elvenstar
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

Σιγά σιγά πρέπει να ξεδιαλύνω και την κουζίνα και το σαλόνι και γίνεται ενας πανικός!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν εχεις καποιον να στα αποθηκευσει για καπιο καιρο?Έτσι το έκανα γι'αυτό τώρα τις ξανανοίγω και τις ξαναπακετάρω. Αναγκαστικά πρέπει να πετάξω πράγματα που ήθελα να πάρω μαζί μουΕχω ΠΑΡΑ πολλά πράγματα και θα καταλήξω να πληρώσω μια περιουσία και δεν τα έχω παιδιά τα χρήματα
Αναγκαστικά λοιπόν πάλι άνοιγμα πολυ προσεκτική διαλογή των πραγμάτων και πέταμα! Ουφ μ'εχει κουράσει.
εχεις υπολογισει ποσες κουτες μπορεις να στειλεις ? απο αποψη οικονομικων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Δεν εχεις καποιον να στα αποθηκευσει για καπιο καιρο?εχεις υπολογισει ποσες κουτες μπορεις να στειλεις ? απο αποψη οικονομικων...
![]()
Όχι πάνω απο 10-12 και έχω ήδη πακετάρει 6 αλλά μόνο το ένα τέταρτο των πραγμάτων μου έχει μαζευτεί
. Γι'αυτό αναγκαστικά ανοιγμα και πέταμα
. Δεν μπορω να τ'αποθηκέυσω δεν έχω ιδέα πότε θα ξανάρθω αγγλία. Πρέπει να κατέβω ελλάδα να βρω δουλειά να μπω στο σπίτι μου ν'αρχίσω ν'αγοράζω έπιπλα. Που θα βρεθουν εξτρα λεφτά να πληρώνω την αποθήκη εδω και μετά άλλα εισητήρια για να έρθω άλλα χρήματα για να μεταφερθούν τα υπόλοιπα ελλάδα....δεν γίνεται. 
Πρέπει απλά να ξεδιαλύνω να πάρω όσα μπορώ και τα υπόλοιπα αναγκαστικά πέταμα.
ria23
Διάσημο μέλος
Όχι πάνω απο 10-12 και έχω ήδη πακετάρει 6 αλλά μόνο το ένα τέταρτο των πραγμάτων μου έχει μαζευτεί. Γι'αυτό αναγκαστικά ανοιγμα και πέταμα
. Δεν μπορω να τ'αποθηκέυσω δεν έχω ιδέα πότε θα ξανάρθω αγγλία. Πρέπει να κατέβω ελλάδα να βρω δουλειά να μπω στο σπίτι μου ν'αρχίσω ν'αγοράζω έπιπλα. Που θα βρεθουν εξτρα λεφτά να πληρώνω την αποθήκη εδω και μετά άλλα εισητήρια για να έρθω άλλα χρήματα για να μεταφερθούν τα υπόλοιπα ελλάδα....δεν γίνεται.
Πρέπει απλά να ξεδιαλύνω να πάρω όσα μπορώ και τα υπόλοιπα αναγκαστικά πέταμα.
πετα παιδι μου οτι δεν χρειαζεσαι και γω με τοσα πραγματα οταν ξενοικιασα δεν ειχα που να ταβαλω!!! τωρα στο αλλο σπιτι με την συγκατοικο μου μονο την οδοντοβουρτσα μου εχω που λεει 0 λογος!!!!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
πετα παιδι μου οτι δεν χρειαζεσαι και γω με τοσα πραγματα οταν ξενοικιασα δεν ειχα που να ταβαλω!!! τωρα στο αλλο σπιτι με την συγκατοικο μου μονο την οδοντοβουρτσα μου εχω που λεει 0 λογος!!!!!!!!![]()
Ναι καλέ αλλά εσένα εκεί δεν είναι το μόνιμο σπίτι σου. Εμένα είναι. Και όταν φύγουν οι ενοικιαστές θα είναι εντελώς άδειο. Τα χρειάζομαι τα πράγματα μου (αν και δεν είναι έπιπλα) αλλά μάλλον θα πρέπει ν'αρχίσω να πετάω. Και εφόσον δεν μπορώ να πετάξω βιβλία και dvd μάλλον πρέπει να πετάξω ρούχα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα χάσεις το τρένο όπως πας

....άντε και σε περιμένουμε!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Άντε Θένια μου....ακόμα πακετάρεις???Θα χάσεις το τρένο όπως πας
![]()
Μικρό δεκάλεπτο διάλειμα και ξαναγυρνάω στο πακετάρισμα. Ναι Νικολέττα μου ακόμα πακετάρω διότι εξαιτίας της δουλειάς μου (και της αρρωστιας την προηγούμενη 1,5 βδομάδα) δεν μπόρεσα να τα κάνω όλα σωστά και τα έκανα βιαστικά. Με αποτέλεσμα ν'αδειάσω όλα τα συρτάρια (γιατί πούλησα τις συρταριέρες) να τα χώσω άρον άρον στις κούτες και τώρα οι κούτες είναι πολλές και θα πληρώσω μια περιουσία άρα πάλι άνοιγμα-ξεκαθάρισμα-πέταμα-ξαναπακετάρισμα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Θέναι δουλεύεις κιολας ή σταμάτησες τουλάχιστον από τη δουλειά;
Σήμερα ουσιαστικά ξεμπέρδεψα οριστικά (ελπίζω τουλάχιστον γιατί αλλιώς θα το πάρει και θα το σηκώσει το αφεντικό μου
) και τώρα τρέχω και δεν φτάνω. Αλλά οκ έχω χρόνο γιατί ο μεταφορέας μου είπε οτι τα πράγματα τα στέλνει κάθε παρασκευή άρα θα έρθει μάλλον να τα πάρει Πέμπτη. Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι αν δεν καταφέρει να τα φέρει μέχρι τα Χριστούγεννα τι κάνω
Γιατί μόνο με μια βαλίτσα είναι δύσκολα. Καθώς δεν μπορώ να βάλω πολλά πράγματα στην βαλίτσα. Πρέπει να την αφήσω άδεια όσο γίνεται για τυχόν τελευταία στιγμή για πράγματα που ξέχασα να πακετάρω. Και αν μου φέρει τις κούτες μετά τα χριστούγεννα (εν ολίγοις και μετά την Πρωτοχρονιά γιατι στο ενδιάμεσο ως γνωστόν δεν λειτουργεί τίποτα) πως θα την βγάλω εγώ όλες τις γιορτές? Με ένα τζιν και 2-3 μπλούζες?
Είπαμε αλλά δεν μπορώ να είμαι και έτσι. Α ρε τι τραβάω πια!! @$#^%&%^& τα χριστούγεννα μου @%&%$&** τον μεταφορέα που θέλει 2 βδομάδες να φτάσει τα πράγματα απο εδώ θεσσαλονίκη @#%&*&& το αφεντικό μου που μου έφαγε άδικα μια βδομάδα και #%$^%*^&* την κ@λ@αρρώστια μου που με τέζαρε για 1,5 βδομάδα 

Στο καλό μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
....μην αγχώνεσαι...

Εμείς σε θέλουμε και με ένα τζιν...ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου....

aalyah
Διάσημο μέλος
Ένα μεγάλο Ωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....και όλα θα πάνε καλά....μην αγχώνεσαι...
Εμείς σε θέλουμε και με ένα τζιν...ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου....![]()
Θα το βάλω 2 θα το βάλω 3 άντε 4 αν το τραβήξω πολύ ε μετά θέλει πλύσιμο το τζιν. Μην είμαστε και μες την βρώμα πια. Όχι τίποτα άλλο βρε Νικολέττα μου αλλά είναι και χειμώνας και θα κάνει το έρμο το τζιν να στεγνώσει 3 μέρες όταν το πλένω. Με ένα τζιν με θέλετε και δεν έχετε πρόβλημα κυρία Χαριτοδιπλωμένου (

) αλλά όχι και μεσα στην βρωμιά. Μπλιαξ δηλαδή. Ξυπνησε ο Παρθένος μέσα μου. 

Raisa
Περιβόητο μέλος

Σιγά που δεν θα ξυπνούσε.....

aalyah
Διάσημο μέλος
Σιγά που δεν θα ξυπνούσε.....![]()

Ουφ πρέπει να την κάνω να πάω να συνεχίσω. 10 λεπτά διάλειμα είπα και κοντέυω να κλείσω μισάωρο

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά μη στεναχωριέσαι ευκαιρία να αγοράσεις καινούρια ρούχα
aalyah
Διάσημο μέλος
shit happensΚαλά μη στεναχωριέσαι ευκαιρία να αγοράσεις καινούρια ρούχα
![]()
Αυτό μόνο μου λειπε. Ν'αγοράσω και άλλα ρούχα.

6 κούτες γεμάτες και ακόμα δεν έχω πακετάρει ούτε τα μισά και ν'αγοράσω κι άλλα? 

Άσε γιατί μετά μια εντοιχισμένη ντουλάπα και πάλι δεν θα μου φτάνει για όλα τα πράγματα. 
katerina10
Περιβόητο μέλος
10 και σήμερα.?????Αυτός είναι ο δικός μου αγαπημένος αριθμός:σημαίνει Κατερινα!!!Και είναι και ο αγαπημένος μου αριθμός το 11. Έχει κάτι αυτός ο αριθμός που μου κάνει πολύ... irregular και μ'αρέσει
Σιγά σιγά πρέπει να ξεδιαλύνω και την κουζίνα και το σαλόνι και γίνεται ενας πανικός!

Εμμμ τα έχω πει εγώ απότο πρωί ώς το βράδυ στο φόρουμ δεν γίνεται δουλειά..Άντε Θένια μου....ακόμα πακετάρεις???Θα χάσεις το τρένο όπως πας
![]()

Ουφ πρέπει να την κάνω να πάω να συνεχίσω. 10 λεπτά διάλειμα είπα και κοντέυω να κλείσω μισάωρο![]()
Κλασσική θένια!!!
Αντε αντε να ξεμπερδεύεις.Αν πακετάρεις και τελειώσεις ρε χαζούλι θα έχεις όλη την άνεση να μας μιλάς με τις ώρες αλλά χωρίς να αγχώνεσαι..Χώσε και λίγο την κολλητή και έτοιμη!Αυτό μόνο μου λειπε. Ν'αγοράσω και άλλα ρούχα.6 κούτες γεμάτες και ακόμα δεν έχω πακετάρει ούτε τα μισά και ν'αγοράσω κι άλλα?
Άσε γιατί μετά μια εντοιχισμένη ντουλάπα και πάλι δεν θα μου φτάνει για όλα τα πράγματα.
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
10 και σήμερα.?????Αυτός είναι ο δικός μου αγαπημένος αριθμός:σημαίνει Κατερινα!!!
Εμμμ τα έχω πει εγώ απότο πρωί ώς το βράδυ στο φόρουμ δεν γίνεται δουλειά..
Κλασσική θένια!!!
Αντε αντε να ξεμπερδεύεις.Αν πακετάρεις και τελειώσεις ρε χαζούλι θα έχεις όλη την άνεση να μας μιλάς με τις ώρες αλλά χωρίς να αγχώνεσαι..Χώσε και λίγο την κολλητή και έτοιμη!![]()
Ναι ναι 10 και σήμεραααααα!!!

Άντε και απο άυριο μονοψήφιο. Λοιπόν σήμερα δεν μπορώ να είμαι φόρουμ λόγω κολλητής απλά μπήκα για την αρίθμιση

Καλέ όταν ήμουν στο φόρουμ είναι επειδή έκανα δουλειά στον υπολογιστή! Κατευθείαν να με κατηγορήσετε πια!

Λοιπόν ελπίζω να πακετάρω άυριο κάτι γιατί σήμερα η κολλητή θα με σέρνει αγορά και μετά για φαγητό.
Φιλουρεεεεςςςςςςςς τα λέμε άυριο

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
έχεις δικαίωμα να πάρεις μόνο 6 κούτες + έπιπλα; Αν πάρεις έπιπλα πουη έχουν χώρο, γιατί δεν χώνεις εκεί μέσα κανένα ρούχο; Αν έχειςμια ντουλάπα δηλαδή άστην με τα ρούχα μέσα. Έτσι θα πάρεις περισσότερα πράγματα. Εκτός αν δεν πάνε με τον όγκο, αλλαμε το βάρος τα πράγματα,οπότε δεν έχεις όντως πολλές επιλογές.

ria23
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool