aalyah
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ μπαρμπαδέλι. Αυτές οι κίτρινες φατσούλες που βάζουμε στο κείμενο μας. Καλέ δεν καταλαβαίνετε Θεσσαλονικιότικα μου φαίνεται![]()
Πες με και μένα για, να καταλάβω, τι είναι...

Καλέ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνουν τι θα πει. Μόνο εμείς το λέμε? Δώρα εσείς στο Βόλο δεν λέτε "μπαρμπαδέλι"?
Όχι δεν το λέμ στο Βόλο. Και δεν το ήξερε και η γιαγιά μου που μεγάλωσε Σαλονίκη...βλέπεις δεν είχαν ίντερνετ τότε!

this is barbadeli
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
αυτό
αυτό
και όλα τα άλλα. Γενικώς μπαρμπαδέλι, μπαρμπαδάκι και όλα τα συναφή είναι οτιδήποτε είναι μικρό και ζουζουνοτό και χαριτωμένο. 
chryssa
Διάσημο μέλος

Διάβασα πολλά και μαζεμένα αλλά νομίζω ότι έχουμε φτάσει αισίως στις 7 και σήμερα!!!!
Θένια καλό κουράγιο στο πακετάρισμα, φαντάζομαι ότι οι τελευταίες μέρες θα είναι δύσκολες!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εισαι ακομη σιγουρη οτι θες να γυρισεις σ'αυτην την Ελλαδα που προφανως ειδες πρωτη ειδηση στο BBC?

katerina10
Περιβόητο μέλος
7 έμειναν Νίκη μου...Πρώτη είδηση???Είδες τι έγινε στο Λονδίνο με πρεσβεία και προξενείο...????Ποσες και σημερα μειναν Θενια μου?
Εισαι ακομη σιγουρη οτι θες να γυρισεις σ'αυτην την Ελλαδα που προφανως ειδες πρωτη ειδηση στο BBC?![]()
7 και σήμερα Θένια μου...αντε να πας σπιτάκι μόλις τελειώσουν οι ταραχές..Ευελπιστώ ότι θα πάψουν σε 3 μέρες να πάω και εγω στην πολυπόθητη συναυλία το Σάββατο...(δεν έχω πάρει και εισητηριο γιατί κάηκαν όλα ...που να πάω το άμοιρο)ελπίζω απλά να πάνε όλα προς το καλύτερο...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
εγώ δεν μεπορώ αλλά αν δεν έχεις να κανεις κατι θα σου πρότεινα να πας από γιουλη..
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ειμαι συναχωμενη και εχω κρυαδες....ασε που χτες εφυγα απο τη δουλεια αργα, και θα πρεπει να μαγειρεψω.καλημέρα αντουλα...τι θα κανεις σήμερα????εγώ δεν μεπορώ αλλά αν δεν έχεις να κανεις κατι θα σου πρότεινα να πας από γιουλη..
![]()
Θελω να ξαπλαρω στο κρεβατι...αγκαλια με τα ατακτα και σπαστικα γατια μου!!!!!!! 
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααααααα περαστικούλια..!!!Ειμαι συναχωμενη και εχω κρυαδες....ασε που χτες εφυγα απο τη δουλεια αργα, και θα πρεπει να μαγειρεψω.Θελω να ξαπλαρω στο κρεβατι...αγκαλια με τα ατακτα και σπαστικα γατια μου!!!!!!!
![]()

Θα περασει μωρέ ενταξει..Τι έκαναν καλέ τα παιδιά σου???
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μάλλον τους κολλησα ΜαπΗλίαση!!!!!!!χαχαχαχαχα
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ειδικα χτες εβαλα κατι φωνες στον Αλφι - ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε!!!!!!!!! η Πισου ξερει αμεσως εξαφανιστηκε ο αλλος εμεινε ακινητοποιημενος στο πατωμα, και περιμενε και μετα που εφυγα στο ιδιο σημειο......
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλημέρα! Πού είναι ο λαός? Θα μαζευτείτε μετά που εγώ θα διαβάζω...
Διάβασα πολλά και μαζεμένα αλλά νομίζω ότι έχουμε φτάσει αισίως στις 7 και σήμερα!!!!
Θένια καλό κουράγιο στο πακετάρισμα, φαντάζομαι ότι οι τελευταίες μέρες θα είναι δύσκολες!
Ποσες και σημερα μειναν Θενια μου?
Εισαι ακομη σιγουρη οτι θες να γυρισεις σ'αυτην την Ελλαδα που προφανως ειδες πρωτη ειδηση στο BBC?![]()
Γεια σας, τι κανεις Θενια? μαζευεις? μια εβδομαδα μενει....
Καλησπέρα κορίτσια.
7 και σήμερα και έχω να ανακοινώσω....
Οτι προ πενταλέπτου όλες οι κούτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα.....
ΥΓ Αγχωθηκα άσχημα και ξεπατώθηκα και είμαι σίγουρη οτι εχω ξεχάσει τα μισά πράγματα εδώ.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αγάπη μου μέσα είσαι????Καλησπέρα κορίτσια.
7 και σήμερα και έχω να ανακοινώσω....
Οτι προ πενταλέπτου όλες οι κούτες πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα.....
ΥΓ Αγχωθηκα άσχημα και ξεπατώθηκα και είμαι σίγουρη οτι εχω ξεχάσει τα μισά πράγματα εδώ.
Τέλεια δηλαδη...αντε πήγαν οι κούτες σε μια βδομάδα πας και εσύ!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Αγάπη μου μέσα είσαι????Τέλεια δηλαδη...αντε πήγαν οι κούτες σε μια βδομάδα πας και εσύ!!!
![]()
Ναι μπήκα πριν λίγο. Ειμαι ψώφια. Εκεί που πακέταρα μια χαρά και ωραία χθες τις κούτες με παίρνει ο μεταφορέας τηλ και μου λέει οτι άλλαξε το σχέδιο και αντί για πέμπτη που το είχαμε κανονήσει θα έρθει να τα πάρει τρίτη (σήμερα δηλαδή). Και με πήρε τηλ στις 8 το βράδυ το άτομο να μου το πει
Τρελό άγχος φυσικά σχεδόν δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Τέλος πάντων τώρα τα έστειλα και ότι γίνει έγινε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Αν ξέχασα κάτι την έκατσα. Αλλά είμαι ψώφια. Θα δω καμιά ταινία και θα πάω για ύπνο γιατί δεν αντέχω άλλο. Εσύ αδερφούλα μου τι κάνεις?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Εγώ το έχω χάσει εδώ με αυτά που γίνονται μπεσ μσν να σε απολαυσω λιγουλακι..Ναι μπήκα πριν λίγο. Ειμαι ψώφια. Εκεί που πακέταρα μια χαρά και ωραία χθες τις κούτες με παίρνει ο μεταφορέας τηλ και μου λέει οτι άλλαξε το σχέδιο και αντί για πέμπτη που το είχαμε κανονήσει θα έρθει να τα πάρει τρίτη (σήμερα δηλαδή). Και με πήρε τηλ στις 8 το βράδυ το άτομο να μου το πει
Τρελό άγχος φυσικά σχεδόν δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Τέλος πάντων τώρα τα έστειλα και ότι γίνει έγινε. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Αν ξέχασα κάτι την έκατσα. Αλλά είμαι ψώφια. Θα δω καμιά ταινία και θα πάω για ύπνο γιατί δεν αντέχω άλλο. Εσύ αδερφούλα μου τι κάνεις?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αφιερωμενη

Σιβηρικά Χριστούγεννα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool