Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Κατερίνα για να διεκδικήσω το δίκιο μου πρέπει πρώτον να πληρώσω δικηγόρο και δέυτερον να τον τρέξω στο δικαστήριο το οποίο για να γίνει θα πάρει καιρό. Το οποίο σημαίνει οτι πρέπει να μείνω αγγλία και....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Αυτό εκμεταλέυεται αδερφούλα μου ο αχρείος!! Γιατί ξέρει οτι φέυγω :down::down:

Και μπες μσν :P
Πακέτο!!!!!:down::down::down::down::down:Τον βλάκα!:mad:

Μαααααα:hmm::hmm::hmm:Νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο στρατηγός...:confused::blink::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πακέτο!!!!!:down::down::down::down::down:Τον βλάκα!:mad:

Μαααααα:hmm::hmm::hmm:Νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο στρατηγός...:confused::blink::cool:

Α ναι συγνώμη ξεχάστηκα. Μήπως θα μπορούσατε να μπείτε μσν στρατηγέ μου? :P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κάνετε; είμαστε στο 12 σήμερα έ;
glitteryourway-a104ae4e.gif

Θενια τι εκανες τελικα;Δε σου ειπα μαρη χτες να πατησεις ποδι;Αμα σε στριμωξε επρεπε να του πεις "στακα μισο λεπτο" και να του δωσεις το τηλεφωνο αφου σχηματισεις τον αριθμο μου.Εχω και τα νευρα μου με τη μισθοδοσια σημερα...

Τι γινεται θένια?!πότε μας έρχεσαι να πάρεις και την Ιριδούλα σου(για αρχή γιατι με εναν προχειρο υπολογισμό κανεις ορεξη και για μια 8οαριά ακόμα!!):bleh::bleh::lol:
Πρέπει να εχουμε εξελιξεισ γιατι εχω πολυυυυυυυυυυυυυυύ καιρο να μπω λογω ανωτερας βίας!!!:(:P

Τι κάνετε; είμαστε στο 12 σήμερα έ;
glitteryourway-a104ae4e.gif

Ναι ναι Έλενα μου 12 και σήμερα! Αντε αντεεεεε
Θενια τι εκανες τελικα;Δε σου ειπα μαρη χτες να πατησεις ποδι;Αμα σε στριμωξε επρεπε να του πεις "στακα μισο λεπτο" και να του δωσεις το τηλεφωνο αφου σχηματισεις τον αριθμο μου.Εχω και τα νευρα μου με τη μισθοδοσια σημερα...

Δώρα ένα θα σου πω. Μου έφαγε 200 λίρες και μου το έπαιζε και κινέζος. Και όταν αγρίεψα μου το έπαιζε οτι φταίνε οι λογιστές που κάναν λάθος αλλά πλέον φαίνομαι οτι έληξε το συμβόλαιο μου άρα δεν είμαι υπάλληλος της εταιρίας άρα δεν μπορεί να με πληρώσει λέει. Φυσικά εγώ του είπα οτι μου χρωστάει 4 μέρες και να βρει τρόπο να μου τις πληρώσει γιατί δεν φτάιω εγώ αν έγινε λάθος. Καλά φυσικά με ξεφορτώθηκε με ένα "αστο πάνω μου και θα δω τι θα γίνει" αλλά δεν τον εμπιστέυομαι καθόλου! Άσε έχω νέυρα! Που να ξέρω οτι τα είχες πάρει και εσύ να στον έδινα στο τηλ να του τα ψελνες ένα χεράκι! :P

Τι γινεται θένια?!πότε μας έρχεσαι να πάρεις και την Ιριδούλα σου(για αρχή γιατι με εναν προχειρο υπολογισμό κανεις ορεξη και για μια 8οαριά ακόμα!!):bleh::bleh::lol:
Πρέπει να εχουμε εξελιξεισ γιατι εχω πολυυυυυυυυυυυυυυύ καιρο να μπω λογω ανωτερας βίας!!!:(:P

Μόνο? Βάλε κι άλλα! Κοντέυω να πάρω όλα τα γατιά του φόρουμ σπίτι μου :P Κάτσε να μπω σπιτάκι μου να πάρω την Ιριδα μου και τα υπόλοιπα τα τσιμπάω. Το μόνο έυκολο ;)

τι εγινε Θενια 12 ή 11 και σημερα ειμαστε τα εχω χασει το κακομοιρο περα δωθε και με τοσες εργασιες!!!!!! παιρνω και αλλων για να βοηθησω η ψυχοπονιαρα!:lol::lol: τσακωθηκες με το αφεντικο τι εγινε δουλεια τελος ?????? επιτελους !! οτι σου χρωσταει να το παρεις !!!! κανονισε γιατι εχω περασει πολλα τετοια πατα ποδι και ορθωσε αναστημα !!!!! αντεεεε:mad::blink::blink::lol::lol:

Καλή επιστροφήηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

11 και σήμερα!!:up::up:
Περιμένουμε νέα!! :)

Καλημέρα!!!!!
11 και σήμερα και σε 2 μέρες μπαίνουμε σε μονοψήφιο αριθμό...:up::up:
Γιούλη, σήμερα δε μου ανοίγει τη φωτό στην υπογραφή σου και δε βλέπω τα κουκλάκια σου, από κανένα θέμα! Άλλαξες κάτι ή το pc μου με σαμποτάρει? Ευτυχώς βλέπω τη μικρή στο άβαταρ!:)

Καλημέρα!!!!!
11 και σήμερα και σε 2 μέρες μπαίνουμε σε μονοψήφιο αριθμό...:up::up:
Γιούλη, σήμερα δε μου ανοίγει τη φωτό στην υπογραφή σου και δε βλέπω τα κουκλάκια σου, από κανένα θέμα! Άλλαξες κάτι ή το pc μου με σαμποτάρει? Ευτυχώς βλέπω τη μικρή στο άβαταρ!:)
:blink::hmm:εγώ τα βλέπω κανονικά...

Ναι και εγω το εχω παρατηρησει αυτο Γιουλη..
Θενια 11 και σημερα!!!!!!!!!!!!:up::up:

Ναι Γιούλη και εγώ το έχω παρατηρήσει. Ναι 11 και σήμερα λοιπόν και τα νέα μάλλον καλά διότι μου ήρθε καινούριο χαρτί μισθοδοσίας απο το λογιστήριο οπου ήταν μέσα οι 4 μέρες που μου χρωστούσε και ένα γράμμα που έγραφε οτι θα με πληρώσει σύντομα τα υπόλοιπα χρήματα. Αρα μάλλον όλα θα πάνε καλά :up:

Γιουλη και εγώ δεν βλέπω την υπογραφή σου.

Σήμερα το βράδυ έρχεται η κολλητή απο Λονδίνο και ως την Κυριακή το βράδυ θα με χάσετε. Άντε άντε ν'αρχίσω να μαζέυω κιόλας!!! Θα δει η φίλη μου το σπίτι και θα της πεταχτούν τα μάτια έξω :blink: Για τέτοιο χάλι μιλάμε :down:

Ναι Γιούλη και εγώ το έχω παρατηρήσει. Ναι 11 και σήμερα λοιπόν και τα νέα μάλλον καλά διότι μου ήρθε καινούριο χαρτί μισθοδοσίας απο το λογιστήριο οπου ήταν μέσα οι 4 μέρες που μου χρωστούσε και ένα γράμμα που έγραφε οτι θα με πληρώσει σύντομα τα υπόλοιπα χρήματα. Αρα μάλλον όλα θα πάνε καλά :up:

Γιουλη και εγώ δεν βλέπω την υπογραφή σου.

Σήμερα το βράδυ έρχεται η κολλητή απο Λονδίνο και ως την Κυριακή το βράδυ θα με χάσετε. Άντε άντε ν'αρχίσω να μαζέυω κιόλας!!! Θα δει η φίλη μου το σπίτι και θα της πεταχτούν τα μάτια έξω :blink: Για τέτοιο χάλι μιλάμε :down:
Αντε μπράβο!!!! :up::up:
Καλά μαζέματα!! Θα μας λειψεις:)

Λοιπόν ούτε εγώ βλέπω την υπογραφή σου Γιούλη αλλά ούτε και την δική μου...

Λοιπόν ούτε εγώ βλέπω την υπογραφή σου Γιούλη αλλά ούτε και την δική μου...
κι εγώ δεν βλέπω τη δική σου μονο " η λουλου" βλέπω...:hmm:
παράξενα πράγματα γινονται σήμερα...
Εν τω μεταξυ τη βγάζω και πάω να τη ξαναβάλω και δεν τη παιρνει:hmm::blink:

Και εγώ δεν είχα υπογραφή και πήγα σημερα να βάλω και ενω φαινεται οτι όλα πάνε καλά τελικά δεν εμφανιζεται ...τινα πω...τεσπα σου καναμε το θέμα Θενια....

Αντε μπράβο!!!! :up::up:
Καλά μαζέματα!! Θα μας λειψεις:)

Και μένα θα μου λείψετε. Ίσως καταφέρνω να μπω για ένα γρήγορο γεια :)

Και εγώ δεν είχα υπογραφή και πήγα σημερα να βάλω και ενω φαινεται οτι όλα πάνε καλά τελικά δεν εμφανιζεται ...τινα πω...τεσπα σου καναμε το θέμα Θενια....

Πλάκα κάνεις? Πήγαινε 10 σελίδες πιο πίσω να δείς τι θα πει "κάνουμε το θέμα μαντάρα". :lol::lol::lol:

Το είχαμε κάνει. Και όχι τα κορίτσια. Πρώτη και καλύτερη εγώ!! Αν με πάρουν χαμπάρι οι μοντς.....μπανάρισμα και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια :redface::lol::lol:

Γεια σου!! κουτες εχεις προμηθευτει? αυτο που μπορεις να κανεις - πριν τρελαθεις απο το αγχος αν θα προλαβεις ή οχι να πακεταρεις - ειναι να τα βαλεις μεσα χωρις πολυ πολυ σκεψη, να τις κλεισεις γραφοντας πανω τι περιεχει ή αριθμο και κωδικοποιηση σε πινακα πχ. Κουτα 1 - περιεχει.... κτλ. :)

Γεια σου!! κουτες εχεις προμηθευτει? αυτο που μπορεις να κανεις - πριν τρελαθεις απο το αγχος αν θα προλαβεις ή οχι να πακεταρεις - ειναι να τα βαλεις μεσα χωρις πολυ πολυ σκεψη, να τις κλεισεις γραφοντας πανω τι περιεχει ή αριθμο και κωδικοποιηση σε πινακα πχ. Κουτα 1 - περιεχει.... κτλ. :)

Έτσι το έκανα γι'αυτό τώρα τις ξανανοίγω και τις ξαναπακετάρω. Αναγκαστικά πρέπει να πετάξω πράγματα που ήθελα να πάρω μαζί μου :( Εχω ΠΑΡΑ πολλά πράγματα και θα καταλήξω να πληρώσω μια περιουσία και δεν τα έχω παιδιά τα χρήματα :( Αναγκαστικά λοιπόν πάλι άνοιγμα πολυ προσεκτική διαλογή των πραγμάτων και πέταμα! Ουφ μ'εχει κουράσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back