποια γατάκια (είτε ένα είτε δύο είτε παραπάνω) ένα σπιτάκι και φροντίδα και αγάπη. Αδικία και για μένα και γι'αυτα. Γι'αυτό λοιπόν κρατάμε τις όμορφες στιγμές και.....υιοθετούμε κεφτεδάκι (Ιριδα)

chryssa
Διάσημο μέλος
Άντε βρε, αύριο θα πέσει το φράγμα των 20 ημερών! Γιούπιιιιιιιιιιιιιι!
Αναμένεται διακοπή ρεύματος σε λίγο και θα πρέπει να είμαι στη δουλειά χωρίς υπολογιστή! Κοινώς να κοιτάμε ο ένας τον άλλο μέχρι να σχολάσουμε!

Αλλά δε σκάμε! Έρχονται Χριστούγεννα!
Και η Θένια στην Ελλάδα!

Και η Ίριδα στο σπίτι της!

ria23
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

Δεν έχω πολλά κέφια σήμερα είμαι λίγο εκνευρισμένη με την υγεία μου.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τώρα καλύτερα??Ναι λοιπόν! 20 και σήμερα και 4 και σήμερα!! Ο πυρετός απ'οτι φαίνεται έχει βαλθεί να μας κάνει παρέα μέχρι την Ελλάδα μην πω και μέχρι να φτάσουν τα Χριστούγεννα. Του καλάρεσε.
Δεν έχω πολλά κέφια σήμερα είμαι λίγο εκνευρισμένη με την υγεία μου.![]()

aalyah
Διάσημο μέλος

Λοιπόν θα αναφερθώ στην τραγουδιάρα μας Στανίση και θα πω.. "σ'εχω κάνει Θεόοοοοο μια φορά να σε δω και ας με διώχνεις πριν καν σου μιλήσωωωωωω"
Αχ τι μου κάνεις πρωί πρωί (λέμε τώρα) βρε Γιούλη!!
Ο Θεός μέσα στο θέμα μου!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και το τραγούδι μέσα στα γούστα μου!Όχι Γιούλη τώρα εκτός όλων των άλλων κινδυνέυουμε ΚΑΙ με εγκεφαλικό!
Λοιπόν θα αναφερθώ στην τραγουδιάρα μας Στανίση και θα πω.. "σ'εχω κάνει Θεόοοοοο μια φορά να σε δω και ας με διώχνεις πριν καν σου μιλήσωωωωωω"
Αχ τι μου κάνεις πρωί πρωί (λέμε τώρα) βρε Γιούλη!!
Ο Θεός μέσα στο θέμα μου!!!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
και το τραγούδι μέσα στα γούστα μου!![]()
Εμένα όχι ιδιαίτερα να πω την αλήθεια αλλά παθαίνω αναλαμπές. Είναι λόγω του πυρετού και των φωτο δεν φταίω εγώ!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ ούτε με τη φωτο του Κλουνι δεν θα θα το τραγουδούσα πάντωςΕμένα όχι ιδιαίτερα να πω την αλήθεια αλλά παθαίνω αναλαμπές. Είναι λόγω του πυρετού και των φωτο δεν φταίω εγώ!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Εγώ ούτε με τη φωτο του Κλουνι δεν θα θα το τραγουδούσα πάντως![]()
Παιδί μου ο Κλούνι δεν πιάνει μία μπροστά στον Μορφέα. Τι να μας πει και αυτός τώρα. Τί έχει δηλαδή παραπάνω απο τον Μορφέα ε? Ουρα έχει? Δεν έχει! Άρα να μην μας κουνιέται πολύ πολύ!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

Βρε Γιούλη πως αντέχεις και δεν τον ζουλάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να τον αφήσω ήσυχο!!! Είναι η στέρηση νομίζω! Στην γειτονιά μου στην Θεσσαλονίκη έχει μια κοπελιά στην απέναντι πολυκατοικία έναν μεγάλο πορτοκαλόγατο (ναι είναι σκέτος μαμάκιας και αυτός) και θα πάω να χαιδέψω λίγο και να ζουλήξω να βγει το άχτι μου. Είναι και αυτός τρελό ζουζούνι και έρχεται και σου χαιδέυεται!

Καλά οκ Μορφέας δεν είναι αλλά για αρχή θα κάνει! Πως μπορεί ένα γατί να είναι τόσο όμορφο δεν μπορώ να καταλάβω!!
aalyah
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βρε μπας και εισαι κι εσύ Ελμάιρα??Είδες? Ξέρω τι λέω εγώ!
Βρε Γιούλη πως αντέχεις και δεν τον ζουλάς ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να τον αφήσω ήσυχο!!! Είναι η στέρηση νομίζω! Στην γειτονιά μου στην Θεσσαλονίκη έχει μια κοπελιά στην απέναντι πολυκατοικία έναν μεγάλο πορτοκαλόγατο (ναι είναι σκέτος μαμάκιας και αυτός) και θα πάω να χαιδέψω λίγο και να ζουλήξω να βγει το άχτι μου. Είναι και αυτός τρελό ζουζούνι και έρχεται και σου χαιδέυεται!
Καλά οκ Μορφέας δεν είναι αλλά για αρχή θα κάνει! Πως μπορεί ένα γατί να είναι τόσο όμορφο δεν μπορώ να καταλάβω!!

Αν ειναι έτσι να του φορέσω τη πανοπλία του

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool