katerina10
Περιβόητο μέλος
Για την Ρωσσία με αγάπη:
Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό...
Σε αυτόν τον τύπο δεν θα βρούμε την παραδοσιακή ανασφάλεια της παρθένου.Φιλικός και συνεργάσιμος με όλους ξέρει να κερδίζει την φιλία και την συμπάθεια των άλλων.Από τα χαρ/κά του Σκορπιού απαρνείται την επιφυλακτικότητα ξαθ την καχυποψία και διατηρεί μόνο την εχεμύθεια.Σε πολλους τομείς της ζωής του έχει την τάση να βάζει στόχους και να πορεύεται με βάση τις τακτικές που επινοείκάθε φορά για τους επιτυχει.Γενικά είναι ένα άτομο υπεύθυνο και αξιόπιστο.Δεν του αρέσει να αφήνει κάτι στη μέση.Πολλές φορές όμως αφήνεται να παρασυρθεί από μια δίψα για εκδίκηση όταν(νομίζει ότι)αδικείται, η οποία τελικά μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ποιος είναι Παρθενος με ωροσκόπο σκορπιό καλε?
Κατερίνα θέλω να μου πεις και Παρθένο με ωροσκόπο αιγωκερο και Παρθένο με ωροσκόπο Λέων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τελικά αυτός ο σκορπιός όποιο ζώδιο και αν μαγαρίσει

α! ρε Θένια πως φαίνεται ότι είσαι καμένη κ εσύ από ΣκορπιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααααααα παιδιά όλους τους παρθένους έχουμε αναλύσει..Παρθένος με Λέων είναι η μαμά μου...!!!!Τελικά αυτός ο σκορπιός όποιο ζώδιο και αν μαγαρίσει το κάνει άκρως εκδικητικό!! Φτου φτου φτου μακρυά απο μας!
Ποιος είναι Παρθενος με ωροσκόπο σκορπιό καλε?
Κατερίνα θέλω να μου πεις και Παρθένο με ωροσκόπο αιγωκερο και Παρθένο με ωροσκόπο Λέων.![]()
Μα κανένας ίδιος πια...????

katerina10
Περιβόητο μέλος
1.Παρθένος με ωροσκόπο Διδύμους(υπάρχει στις πίσω στις σελίδες..στο αντέγραψα..)
Έχει όλα τα προσόντα για έντονη κοινωνική ζωή:έξυπνος, διαθέτει ευγλωτία και ξέρει να κερδίζει το ενδιαφέροντων άλλων και να επιβάλλει την γοητεία του. Ωστόσο, φαίνεται να τον ενδιαφέρει πιο πολύ η σπιτική ζωή με την οικογένεια και έναν πολύ μικρό κύκλο φίλων.Με την περιέργεια και την αναλυτική σκέψη αντισταθμίζει μειωνεκτήματα όπως ο συντηρητισμός και οι διάφορες ανασφάλειες που τον καταλαμβάνουν κατά καιρούς. Γενικά, πάντως, πρόκειται για άνθρωπο που του αρέσει να μιλά και να επικοινωνεί, πρέπει να καταλάβει όμως την αξία της σιωπής σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.
2.Παρθένος με ωροσκόπο Καρκίνο
Σίγουρα είναι απο τους τύπους που βάζουν συναίσθημα σε ό,τι κάνουν-ευαίσθητος και ευγενικός. Δεν θα τον πετύχουμε αδιάφορο ή παραιτημένο.Αντίθετα, πολλές φορές είναι πρόθυμος να βοηθήσει τους άλλους περισσότερο ίσως απο όσο πρέπει.Ως μαθητής, ήταν αυτός που άφηνε όλη την τάξη να αντιγράψει από την κολλα του διατρέχοντας τον κίνδυνο να μηδενιστεί.Για αυτό είναι σεβαστός και αγαπητός από όλους.Απολαμβανει την εργασία περισσότερο από την ξεκούραση.Καποιες φορές όμω χρειαζεται να ελεγχει την ανασφάλεια που θολώνει το μυαλό του.Γιατί κουβαλά πολλές απο εκεινες τις φοβιες που χαρακτηρίζουν τους μετριοπαθείς χαρακτηρες.Μια από αυτές: διστάζει να ξεκαθαρίσει στους άλλους τις απαιτήσεις και τις σκέψεις του.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Παρθένος με ωροσκόπο Λέων
Όταν ο Λέων βρίσκει την Παρθένο, το αποτέλεσμα είναι ένας εργατικός χαρακτήρας που απολαμβάνει την αναγνώριση από όλους εκείνους που δεν αργούν να υποκύψουν στην γοητεία μιας τόσο έντονης και ρωμαλέας προσωπικότητας.Όταν έχει έμφυτες μέσα του κανείς την δημιουργηκότητα, τη γεναιοδωρία και την αναλυτική σκέψη, τι παραπάνω χρειάζεται για να βαδίσει στο δρόμο της επιτυχίας?Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κακή αντίδραση του όταν χάνει ή όταν δεν παίρνει τον έπαινο που δικαιούται.Τότε χάνει το ηθικό του και πέφτει σε λάθη.Επίσης, πρέπει να μετριάσει την τάση που έχει να επιδεικνύεται και την έπαρση, που πολλές φορές τον αποξενώνει από τον περίγυρο του.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Είναι άνθρωπος εργατικός, ταπεινός, ο οποίος βάζει το γενικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό του όφελος.Όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για αυτόν, αφού σχεδον ποτε δεν λέει όχι όταν καποιος ζητα τη βοήθεια του.Αυτή η προθυμια που δείχνει όμως μπορεί να μην του βγει σε καλό σε ότι αφορά την υγεία του, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική.Επίσης, πρέπει να μαθει να αντιμετωπίζει αντικειμενικά την οποιαδήποτε ήττα, γατί αρκετές φορές έχει την τάση να θεωρεί τον εαυτό του αποκλειστικό υπεύθυνο αν κάτι δεν πάει καλά.Άλλωστε έχει ενα μοναδικά ταλέντο να νοιώθει ενοχές.Το άγχος του προέρχεται από το γεγονός ότι παίρνει τα πάντα στα σοβαρά.Μόνο αν χαλαρώσει θα καταφέρει να βελτιώσει την ζωή του.
aalyah
Διάσημο μέλος
α! ρε Θένια πως φαίνεται ότι είσαι καμένη κ εσύ από Σκορπιο
Οοοοοοχι καλέ γιατί το λες αυτό!! Σκορπιοί
Θενιααααααα
Παρθένος με ωροσκόπο Λέων
Όταν ο Λέων βρίσκει την Παρθένο, το αποτέλεσμα είναι ένας εργατικός χαρακτήρας που απολαμβάνει την αναγνώριση από όλους εκείνους που δεν αργούν να υποκύψουν στην γοητεία μιας τόσο έντονης και ρωμαλέας προσωπικότητας.Όταν έχει έμφυτες μέσα του κανείς την δημιουργηκότητα, τη γεναιοδωρία και την αναλυτική σκέψη, τι παραπάνω χρειάζεται για να βαδίσει στο δρόμο της επιτυχίας?Το πρόβλημα εντοπίζεται στην κακή αντίδραση του όταν χάνει ή όταν δεν παίρνει τον έπαινο που δικαιούται.Τότε χάνει το ηθικό του και πέφτει σε λάθη.Επίσης, πρέπει να μετριάσει την τάση που έχει να επιδεικνύεται και την έπαρση, που πολλές φορές τον αποξενώνει από τον περίγυρο του.
Βρε μπας και έχω ωροσκόπο Λέων?

Πες μου και Παρθένο με αιγωκερο

aalyah
Διάσημο μέλος
Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω
Είναι άνθρωπος εργατικός, ταπεινός, ο οποίος βάζει το γενικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό του όφελος.Όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για αυτόν, αφού σχεδον ποτε δεν λέει όχι όταν καποιος ζητα τη βοήθεια του.Αυτή η προθυμια που δείχνει όμως μπορεί να μην του βγει σε καλό σε ότι αφορά την υγεία του, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική.Επίσης, πρέπει να μαθει να αντιμετωπίζει αντικειμενικά την οποιαδήποτε ήττα, γατί αρκετές φορές έχει την τάση να θεωρεί τον εαυτό του αποκλειστικό υπεύθυνο αν κάτι δεν πάει καλά.Άλλωστε έχει ενα μοναδικά ταλέντο να νοιώθει ενοχές.Το άγχος του προέρχεται από το γεγονός ότι παίρνει τα πάντα στα σοβαρά.Μόνο αν χαλαρώσει θα καταφέρει να βελτιώσει την ζωή του.
Βρε μπας και εχω ωροσκόπο ΚΑΙ αιγώκερο?

Μα όλα πια έχουν χαρακτηριστικά μου!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μααααααααααααααααααααααααααααααα αλήθεια τώρα ο υδροχόος σου πάει γάντι..Βρε μπας και έχω ωροσκόπο Λέων?![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μα αγάπη μου έχεις τον παρθένο..απλά σου λέει ποια είναι πιο έντονα ανάλογα με τον ωροσκόπο..Βρε μπας και εχω ωροσκόπο ΚΑΙ αιγώκερο?
Μα όλα πια έχουν χαρακτηριστικά μου!!
Θένια μπες μσν
aalyah
Διάσημο μέλος
Μα αγάπη μου έχεις τον παρθένο..απλά σου λέει ποια είναι πιο έντονα ανάλογα με τον ωροσκόπο..
Θένια μπες μσν
Μ'αιστα κύριε Στρατηγέ μου! Διατάξτε! Μπαίνω!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Θένια 14 και σήμερααααααααααααααααα!!!!Πόσα κιβώτια πακετάρατε καλέ?????Κανένααααα????άντε τελείωνε γιατί στο τέλος θα έρθουμε όλες αγγλία να σε βοηθήσουμε(όχι πως δεν θέλουμε να σου στείλουμε όλες απο δυο χεράκια):kiss:αλλά μας έρχονται κομματάκι ακριβά τα εισιτήριαΜ'αιστα κύριε Στρατηγέ μου! Διατάξτε! Μπαίνω!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Θένια 14 και σήμερααααααααααααααααα!!!!Πόσα κιβώτια πακετάρατε καλέ?????Κανένααααα????άντε τελείωνε γιατί στο τέλος θα έρθουμε όλες αγγλία να σε βοηθήσουμε(όχι πως δεν θέλουμε να σου στείλουμε όλες απο δυο χεράκια):kiss:αλλά μας έρχονται κομματάκι ακριβά τα εισιτήρια![]()
Καλέ!! Ελάτε!!! Και όχι 14 και σήμερα λέμε όταν ξημερώσει. Όχι πιο πριν

Αλλά δεν θα έλεγα οχι σε βοήθεια αυτό είναι σίγουρο. Μόνο 6 κούτες έχουν πακεταριστεί και δεν είναι ούτε το 1/4 απο αυτά που θέλω να πάρω. Πανικός εν ολίγοις
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
14 και σήμερα officially!!

Χμ....εσεις ξέρετε πολλά....Λέαινα ειμαι εγώ με ωροσκόπο Ζυγο...καλό ειναι?

chryssa
Διάσημο μέλος
Kαλημέρα!
14 και σήμερα officially!!
Χμ....εσεις ξέρετε πολλά....Λέαινα ειμαι εγώ με ωροσκόπο Ζυγο...καλό ειναι?![]()
Καλημέρα! Απίστευτο, κι εγώ είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό! Φυσικά είναι καλό!!!
Θα μας πει βέβαια η ειδικός.... κα Πατέρα είστε κάπου εκεί έξω???

Περιμένουμε σχόλια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Eίμαστε είμαστε στην κανονική μας δουλειά..αμμμ δεν μου το λέτε νωρίτερα..τεσπα θα σας γράψω το προφιλ σήμερα το βράδυ..Καλημέρα! Απίστευτο, κι εγώ είμαι Λέων με ωροσκόπο Ζυγό! Φυσικά είναι καλό!!!Θα μας πει βέβαια η ειδικός.... κα Πατέρα είστε κάπου εκεί έξω???
Περιμένουμε σχόλια...
Υ.Γ.Θένια καλημέρα......
aalyah
Διάσημο μέλος
Γιουλάκο και κατερινάκι :kiss::kiss:Τι κάνουν τ'ανίψια μου σήμερα? Ειδικά ο Μάπας που ειναι και αρρωστος.
Λοιπόν ΝΑΙ 14 και σήμερα λοιπόν επισημαααααααααααα
Και μάλλον εχουμε ξεμπερδεψει μια και καλή με την δουλειά. Εκτός από πέμπτη που πρέπει να πάω στο σπίτι αυτουνού να μιλησουμε (μαλλον παλι θα με βαλει να δουλεψω

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Θένια..Χθες ήταν μια άσχημη μέρα..εμ νύχτα..σήμερα..τσακώθηκα με ένα πρόσωπο που αγαπώ πολύ για χαζομάρες και ανασφάλειες..Καλημέρα σε όοοοολους!! Καλημέρα ειδικά στις αδερφούλες μουΓιουλάκο και κατερινάκι :kiss::kiss:
Τι κάνουν τ'ανίψια μου σήμερα? Ειδικά ο Μάπας που ειναι και αρρωστος.
Λοιπόν ΝΑΙ 14 και σήμερα λοιπόν επισημαααααααααααα
Και μάλλον εχουμε ξεμπερδεψει μια και καλή με την δουλειά. Εκτός από πέμπτη που πρέπει να πάω στο σπίτι αυτουνού να μιλησουμε (μαλλον παλι θα με βαλει να δουλεψω) για μια τελευταια μερα. Τώρα πρέπει απλά ν'αρχισω να ΠΕΤΑΩ πράγματα! Α και να πακετάρω και κάτι λίγα
![]()
αλλά οκ..φαινεται ότι είμαστε καλύτερα τώρα!
Καλέ ο Μάπας δεν είχε τίποτα δες στο θέμα του..

Πρέπει πρέπει!!!
Αντε αντε να μας έρθεις επιτέλους!!!ΑΝΤΕ ΕΙΠΑ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Και αν δεις γενικά αυτή η μερα (σήμερα)κάτι έχει που εντείνει τις εντάσεις πααααρα πολύ..τεσπα δεν μπήκε ωραία ο Δεκέμβριος!!!Καλημέρα Θένια..Χθες ήταν μια άσχημη μέρα..εμ νύχτα..σήμερα..τσακώθηκα με ένα πρόσωπο που αγαπώ πολύ για χαζομάρες και ανασφάλειες..αλλά οκ..φαινεται ότι είμαστε καλύτερα τώρα!
Καλέ ο Μάπας δεν είχε τίποτα δες στο θέμα του..
Πρέπει πρέπει!!!Αντε αντε να μας έρθεις επιτέλους!!!ΑΝΤΕ ΕΙΠΑ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ!!!!!!
![]()
Αυτ'ο 'ομως δεν μας πτοει(ορθογραφια???) ε????????
16 Δεκέμβρη γυρνάς!!14 μέρες ακόμα δηλαδή δύο εβδομαδες ακριβώς!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool