Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

this is barbadeli
36_11_21.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ μπαρμπαδέλι. Αυτές οι κίτρινες φατσούλες που βάζουμε στο κείμενο μας. Καλέ δεν καταλαβαίνετε Θεσσαλονικιότικα μου φαίνεται :P:lol::lol:

Πες με και μένα για, να καταλάβω, τι είναι...:P

Καλέ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνουν τι θα πει. Μόνο εμείς το λέμε? Δώρα εσείς στο Βόλο δεν λέτε "μπαρμπαδέλι"?

Όχι δεν το λέμ στο Βόλο. Και δεν το ήξερε και η γιαγιά μου που μεγάλωσε Σαλονίκη...βλέπεις δεν είχαν ίντερνετ τότε! :P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαρμπαδέλι είναι αυτές οι κίτρινες φατσούλες που χρησιμοποιούμε εδώ στο φόρουμ. Οπως αυτο :) αυτό :P αυτό :D και όλα τα άλλα. Γενικώς μπαρμπαδέλι, μπαρμπαδάκι και όλα τα συναφή είναι οτιδήποτε είναι μικρό και ζουζουνοτό και χαριτωμένο. :lol:

Καλημέρα! Πού είναι ο λαός? Θα μαζευτείτε μετά που εγώ θα διαβάζω... :(
Διάβασα πολλά και μαζεμένα αλλά νομίζω ότι έχουμε φτάσει αισίως στις 7 και σήμερα!!!!
Θένια καλό κουράγιο στο πακετάρισμα, φαντάζομαι ότι οι τελευταίες μέρες θα είναι δύσκολες!

Ποσες και σημερα μειναν Θενια μου?;):D:D
Εισαι ακομη σιγουρη οτι θες να γυρισεις σ'αυτην την Ελλαδα που προφανως ειδες πρωτη ειδηση στο BBC?:hmm:

Εισαι ακομη σιγουρη οτι θες να γυρισεις σ'αυτην την Ελλαδα που προφανως ειδες πρωτη ειδηση στο BBC?:hmm:
7 έμειναν Νίκη μου...Πρώτη είδηση???Είδες τι έγινε στο Λονδίνο με πρεσβεία και προξενείο...????

7 και σήμερα Θένια μου...αντε να πας σπιτάκι μόλις τελειώσουν οι ταραχές..Ευελπιστώ ότι θα πάψουν σε 3 μέρες να πάω και εγω στην πολυπόθητη συναυλία το Σάββατο...(δεν έχω πάρει και εισητηριο γιατί κάηκαν όλα ...που να πάω το άμοιρο)ελπίζω απλά να πάνε όλα προς το καλύτερο...

Γεια σας, τι κανεις Θενια? μαζευεις? μια εβδομαδα μενει....

καλημέρα αντουλα...τι θα κανεις σήμερα????:hmm:εγώ δεν μεπορώ αλλά αν δεν έχεις να κανεις κατι θα σου πρότεινα να πας από γιουλη..:)

καλημέρα αντουλα...τι θα κανεις σήμερα????:hmm:εγώ δεν μεπορώ αλλά αν δεν έχεις να κανεις κατι θα σου πρότεινα να πας από γιουλη..:)
Ειμαι συναχωμενη και εχω κρυαδες....ασε που χτες εφυγα απο τη δουλεια αργα, και θα πρεπει να μαγειρεψω.:/: Θελω να ξαπλαρω στο κρεβατι...αγκαλια με τα ατακτα και σπαστικα γατια μου!!!!!!! :mad:

Ειμαι συναχωμενη και εχω κρυαδες....ασε που χτες εφυγα απο τη δουλεια αργα, και θα πρεπει να μαγειρεψω.:/: Θελω να ξαπλαρω στο κρεβατι...αγκαλια με τα ατακτα και σπαστικα γατια μου!!!!!!! :mad:
Αααααααα περαστικούλια..!!!:):)Θα περασει μωρέ ενταξει..Τι έκαναν καλέ τα παιδιά σου???:hmm:

Τα ζαβα εκτος απο οτι με ξυπνανε το πρωι με το ετσι θελω....μολις μπω στο σπιτι και τα ταιζω, παθαινουν ΑΜΟΚ!!!! και αρχιζουν να κυνηγιουνται στο σπιτι, ριχνοντας πραγματα και γαντζωνονται σε οτιδηποτε βρει μπροστα τους....ετσι παρασερνουν καλυμματα, χαλια, τραπεζομαντηλα :(

:lol:Μάλλον τους κολλησα ΜαπΗλίαση!!!!!!!χαχαχαχαχα:lol:

Οχι το ειχαν και απο παλια...αλλα υπαρχουν μερες που με βγαζουν εκτος εαυτου!!!!!!!! :mad: ειδικα χτες εβαλα κατι φωνες στον Αλφι - ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε!!!!!!!!! η Πισου ξερει αμεσως εξαφανιστηκε ο αλλος εμεινε ακινητοποιημενος στο πατωμα, και περιμενε και μετα που εφυγα στο ιδιο σημειο......:confused:

Καλημέρα! Πού είναι ο λαός? Θα μαζευτείτε μετά που εγώ θα διαβάζω... :(
Διάβασα πολλά και μαζεμένα αλλά νομίζω ότι έχουμε φτάσει αισίως στις 7 και σήμερα!!!!
Θένια καλό κουράγιο στο πακετάρισμα, φαντάζομαι ότι οι τελευταίες μέρες θα είναι δύσκολες!

Γεια σας, τι κανεις Θενια? μαζευεις? μια εβδομαδα μενει....

Καλησπέρα κορίτσια.

7 και σήμερα και έχω να ανακοινώσω....

Οτι προ πενταλέπτου όλες οι κούτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα.....

ΥΓ Αγχωθηκα άσχημα και ξεπατώθηκα και είμαι σίγουρη οτι εχω ξεχάσει τα μισά πράγματα εδώ.

Καλησπέρα κορίτσια.

7 και σήμερα και έχω να ανακοινώσω....

Οτι προ πενταλέπτου όλες οι κούτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα.....

ΥΓ Αγχωθηκα άσχημα και ξεπατώθηκα και είμαι σίγουρη οτι εχω ξεχάσει τα μισά πράγματα εδώ.
Αγάπη μου μέσα είσαι????:)Τέλεια δηλαδη...αντε πήγαν οι κούτες σε μια βδομάδα πας και εσύ!!!:D:up:

Αγάπη μου μέσα είσαι????:)Τέλεια δηλαδη...αντε πήγαν οι κούτες σε μια βδομάδα πας και εσύ!!!:D:up:

Ναι μπήκα πριν λίγο. Ειμαι ψώφια. Εκεί που πακέταρα μια χαρά και ωραία χθες τις κούτες με παίρνει ο μεταφορέας τηλ και μου λέει οτι άλλαξε το σχέδιο και αντί για πέμπτη που το είχαμε κανονήσει θα έρθει να τα πάρει τρίτη (σήμερα δηλαδή). Και με πήρε τηλ στις 8 το βράδυ το άτομο να μου το πει :down::down:

Τρελό άγχος φυσικά σχεδόν δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Τέλος πάντων τώρα τα έστειλα και ότι γίνει έγινε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Αν ξέχασα κάτι την έκατσα. Αλλά είμαι ψώφια. Θα δω καμιά ταινία και θα πάω για ύπνο γιατί δεν αντέχω άλλο. Εσύ αδερφούλα μου τι κάνεις?

Ναι μπήκα πριν λίγο. Ειμαι ψώφια. Εκεί που πακέταρα μια χαρά και ωραία χθες τις κούτες με παίρνει ο μεταφορέας τηλ και μου λέει οτι άλλαξε το σχέδιο και αντί για πέμπτη που το είχαμε κανονήσει θα έρθει να τα πάρει τρίτη (σήμερα δηλαδή). Και με πήρε τηλ στις 8 το βράδυ το άτομο να μου το πει :down::down:

Τρελό άγχος φυσικά σχεδόν δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Τέλος πάντων τώρα τα έστειλα και ότι γίνει έγινε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Αν ξέχασα κάτι την έκατσα. Αλλά είμαι ψώφια. Θα δω καμιά ταινία και θα πάω για ύπνο γιατί δεν αντέχω άλλο. Εσύ αδερφούλα μου τι κάνεις?
Εγώ το έχω χάσει εδώ με αυτά που γίνονται μπεσ μσν να σε απολαυσω λιγουλακι..:)

6 και σήμερα!!! :up::up::up:

Θενιαααααα!!
Αφιερωμενη;);):)

Σιβηρικά Χριστούγεννα! :up:
i0094.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back