Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Αντε υπομονη σε λίγη ώρα πας και να μας πεις και εμας τι εγινε να μας φυγει το αγχος. Και να τους κοβεις τα νυχια!!!

Τους τα κόβω κανονικά καλέ απλά μωρε μου είπε ενας φίλος του φιλου μου (ο κολλητός του για την ακριβεια)ξερεις περι ελευθεριας των γατιών και περι φύσης ότι τα έχουμε σαν μπιμπελο και είπα να μην τους τα κοψω...Αλλά ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!!!
Παιδιά πως τα κόβεται τόσο ευκολα εμένα δεν κάθονται κ φοβάμαι μήπως τα πληγώσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους τα κόβω κανονικά καλέ απλά μωρε μου είπε ενας φίλος του φιλου μου (ο κολλητός του για την ακριβεια)ξερεις περι ελευθεριας των γατιών και περι φύσης ότι τα έχουμε σαν μπιμπελο και είπα να μην τους τα κοψω...Αλλά ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!!!

Για τον κολλητό του δικού σου ένα θα πω. Εξω απ΄τον χωρό πολλά τραγούδια λέμε. Μην ακούς τέτοιες βλακείες περι παρεμβολές της φύσης της γάτας. Τέτοια πράγματα εγώ προσωπικά τ'ακούω βερεσέ!!

Σ'αυτό έχεις δίκιο Ελενα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική όταν τα κόβεις και πράγματι δεν κόβονται έυκολα. Εμένα μου είχε δέιξει ο κτηνιατρος και είχα πάρει ειδικό νυχοκόπτη και ήμουν πάντα πολύ προσεκτική και δεν τον πληγωσα καμιά φορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να υποθέω φοβάσαι μην γίνει το χειροτερο???:PΒρε θέλει θάρρος..αλλά όχι ρίσκο!!!Εγώ ας πουμε τον κράταγα τον έναν τώρα με το ζόρι.Και επίσης επειδή κι εγώ είμαι καραφοβιτσιάρα, τους τα έκοβα πολυ λίγο κάθε φορα..άκρες και πάλι ακρες..Σε μια βδομάδα πάλι θα θέλουν αλλά οκ..καλυτερα από το να κάθομαι να ψάχνομαι.
Για τον κολλητό του δικού σου ένα θα πω. Εξω απ΄τον χωρό πολλά τραγούδια λέμε. Μην ακούς τέτοιες βλακείες περι παρεμβολές της φύσης της γάτας. Τέτοια πράγματα εγώ προσωπικά τ'ακούω βερεσέ!!
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΕΝΙΑ!!:mad::mad::mad::mad:Το πήρα το μαθημα μου..

Ότι έγινε έγινε απο δω και πέρα κοίτα να τους κόβεις τα νυχάκια και μην ακούς τον κάθε άσχετο που δεν έχει ποτέ αναλάβει ευθύνη να φροντίσει μια γάτα. Αυτοί οι άνθρωποι μόνο την γνώμη τους θέλουν να λένε. Όχι απο κακία προς θεού. Απλά δεν ξέρουν και καμιά φορά μπορεί να δημιουργήσουν και καταστάσεις. Αλλά οκ τέλος καλό όλα καλά. Θα γίνει καλά το ματάκι του μην ανησυχεις.

Eγώ τους τα κόβω κάθε βδομάδα και δε τα πλήγωσα ποτέ ούτε το ένα ούτε το άλλο!!!!

Να υποθέω φοβάσαι μην γίνει το χειροτερο???:P
Χαχα ξερω γιατί το λες αυτό ερώτηση παγίδα, αλλά δεν θα τσιμπήσω;)
Πραγματικα δεν το λεω γι αυτό το λεω γιατί φανταζομαι τι θα γίνει εδω με το χτένισμα κ βγαίνω με σχεδιο σαν τις φόρμες των φυλακισμένων φαντάζεστε να προσπαθησω να τους κόψω κ τα νυχια, δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσουν. Θέναι εχω κ εγω 2 ειδων νυχοκόπτες αλλα οταν προσπαθεις να κόψεις νύχια κ αυτά τραβανε συνέχεια το ποδι δεν είναι καθόλου ευκολο κ ειναι κ επικύνδυνο εδω που τα λέμε

Χαχα ξερω γιατί το λες αυτό ερώτηση παγίδα, αλλά δεν θα τσιμπήσω;)
Πραγματικα δεν το λεω γι αυτό το λεω γιατί φανταζομαι τι θα γίνει εδω με το χτένισμα κ βγαίνω με σχεδιο σαν τις φόρμες των φυλακισμένων φαντάζεστε να προσπαθησω να τους κόψω κ τα νυχια, δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσουν. Θέναι εχω κ εγω 2 ειδων νυχοκόπτες αλλα οταν προσπαθεις να κόψεις νύχια κ αυτά τραβανε συνέχεια το ποδι δεν είναι καθόλου ευκολο κ ειναι κ επικύνδυνο εδω που τα λέμε

Ναι είναι δεν λέω όχι. Εμένα ο δικός μου τραβούσε πολύ τα πίσω. Και του τα έκοβα πιο αραιά και που. Τα μπροστά πιο συχνά. Να σε ρωτήσω σε τι στάση τα έχεις όταν τους κόβεις τα νύχια? Τα ξεκίνησες απο μικρά να τα μάθεις? Αν όχι τότε δεν συνηθήζουν έυκολα. Και εγώ να δω πως θα μάθω την Ιριδα τώρα που είναι ήδη μεγάλη. Αλλά που θα πάει θα συνηθίσει.

Ναι είναι δεν λέω όχι. Εμένα ο δικός μου τραβούσε πολύ τα πίσω. Και του τα έκοβα πιο αραιά και που. Τα μπροστά πιο συχνά. Να σε ρωτήσω σε τι στάση τα έχεις όταν τους κόβεις τα νύχια? Τα ξεκίνησες απο μικρά να τα μάθεις? Αν όχι τότε δεν συνηθήζουν έυκολα. Και εγώ να δω πως θα μάθω την Ιριδα τώρα που είναι ήδη μεγάλη. Αλλά που θα πάει θα συνηθίσει.
Η Κάντυ μετά τη στείρωση εγινε μια παράξενη γεροντοκόρη κ δεν θέλει κ πολλά πράγματα:lol: η αλήθεια είναι ότι περασε πολλά το γλυκό μου με την στείρωση κ από τοτε οταν δει οτιδήποτε μεταλικο την πιάνει υστερία κ εγώ δεν ήθελα να τη ζορίσω πολύ να φανταστείς ουτε κάν τη ζόρισμα για το χτένισμα κ πηγαίναμε συνέχεια για κουρεμα:( Τωρα ο Μπατ ειχε μια πολύ ωραία σειρά από την εκτροφέα στο χτένισμα στο μπάνιο του κ σε όλα αλλα βλέποντας την Κάντυ την αντιγράφει κ κάνει κ αυτός τα ίδια. δεν θέλω να τα πιέσω κ πολύ θέλω ένα τη φορα, να κατακτήσω το χτένισμα που ειναι σημαντικό κ τα νυχια δεν με νοιαζει κ τόσο, γιατί αλλωστε δεν ειναι επιθετικά για να φοβάμαι

Η Κάντυ μετά τη στείρωση εγινε μια παράξενη γεροντοκόρη κ δεν θέλει κ πολλά πράγματα:lol: η αλήθεια είναι ότι περασε πολλά το γλυκό μου με την στείρωση κ από τοτε οταν δει οτιδήποτε μεταλικο την πιάνει υστερία κ εγώ δεν ήθελα να τη ζορίσω πολύ να φανταστείς ουτε κάν τη ζόρισμα για το χτένισμα κ πηγαίναμε συνέχεια για κουρεμα:( Τωρα ο Μπατ ειχε μια πολύ ωραία σειρά από την εκτροφέα στο χτένισμα στο μπάνιο του κ σε όλα αλλα βλέποντας την Κάντυ την αντιγράφει κ κάνει κ αυτός τα ίδια. δεν θέλω να τα πιέσω κ πολύ θέλω ένα τη φορα, να κατακτήσω το χτένισμα που ειναι σημαντικό κ τα νυχια δεν με νοιαζει κ τόσο, γιατί αλλωστε δεν ειναι επιθετικά για να φοβάμαι

Κοίτα αν δεν έιναι και πολύ ζωηρά και δεν φοβάσαι οτι πάνω στο παιχνίδι μπορεί να αυτοτραυματιστούν μην σκας πολύ. Εμείς να σου πω μάλλον το κάναμε περισσότερο γιατί απλά ήταν το μόνο πράγμα που μας άφηνε να κάνουμε. Μπάνιο έπρεπε να τον κρατάμε εγώ η μαμα και ο μπαμπας και πάλι κατάφερνε να μας κάνει εντελώς μούσκεμα και να φέυγει και να τον κυνηγάμε μέσα στο μπάνιο. Δεν ξέραμε να τον μάθουμε σωστά όταν ήταν μωρό να μην φοβάται. Ε και όταν ο κτηνίατρος του τα έκοψε και αυτός δεν αντέδρασε όταν ήταν μωράκι του το συνεχίσαμε και απλά δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Όχι όμως να πω την αλήθεια οτι υπήρχε και λόγος που το κάναμε. Οκ μια στις τόσες τον έπιαναν κρίσεις σεληνιάσματος και άρπαζε χέρια πόδια και δάγκωνε και απόλα (παιχνίδι το έλεγε αυτός) και πάλι καλά που του είχαμε τα νύχια κομμένα. Αλλά γενικώς ούτε επιθετικός ήταν ούτε έπιπλα γρατζουνούσε.

Αν εσένα δεν κάνουν τέτοια μην σκας προς το παρόν τουλάχιστον. Μάθε τα στο χτένισμα.

Όχι όχι δεν τα κάνουν αυτά, τα περσάκια ειναι άλλη φάση πρέπει να γνωρίσεις κάποιο για να καταλάβεις τι σου λέω, γιατί κ εγω οταν μου έλεγαν ότι ειναι ήσυχα κ καλόβολα ελεγα ε! Πόσο ήσυχα να ειναι; Γάτες ειναι ας είναι λίγο πιο ήσυχα από τις άλλες ράτσες, όμως όταν ήρθε η Κάντυ σπίτι τότε κατάλαβα τη διαφορα

Όχι όχι δεν τα κάνουν αυτά, τα περσάκια ειναι άλλη φάση πρέπει να γνωρίσεις κάποιο για να καταλάβεις τι σου λέω, γιατί κ εγω οταν μου έλεγαν ότι ειναι ήσυχα κ καλόβολα ελεγα ε! Πόσο ήσυχα να ειναι; Γάτες ειναι ας είναι λίγο πιο ήσυχα από τις άλλες ράτσες, όμως όταν ήρθε η Κάντυ σπίτι τότε κατάλαβα τη διαφορα

Ε τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για να τους κόψεις τα νύχια. Γιατί να τους τα κόψεις? Μια χαρά είναι τα παιδιά άστα ήσυχα μην τα ζορίζεις με νύχια κιόλας. Μαθε τα στο χτένισμα που είναι απαραίτητο.

Τόσο ήσυχα τα περσικά ε? Δε μου λες Έλενα....αν τους πεις "ακίνητος" μένουν σε μια στάση μέχρι να τους ξαναπεις οτι μπορούν να κουνηθούν? :P:lol:

16 και σήμερα και απο δουλειά μόνο σήμερα και έχω ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ δουλεια και να δω πότε θα προλάβω. Αυτά. :|

Σε λιγο θα μετρας μονοψηφιο νουμερο :up: οποτε μπαινεις πια στην τελικη ευθεια! ;)
Καλο κουραγιο στην δουλεια,μια μερα ειναι θα περασει.:)

16 και σήμερα και απο δουλειά μόνο σήμερα και έχω ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ δουλεια και να δω πότε θα προλάβω. Αυτά. :|
Όλα προλαβαίνοντας ειδικά όταν είσαι χαρούμενη, και εσύ βλέπω πετάς για την επιστροφή (κυριολεκτικά όμως):lol:

Λίγες μέρες ακόμα άγχος και θα περάσουνε και αυτές! ;)

Απ'οτι φαίνεται στην δουλειά θα φάμε παράταση και άνευ πληρωμής κιόλας και συγχίζομαι. Γιατί κανονικά δικαιούμαι άδεια ασθενείας. Αλλά ΑΝΤΕ να βγάλεις άκρη με τα τρεξίματα που έχω. Θα κάτσω να δουλέψω έξτρα τις κανα δυο μέρες που είχα πολύ πυρετό και δεν έκανα δουλειά και ας ελπίσουμε να τελειώσω γρήγορα γιατί δεν αντέχω άλλο το πρήξιμο απο τ'αφεντικό θα τον βαρέσω. :mad:

Αντε υπομονή τον έφαγες τον γαϊδαρο, η ουρά σου έμεινε. (Αλλα ως γνωστό η ουρά είναι σκετο τριχες και κοκκαλα και χωνευται δύσκολα)

Αντε υπομονή τον έφαγες τον γαϊδαρο, η ουρά σου έμεινε. (Αλλα ως γνωστό η ουρά είναι σκετο τριχες και κοκκαλα και χωνευται δύσκολα)

Μπλιάξ. :down:

Ουφ ναι υπομονή κάνω. Και συγνώμη που σας έχω ζαλίσει μια την μία μέρα με το ένα μια την άλλη μέρα με το άλλο αλλά τι να κάνω και εγώ. Κάπου να βγω να ξεσπάσω αλλιώς θα βγω στο δρόμο και θα τσιρίζω. Και όχι τίποτα αλλό αλλά αυτά εδώ είναι και συνηθησμένα πράγματα και δεν θα μου δώσει κανείς την παραμικρή σημασία. :mad::P

Κείρα κάτι άσχετο με το θέμα ο Φρέντυ είναι ο τελευταίος γατούλης στην υπογραφή; Θυμάμαι το θέμα του αλλά δεν θυμάμαι τι χρώμα είχε:redface:

Καλημέρα Θένια! Καλή εβδομάδα, καλό μήνα, καλό χειμώνα και καλή επιστροφή! Ήμουν εκτός ίντερνετ όλο το σαββατοκύριακο και έχασα πολλά επεισόδια, αλλά κάτι μου λέει ότι οι μέρες είναι 15 και σήμερα!!!!! Καλά τα λέω?
Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, εγώ κουτουλάω... Τέτοια τσαγκαροδευτέρα καιρό είχε να μου τύχει! Νομίζω θα κοιμηθώ πάνω στο πληκτρολόγιο όπου να'ναι! zzzzzzzzzzzzzzzz...

:lol::lol::lol:
Σημερα και 15?:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back