Voula
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

kyka
Δραστήριο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αλήθεια??????Mολις έφτασε και ειναι μια χαρά!!!![]()

Τέλεια νεα!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος

Λοιπόν θα σας αφήσω τώρα!!! Και θα τα πούμε σύντομα! 'Οταν ξαναβρώ δηλάδή ιντερνετ!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Κούκλες μου!!! ΕΦΤΑΣΑ!!! Είμαι σπίτι της μαγισσας και σας γράφω απο εδώ!!!! Είναι καταρχήν να πω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και επίσης οτι θέλω να τις απαγάγω τις γάτες!! Ειδικά τον Μορφέα!! Και επίσης να πω οτι η μάγισσα είναι η πρώτη που έπρηξα σήμερα!
Λοιπόν θα σας αφήσω τώρα!!! Και θα τα πούμε σύντομα! 'Οταν ξαναβρώ δηλάδή ιντερνετ!![]()
ΤΙΙΙΙΙΙΙ είσαι στη Μάγισσα και δεν μου είπατε τίποτε που είμαι δίπλα???

Έχω κι εγώ ιντερνετ....αύριο λοιπόν σε μένα!!!!

Καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλα μαρη ακομα δεν ηρθες κι εβαλες μπροστα το σχεδιο απαγωγης;Να μπαινεις πιο συχνα,μας λειπεις!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Κούκλες μου!!! ΕΦΤΑΣΑ!!! Είμαι σπίτι της μαγισσας και σας γράφω απο εδώ!!!! Είναι καταρχήν να πω ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και επίσης οτι θέλω να τις απαγάγω τις γάτες!! Ειδικά τον Μορφέα!! Και επίσης να πω οτι η μάγισσα είναι η πρώτη που έπρηξα σήμερα!
Λοιπόν θα σας αφήσω τώρα!!! Και θα τα πούμε σύντομα! 'Οταν ξαναβρώ δηλάδή ιντερνετ!![]()
Καλώς ήρθες!!!
:kiss::kiss::kiss: Να είσαι καλά και να χαρείς τις γιορτές και τα γατούνια που θα πάρεις.Συγνώμη μάγισσα είναι η Γιούλη;
Έχει όμως κάτι μαγικό κι εκείνη και τα γατούνια της! Είδες τι γατούνια έχει; Σκέτη γλύκα. Προσωπικά δεν έχω δει πιο όμορφα.

Αν απαγάγεις τη Σεμέλη, μη ξεχάσεις το μπωλ!!!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλώς ήρθες!!!:kiss::kiss::kiss: Να είσαι καλά και να χαρείς τις γιορτές και τα γατούνια που θα πάρεις.
Συγνώμη μάγισσα είναι η Γιούλη;Έχει όμως κάτι μαγικό κι εκείνη και τα γατούνια της!
Είδες τι γατούνια έχει; Σκέτη γλύκα. Προσωπικά δεν έχω δει πιο όμορφα.
Αν απαγάγεις τη Σεμέλη, μη ξεχάσεις το μπωλ!!!![]()
Μάγισσα είναι η Μάγισσα

...όχι η Γιούλη...αν και έχουν και οι δυο τους από έναν θεϊκό Μορφέα!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ναι η μαγισσουλα μας το εχει αυτο.Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλώς ήρθες!!!:kiss::kiss::kiss: Να είσαι καλά και να χαρείς τις γιορτές και τα γατούνια που θα πάρεις.
Συγνώμη μάγισσα είναι η Γιούλη;Έχει όμως κάτι μαγικό κι εκείνη και τα γατούνια της!
Είδες τι γατούνια έχει; Σκέτη γλύκα. Προσωπικά δεν έχω δει πιο όμορφα.
Αν απαγάγεις τη Σεμέλη, μη ξεχάσεις το μπωλ!!!![]()
Mάγισσα είμαι εγώ με την Κλειώ και τον Μορφέα και με λένε Άντζελα

chryssa
Διάσημο μέλος
Να πάρει!!! Η παραγγελιά για λιακάδα δεν έπιασε... Εδώ στο Νότο τουλάχιστον βρέχει καρέκλες!
Άντε τώρα μόλις τακτοποιηθείς με το καλό να μας ανοίξεις θέμα με τα νέα της επιστροφής!
Καλή αρχή στη νέα σου ζωή!!!

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool