aalyah
Διάσημο μέλος
Αμεεεεεεε πολυ ευχαριστως!Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα...Τσαι κανεις;
![]()
Ναι φυσικά. Τι θέλεις? Ερλ Γκρέη ή το κλασσικό αγγλικό με το γαλατάκι μέσα και βούτημα το shortbread? Εγώ προσωπικά είμαι του δέυτερου. Το ερλ γκρέη κάπως μου κάνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Λοιπον αγαπητη θα σας αφησω γιατι εχω και Εφορια αυριο και με βλεπω να τα πηγαινω αλλα αντι αλλων τα ποσα.Καληνυχτες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Οχι τον πινω και τον Κόμη,δε μπορω να βαλω τιποτα μεσα στο τσαι μου εκτος απο ζαχαρη ή μελι....
Λοιπον αγαπητη θα σας αφησω γιατι εχω και Εφορια αυριο και με βλεπω να τα πηγαινω αλλα αντι αλλων τα ποσα.Καληνυχτες!
Α όχι εγώ πλέον χωρίς γαλατάκι δεν μπορώ το τσάι μου. Χάλασα

Καλό σας βράδυ και καλό σας κουράγιο με την εφορία.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Καλημερα!!!!!!!! Αυριο ερχεσαι ΘΕΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ελα εχουμε και τον καιρο της Αγγλιας...μουντος και βροχερος![]()
όντως!!!!! ο καιρος χαλια δεν θα καταλαβεις οτι εφυγες!!!!!!!!!Θενιαααααααα ερχεσαι αυριο...φυγαν οι μερες!!!!!!!! με το καλο να ερθεις αντεεεε

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντε να σμιξουμε τα τρια μας...οικογενειακα!1 και ΣΗΜΕΡΑ!!!!!Απίστευτο..Πως νιώθει η αδερφούλα μου????Αντε να έρθεις να είσαι πιο χαμογελαστή..![]()

να σας δωσω και τα δωρακια σας

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σου εύχομαι καλό ταξίδι και καλή επιστροφή. Να σου έρθουν όλα όπως τα θες.
Αν έρθεις Αθήνα θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Λοιπόν! Μην μου λέτε καταρχήν οτι ο καιρός είναι αγγλικός. Αυτό τώρα για καλό το λέτε? Ενα απο τα κακά της αγγλίας που δεν αντέχω είναι ο καιρός και μου λέτε οτι και εκεί θα βρω τα ίδια?? Αααααα θα ανακαλέσω τις κούτες με τα πράγματα μου και θα μείνω εδώ που είμαι κανονίστε!!

Εσένα Δώρα στο κρατάω μανιάτικο απο χθες που θα ζουλήξεις κουραμπιέ πριν απο μένα!!! Και τώρα μου λες οτι Κάλυμνο έχετε ήλιο? Ε ΠΟΤΕ!!! Φιρί φιρί το πας κυρία μου να πέσουν τα παιδιά σου θύματα απαγωγής!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!! Λοιπόν όπως είναι γνωστό απο άυριο το απόγευμα δεν θα μπορώ πλέον να μπω ίντερνετ. Οχι συχνά τουλάχιστον. Στην περίπτωση που τελικά έρθω Αθήνα αν θέλετε να βρεθούμε δέχομαι ευχαρίστως πμ απο όποια θέλει να μου δώσει το τηλ της να μπορούμε να εποκοινωνούμε. Θα απαντήσω καταλλήλως με το δικό μου κινητό.
Τώρα αν για κάποιο λόγο δεν έχετε προλάβει να μου στείλετε πμ μέχρι να εξαφανιστώ μπορείτε να κανονήσετε ένα μίτινγκ και όταν έρθω αθήνα μπορούμε να βρεθούμε όλες μαζί! Επίσης οι Γιουλη, katerina10, moukelis, chryssa, staman2, μαγισσα, Raisa, Keira, Lita (και ίσως κάποια άλλα άτομα που ξέχασα) έχουν το κινητό μου άρα ή μπορείτε να συνεννοηθείτε για συνάντηση με αυτές ή να πάρετε απο αυτές το τηλέφωνο μου.
Λοιπόν τώρα πρέπει να ετοιμαστώ γιατί θα πάω (επιτελους) βόλτα στο Leeds για τίποτα ψώνια (αν και δεν με παίρνει πολλά πολλά λόγω βάρους της βαλίτσας). Αλλα ευελπιστούμε ότι κάτι θα πάρουμε.

Φιλιά πολλά και ελπίζω να τα πούμε αργότερα αλλιώς στα πολύ γρήγορα άυριο πριν φύγω.
Φιλιαααααααααααααα
chryssa
Διάσημο μέλος

Μια λιακάδα παραγγελιά για την κοπελιά από Αγγλία παρακαλώ!!!!!!!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
φουυυυυυυυυυυυυυυυυ φουυυυυυυυυυυυυυυ

chryssa
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

aalyah
Διάσημο μέλος
Βρε κορίτσια......με τις ταραχές τι γίνεται? Ακόμα τα ίδια ή έχει καταλαγιάσει καθόλου το θέμα? Δεν πρόλαβα να διαβάσω καθόλου ειδήσεις τις τελευταίες μέρες.
ria23
Διάσημο μέλος
Κορίτσια 1 και σήμερα 1 και σήμεραααααααα
Λοιπόν! Μην μου λέτε καταρχήν οτι ο καιρός είναι αγγλικός. Αυτό τώρα για καλό το λέτε? Ενα απο τα κακά της αγγλίας που δεν αντέχω είναι ο καιρός και μου λέτε οτι και εκεί θα βρω τα ίδια?? Αααααα θα ανακαλέσω τις κούτες με τα πράγματα μου και θα μείνω εδώ που είμαι κανονίστε!!
Εσένα Δώρα στο κρατάω μανιάτικο απο χθες που θα ζουλήξεις κουραμπιέ πριν απο μένα!!! Και τώρα μου λες οτι Κάλυμνο έχετε ήλιο? Ε ΠΟΤΕ!!! Φιρί φιρί το πας κυρία μου να πέσουν τα παιδιά σου θύματα απαγωγής!!!
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!! Λοιπόν όπως είναι γνωστό απο άυριο το απόγευμα δεν θα μπορώ πλέον να μπω ίντερνετ. Οχι συχνά τουλάχιστον. Στην περίπτωση που τελικά έρθω Αθήνα αν θέλετε να βρεθούμε δέχομαι ευχαρίστως πμ απο όποια θέλει να μου δώσει το τηλ της να μπορούμε να εποκοινωνούμε. Θα απαντήσω καταλλήλως με το δικό μου κινητό.Τώρα αν για κάποιο λόγο δεν έχετε προλάβει να μου στείλετε πμ μέχρι να εξαφανιστώ μπορείτε να κανονήσετε ένα μίτινγκ και όταν έρθω αθήνα μπορούμε να βρεθούμε όλες μαζί! Επίσης οι Γιουλη, katerina10, moukelis, chryssa, staman2, μαγισσα, Raisa, Keira, Lita (και ίσως κάποια άλλα άτομα που ξέχασα) έχουν το κινητό μου άρα ή μπορείτε να συνεννοηθείτε για συνάντηση με αυτές ή να πάρετε απο αυτές το τηλέφωνο μου.
Λοιπόν τώρα πρέπει να ετοιμαστώ γιατί θα πάω (επιτελους) βόλτα στο Leeds για τίποτα ψώνια (αν και δεν με παίρνει πολλά πολλά λόγω βάρους της βαλίτσας). Αλλα ευελπιστούμε ότι κάτι θα πάρουμε.
Φιλιά πολλά και ελπίζω να τα πούμε αργότερα αλλιώς στα πολύ γρήγορα άυριο πριν φύγω.
Φιλιαααααααααααααα
εμενα με ξεχασες κακουργαααααααα!!!!!!!! καλαααααααα!!!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
εμενα με ξεχασες κακουργαααααααα!!!!!!!! καλαααααααα!!!!!!!![]()
Έχεις το κινητό μου?? Εγώ γιατί δεν έχω το δικό σου???

Στείλε πμ παρακαλώ μην ψαχνόμαστε αργότερα!! Μα τι στο καλό έσβησα καταλάθος το πμ που μου έγραψες τα τηλ σου?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωπα...! Κατι έχασα!Κορίτσια 1 και σήμερα 1 και σήμεραααααααα
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!! Λοιπόν όπως είναι γνωστό απο άυριο το απόγευμα δεν θα μπορώ πλέον να μπω ίντερνετ. Οχι συχνά τουλάχιστον. Στην περίπτωση που τελικά έρθω Αθήνα αν θέλετε να βρεθούμε δέχομαι ευχαρίστως πμ απο όποια θέλει να μου δώσει το τηλ της να μπορούμε να εποκοινωνούμε. Θα απαντήσω καταλλήλως με το δικό μου κινητό.Τώρα αν για κάποιο λόγο δεν έχετε προλάβει να μου στείλετε πμ μέχρι να εξαφανιστώ μπορείτε να κανονήσετε ένα μίτινγκ και όταν έρθω αθήνα μπορούμε να βρεθούμε όλες μαζί! Επίσης οι Γιουλη, katerina10, moukelis, chryssa, staman2, μαγισσα, Raisa, Keira, Lita (και ίσως κάποια άλλα άτομα που ξέχασα) έχουν το κινητό μου άρα ή μπορείτε να συνεννοηθείτε για συνάντηση με αυτές ή να πάρετε απο αυτές το τηλέφωνο μου.
Φιλιαααααααααααααα
Υπαρχει περιπτωση να μην έρθεις Αθηνα?
Θα σε σκοτώσει ο ...ζαβολιαρης πατερας μας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool