ria23
Διάσημο μέλος
Γιατί να μην παντρευτείς?????????Αγγλικων???Τι σπουδάζεις βρε Ρία??
Θένια μου συγνώμη για τα εκτός...![]()
διοικηση τουρ .επιχειρησεων πατρα! μην ανυσηχεις εχω πει τον πονο μου στη θενια ξερει!!!!

για πρακτικη πρεπει να περασω τα αγγλικα αλλα δυστυχως εκανα 2-3 απουσιες και ο καθηγητης με δεχεται στο μαθημα αλλα αν αν αν αν καταφερω οπως ειπε και το περασω θα μου βαλει 5!!!!! νευριασα και γω και λεω απο μεσα μου 5 να ειναι οι ωρες....&^%*%&*^&^* και ειπα να το αφησω απο φλεβαρη!!! οποτε ενω θα επερνα πτυχιο το καλοκαιρι τωρα τον αλλο φλεβαρη!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ααααααααα καλή είσαι εσύ..Αφου ρε χαζό το περνάς τώρα και παίρνεις πρακτική και μετά πας και το ξαναδίνεις για μεγαλύτερο βαθμο!!!διοικηση τουρ .επιχειρησεων πατρα! μην ανυσηχεις εχω πει τον πονο μου στη θενια ξερει!!!!για πρακτικη πρεπει να περασω τα αγγλικα αλλα δυστυχως εκανα 2-3 απουσιες και ο καθηγητης με δεχεται στο μαθημα αλλα αν αν αν αν καταφερω οπως ειπε και το περασω θα μου βαλει 5!!!!! νευριασα και γω και λεω απο μεσα μου 5 να ειναι οι ωρες....&^%*%&*^&^* και ειπα να το αφησω απο φλεβαρη!!! οποτε ενω θα επερνα πτυχιο το καλοκαιρι τωρα τον αλλο φλεβαρη!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ασε που θελω και να παντρυτω!!!!!! ξερεις τι ειναι να θες να παντρευτεις και ενα παλιο πτυχιο να μην σε αφηνει!!!!!! συγκεκριμενα ο καθηγητης αγγλικων![]()
Ρία πήγαινε με ύφος μελοδραματικό (αλα Μάρθα Βούρτση) και πες του "Να ξέρετε οτι στέκεστε εμπόδιο στο γάμο μου! Κάνετε δυο ανθρώπους δυστυχισμένους!!" Και πριν προλάβει να πει οτιδήποτε γύρνα πλάτη και φύγε με σταθερό και αποφασιστικό βήμα. Ο άνθρωπος πιθανόν να σε κοιτάει κάπως έτσι

αλλά μάλλον θα σε φοβηθεί το μάτι του και θα σε περάσει για να μην μπλέξει ξανά με την "τρελή" 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Γιατί να μην παντρευτείς?????????Αγγλικων???Τι σπουδάζεις βρε Ρία??
Θένια μου συγνώμη για τα εκτός...![]()
Καν δουλειά σου παιδί μου εγώ έχω γίνει η queen των off topic στο φόρουμ

ria23
Διάσημο μέλος
Ρία πήγαινε με ύφος μελοδραματικό (αλα Μάρθα Βούρτση) και πες του "Να ξέρετε οτι στέκεστε εμπόδιο στο γάμο μου! Κάνετε δυο ανθρώπους δυστυχισμένους!!" Και πριν προλάβει να πει οτιδήποτε γύρνα πλάτη και φύγε με σταθερό και αποφασιστικό βήμα. Ο άνθρωπος πιθανόν να σε κοιτάει κάπως έτσιαλλά μάλλον θα σε φοβηθεί το μάτι του και θα σε περάσει για να μην μπλέξει ξανά με την "τρελή"
![]()
παιδια πηγα και τσακωθηκα μαζι του ετσι του τα ειπα μελοδραματικα ειπα και 2-3 ψεμματακια να βαρυνω το κλιμα τι να εκανα τπτ!!!!! μου ειπε οτι μια φορα ειχε κανει κατι τετοιο επειδη του το ζητησε ο πρυτανης

αλλα με σενα δεν γινεται γιατι θα μου κολλησουν την ρετσινια οτι βοηθαω!!!!

κατερινα δεν καταλαβες μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν θα με περασει και οτι η προσπαθεια κοριτσακι μου θα παει λεει τσαμπα!!!!!! οποτε περιμενε !!

τωρα με τον γαμο θα δειξει ή τον οκτωβρη του 2009 ή μετα το πασχα του 2010 τι να κανουμε?????

aalyah
Διάσημο μέλος
παιδια πηγα και τσακωθηκα μαζι του ετσι του τα ειπα μελοδραματικα ειπα και 2-3 ψεμματακια να βαρυνω το κλιμα τι να εκανα τπτ!!!!! μου ειπε οτι μια φορα ειχε κανει κατι τετοιο επειδη του το ζητησε ο πρυτανηςαλλα με σενα δεν γινεται γιατι θα μου κολλησουν την ρετσινια οτι βοηθαω!!!!
κατερινα δεν καταλαβες μου εδωσε να καταλαβω οτι δεν θα με περασει και οτι η προσπαθεια κοριτσακι μου θα παει λεει τσαμπα!!!!!! οποτε περιμενε !!τωρα με τον γαμο θα δειξει ή τον οκτωβρη του 2009 ή μετα το πασχα του 2010 τι να κανουμε?????
![]()
Εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση? Αφού έτσι κι αλλιώς με τον άντρα σου όλο μαζί είστε. Εκτος όταν είσαι Πάτρα. Γιατί δεν παντρέυεστε πριν πάρεις το πτυχίο. Υπάρχει νόμος να απαγορέυει να παντρευτείς ενώ είσαι ακόμα στο πανεπιστήμιο?

ria23
Διάσημο μέλος

βεβαια της ειπα οτι δεν χρειαζεται να ξερουν οι υπολοιποι ποτε ακριβως πηρα πτυχιο και αν τους πουμε οτι το πηρα ενα 6μηνο νωριτερα?????? ποιος θα το μαθει????? γιατι οπως ολες οι μαμαδες και η δικια μου σκεφτεται τι θα πει ο κοσμος?????

aalyah
Διάσημο μέλος
ο νομος της κυριας Λαμπρινης της μανας μου κοινως!!!
βεβαια της ειπα οτι δεν χρειαζεται να ξερουν οι υπολοιποι ποτε ακριβως πηρα πτυχιο και αν τους πουμε οτι το πηρα ενα 6μηνο νωριτερα?????? ποιος θα το μαθει????? γιατι οπως ολες οι μαμαδες και η δικια μου σκεφτεται τι θα πει ο κοσμος?????![]()
Αινταααα ότι να'ναι. Οκ τι να πω οι μαμαδες έχουν κολλήματα. Ξέρω και απο την δικιά μου. Ναι τι να πω. Στο φαινόμενο "μαμά" δεν μπορεί να κάνει κανείς τίποτα γιατί μας πήρε και μας σήκωσε. Αχ βρε Ρία μου υπομονη....may the force be with you

aalyah
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλημερα!! και περαστικα σου..ειναι και εδω ο καιρος, βροχερος και κανει κρυο...βεβαια αυτο με προδιαθετει ακομη περισσοτερο να στολισω το σπιτι για τα Χριστουγεννα![]()
Αχ και εγώ θέλω να στολίσω δέντρο...

Που λέτε εμείς στο σπίτι στην ελλάδα δεν έχουμε στολίσει δέντρο εδώ και 18 χρόνια περίπου. Εγινε λόγω πένθους γιατί πεθάναν μέσα σε πέντε χρόνια και οι 5 παπούδες και γιαγιάδες μας (η μια προγιαγια) και δεν στολίσαμε για πολύ καιρο και μετα ξεσυνηθήσαμε. Φυσικά το υπόλοιπο σπίτι μετά το πένθος το στολίζαμε αλλά δέντρο το καταργήσαμε. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος θα στολίσω παει και τελείωσε!!! Έχω και απίστευτα στολίδια απο πέρσι τα Χριστούγεννα που έμεινα αγγλία και στόλισα για πρώτη φορά δέντρο και είναι κουκλίστικα και θα γίνει το δεντράκι όνειρο

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και περαστικά σου Θένια! Ελπίζω να είσαι σύντομα καλύτερα! Περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση!![]()
Αχ σ'ευχαριστώ Χρύσα μου. Καλή βδομάδα και σε σας!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να μας το φωτογραφίσεις να το χαρούμε κι εμείς!!Αχ και εγώ θέλω να στολίσω δέντρο...
Που λέτε εμείς στο σπίτι στην ελλάδα δεν έχουμε στολίσει δέντρο εδώ και 18 χρόνια περίπου. Εγινε λόγω πένθους γιατί πεθάναν μέσα σε πέντε χρόνια και οι 5 παπούδες και γιαγιάδες μας (η μια προγιαγια) και δεν στολίσαμε για πολύ καιρο και μετα ξεσυνηθήσαμε. Φυσικά το υπόλοιπο σπίτι μετά το πένθος το στολίζαμε αλλά δέντρο το καταργήσαμε. Δεν ξέρω γιατί. Φέτος θα στολίσω παει και τελείωσε!!! Έχω και απίστευτα στολίδια απο πέρσι τα Χριστούγεννα που έμεινα αγγλία και στόλισα για πρώτη φορά δέντρο και είναι κουκλίστικα και θα γίνει το δεντράκι όνειρο
Αχ σ'ευχαριστώ Χρύσα μου. Καλή βδομάδα και σε σας!!![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Αχ και εγώ θέλω να στολίσω δέντρο...
Αχ σ'ευχαριστώ Χρύσα μου. Καλή βδομάδα και σε σας!!![]()
Αχ, τι κρίμα βρε Θένια! Τα έχουμε και εμείς αυτά τα έθιμα, αλλά η μαμά μου τα κρατούσε μόνο ένα χρόνο για να μη μας στερεί το δέντρο! Μια χρονιά δεν φτιάξαμε ούτε γλυκά! Μαύρα Χριστούγεννα!
Δεν πειράζει, να φτιάξεις φέτος και να το ευχαριστηθείς και, ναι, περιμένουμε φωτογραφίες! Και του χρόνου θα φορέσεις και στην Ίριδα ένα κόκκινο σκουφί Αη-Βασίλη!

aalyah
Διάσημο μέλος
Να μας το φωτογραφίσεις να το χαρούμε κι εμείς!!![]()
Θα το κάνω θα το κάνω. Εχω βασικά φωτό απο πέρσι (ιδιο θα ειναι και φετος το δεντρο) αλλά είναι στο κινητό και αυτήν την στιγμή αδυνατώ να περάσω τις φωτό στον υπολογιστή διότι το μυαλό σιγοψήνεται σε υψηλές θερμοκρασίες και αδυνατεί αυτήν την στιγμή να σας μιλήσει γι'αυτό πάρτε αργότερα

aalyah
Διάσημο μέλος
Αχ, τι κρίμα βρε Θένια! Τα έχουμε και εμείς αυτά τα έθιμα, αλλά η μαμά μου τα κρατούσε μόνο ένα χρόνο για να μη μας στερεί το δέντρο! Μια χρονιά δεν φτιάξαμε ούτε γλυκά! Μαύρα Χριστούγεννα!
Δεν πειράζει, να φτιάξεις φέτος και να το ευχαριστηθείς και, ναι, περιμένουμε φωτογραφίες! Και του χρόνου θα φορέσεις και στην Ίριδα ένα κόκκινο σκουφί Αη-Βασίλη!![]()
Του χρόνου μου φαίνεται στην Ιριδα θα φορέσω χριστουγεννιάτικο δέντρο όχι μόνο σκουφί Αι Βασίλη. Αν μου βγει το γατουλίνι μου....ευθυμο (καταλαβένετε τι εννοω) ούτε το σκουφί κόβω να μένει στην θέση του αλλά ούτε και το δέντρο

aalyah
Διάσημο μέλος
21 λοιπόν και σήμερα και 5 και σήμερα στην δουλειά! Ετσι έτσι να μετράνε οι μέρες. Σε λίγο θα σπάσουμε και το όριο των 20

Η υγεία μας μια απ'τα ίδια αλλά που θα πάει δεν θα του περάσει του παλιοκρυώματος ούτε και της παλιογρίππης και θα γίνω καλά! Έτσι για να μάθουν ΚΑΙ τα δύο. Ααααααντε να περνάνε οι μέρες

chryssa
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

Είδες βρε Χρύσα πως με ταλαιπωρούνε? Και τα παλιοκρυώματα και όλα τους. Χρύσα μάλωσε τα να μ'αφήσουν ήσυχη. Εμ πως!! Εχουμε και δουλειές να κάνουμε παλιοαρρώστιες!! Με σας θ'ασχολούμαστε???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool