aalyah
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω πολύ.Τι κάνει η Λουνίτσα σου? Εβλεπα προχθες κάτι φολντ σε ένα σαιτ και την θυμήθηκα. Εχεις τελικά πολύ κούκλα γάτα. Δεν είναι όλες τόσο όμορφες ξέρεις.

Σ'ευχαριστουμε πολυ!!το ξερω οτι δεν ειναι ολες σαν την Luna!!
εχουν απιστευτα μουτρα βεβαια γιατι εχουν συνηθως μια εκφραση ή στεναχωριας ή αποριας!!

αλλα το παιδι μου εχει λιγο british μουτρα παραπανω (νομιζω) και ειναι πολυ γλυκια...

για να καταλαβεις ποσο βλαμενη ειμαι πολλες φορες δακρυζω

απο συγκινηση οταν την κοιταω και μου μιλαει...(γιατι μιλαει,ναι..ολοι το λενε..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Σ'ευχαριστουμε πολυ!!το ξερω οτι δεν ειναι ολες σαν την Luna!!
εχουν απιστευτα μουτρα βεβαια γιατι εχουν συνηθως μια εκφραση ή στεναχωριας ή αποριας!!
αλλα το παιδι μου εχει λιγο british μουτρα παραπανω (νομιζω) και ειναι πολυ γλυκια...
για να καταλαβεις ποσο βλαμενη ειμαι πολλες φορες δακρυζωαπο συγκινηση οταν την κοιταω και μου μιλαει...(γιατι μιλαει,ναι..ολοι το λενε..)
Ναι εχει βρετανικό φατσούλι η γλυκιά μου. Είναι πολύ όμορφη!
Όσο για το οτι μιλάει το πιστέυω απόλυτα. Και ο Φρίξος μας μιλούσε. Συζήτηση έπιανε με την μάνα μου κανονικότατα. Οκ εμεις ΔΕΝ δακρύζαμε...
Αλλα παρόλα αυτά θαυμαζαμε το φαινόμενο! 
Πολλά πολλά μουσουδόφιλα να της δώσεις απο μένα της γλυκιάς μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

πως εισαι σημερα?????? ελπιζουμε καλυτερα πολλα πατουσοφιλα απο την Ηρω που σημερα το παιδι μου κατι εχει παθει και ειναι μες την τσαχπινια αφου εριξε κατω το νερο και το φαι και για να μην την μαλωσω μου κανει γλυκες

aalyah
Διάσημο μέλος
Σήμερα δεν ειμαι καθολου καλα. Κοιμηθηκα γυρω στις 2 το πρωι και ξυπνησα απο τις 7 απο τον πυρετο! Δεν ειμαι καλααααα
Ποναωωωωωωω. Είμαι με χαμομηλια και αηδιες τωρα και εκτος όλων των άλλων έχω ΚΑΙ αγχος γιατί οι μέρες τελειώνουν εγώ δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα, εχω να πουλήσω κάτι πράγματα και ΔΕΝ εχω βρει ακόμα αγοραστές και ΔΕΝ εχω χρόνο να ψάξω, φυσικά με το κ@#$κρύωμα ΔΕΝ εχω προλάβει να πακετάρω, έχω συγχρόνος ΚΑΙ την δουλεια (δουλέυω απο το σπίτι σήμερα και άυριο αλλά παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου πιο έυκολο), τρέχει η μύτη, πονάει το κεφάλι, πονάει ο λαιμός, φτερνίζομαι συνέχεια και ΈΧΩ ΝΕΥΡΑ!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
τρέχει η μύτη, πονάει το κεφάλι, πονάει ο λαιμός, φτερνίζομαι συνέχεια και ΈΧΩ ΝΕΥΡΑ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είδες είναι γεγονός.Σε χαλάει το κλίμα εκεί πάνω.Ελα εδώ να στρώσεις.Να έχεις τη μαμά να σε κυνηγάει για να βάλεις θερμόμετρο και να φας όλο το φιδέ σου.Να σε πλακώνει στα φάρμακα και τα γιατροσόφια και όταν το απόγευμα που θα είσαι καλύτερα θα θες να σουλατσάρεις στο Θερμαικό θα σε ντύνει σα το κρεμμύδι.
Δε σου λειψαν αυτά?

Raisa
Περιβόητο μέλος

Περαστικούλια σου κιόλας
...μα καλά τώρα βρήκε να σε πιάσει το κρύωμα γμτ?
Όσο για τα πράγματα που θέλεις να πουλήσεις, έβαλες και καμιά αγγελία στην τοπική εφημερίδα? Αυτό συνήθως κάνει θαύματα και τα δίνεις στο άψε σβήσε!........
αααα και να μην μου αγχώνεσαι, όλα θα πάνε μια χαρά
....ξέχνα για λίγο ότι είσαι Παρθένος και χαλάρωσε!

aalyah
Διάσημο μέλος
Είδες είναι γεγονός.Σε χαλάει το κλίμα εκεί πάνω.Ελα εδώ να στρώσεις.Να έχεις τη μαμά να σε κυνηγάει για να βάλεις θερμόμετρο και να φας όλο το φιδέ σου.Να σε πλακώνει στα φάρμακα και τα γιατροσόφια και όταν το απόγευμα που θα είσαι καλύτερα θα θες να σουλατσάρεις στο Θερμαικό θα σε ντύνει σα το κρεμμύδι.Δε σου λειψαν αυτά?
![]()
Όχι καθόλου!!! Πα πα πα πα πα ποιος την ακούει!! Α δεν τα μπορώ αυτά ζω 10 χρόνια μόνη μου αν μου κάνει τέτοια φρικάρω! Την αγαπάω την λατρέυω αλλά όταν αρχίζει να μου λεεί ¨για μένα θα είσαι πάντα μωρό" παθαίνω κάτι
Άσε που μου έχει μάθει όλα τα γιατροσόφια και τα κάνω έτσι κι αλλιώς μόνη μου. Ασε που ΔΕΝ θα με άφηνε με τίποτα να πάω Θερμαικό γιατί "εχει κρύο και θα κρυώσεις και μέτα θα κάνεις ακόμα περισσότερο καιρό να γίνεις καλά. Αλλά φυσικά εμένα δεν μ'ακούς ποτέ! Τι ξέρω και εγώ? Ναι φυσικά τίποτα δεν ξέρω γι'αυτό σε φρόντισα και σε μεγάλωσα και δεν έπαθες τίποτα τόσα χρόνια". Για τέτοια είμαστε? Τρωικός πόλεμος κάθε φορά σπίτι 
Καλημέρα καλή μου και χρόνια πολλά για χθες...γιόρταζες αν κατάλαβα καλά.
Περαστικούλια σου κιόλας...μα καλά τώρα βρήκε να σε πιάσει το κρύωμα γμτ?
Όσο για τα πράγματα που θέλεις να πουλήσεις, έβαλες και καμιά αγγελία στην τοπική εφημερίδα? Αυτό συνήθως κάνει θαύματα και τα δίνεις στο άψε σβήσε!........
αααα και να μην μου αγχώνεσαι, όλα θα πάνε μια χαρά....ξέχνα για λίγο ότι είσαι Παρθένος και χαλάρωσε!
![]()
Σ'ευχαριστώ Νικολέττα μου να'σαι καλά. Ελα μου ντε τώρα βρήκε να με πιάσει και με συγχίζει πια?? Ανυπομονώ να έρθω ελλάδα να σταματήσω ν'αρρωσταίνω έυκολα! Δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα!
Τα έχω στην τοπική εφημερίδα εδώ και 3-4 βδομάδες αλλά τίποτα
Εγώ να μην αγχωθω? Το χαλάρωμα είναι που με έφαγε. Είπα "Θένια χαλάρωσε όλα θα τα χάνεις" και στο τέλος παραχαλάρωσα μου φαίνεται και τώρα δεν προλαβαίνω ούτε να φτερνιστώ! Ουφ πια! Προβλέπονται 3 βδομάδες ΜΕΣΑ στο άγχος....
katerina10
Περιβόητο μέλος
Στέλνω νεραιδόσκονη να σου φύγει το κρύωμα..και να ξυπνήσει του άγγλους εκεί να έρθουν να πάρουν κανα έπιπλο!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Καλημέρα Θένια..ΠΕραστικαααααααααααααααααααααααααα!!!Χθες έφυγα να παραλάβω τον Θράσο από τον σταθμό και μετά καθόμασταν μέσα...24 και σημερα και 8 μόνο για δουλεια ρε...!!!Στέλνω νεραιδόσκονη να σου φύγει το κρύωμα..και να ξυπνήσει του άγγλους εκεί να έρθουν να πάρουν κανα έπιπλο!!!
![]()
Α να γεια σου τους ξενέρωτους! Πες τους να πάρουν κάνα επιπλο γιατί μου τα'χουν πρήξει. Σιχτίρι.

Και ναι στείλε λίγο νεραιδόσκονη πασπαλησμένη με χαμομήλι ελληνικό βουνίσιο γιατί τα χαμομήλια τους εδώ πέρα είναι ημιτασιόν!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σε κανα μισάωρο θα έχει έρθει(έχει εξελιχτει η νεραιδοδύναμη μου!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ΘΑ στείλω και έναν κόκκο νεραιδισιο(από την σκόνη μου ντε)που να μεταφέρει λίγο μέλι ΕΛΛΗΝΙΚΟ με λεμονάκι μέσα σε ζεματιστό νεράκι να σε κάνει καλά..αντε και λίγο χαμομήλι επειδή το ζήτησες..Μόνο που θα αργήσει ρε συ..Μέχρι να έρθει εκέι...ουφ έχει και αέρα σήμερα..ΘΑ στείλω και συνοδία του κόκκου μην μας πάθει τίποτα..Σε κανα μισάωρο θα έχει έρθει(έχει εξελιχτει η νεραιδοδύναμη μου!!)
Άντε γιατί ο πυρετός άρχισε να βαράει κόκκινο πάλι.....

katerina10
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι σε 15 λεπτά θα είναι στο σπίτι σου...Αργησαν λιγάκι αλλά τι να κάνουμε τελευταία έχει πέσει πολύ δουλεια...![]()
Ε ναι το καταλαβαίνω. Εχει πέσει κίνηση τελευταία άλλωστε. Ειδικά στην ιγγλατέρα με το παλιοκρύο τους!!

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια περαστικα...![]()
Ευχαριστώ Δώρα να'σαι καλα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με φάγαν οι φωτογραφίες των παιδιών...

Χρονια σου πολλά κούκλα μου... και καλή επιστροφή!!!!

24 και σήμερα ε??

Εισαι λίγο καλύτερα??

aalyah
Διάσημο μέλος
Αχ....μολις ανοιξα το θέμα σου Θενια μου και είδα οτι γιόρταζες χθες!!!
Με φάγαν οι φωτογραφίες των παιδιών...
Χρονια σου πολλά κούκλα μου... και καλή επιστροφή!!!!
24 και σήμερα ε??
Εισαι λίγο καλύτερα??![]()

Δεν πειράζει Γιούλη μου. Να βγάζεις φωτό να κοιτάμε και εμείς τα καημένα που ψάχνουμε για οφθαλμόλουτρο. Τι θα κάναμε χωρίς φωτο τα έρμα?

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου

Δεν μπορώ να πώ οτι είμαι καλύτερα
Άτιμο κρύωμα. Χαμομήλι ιμιτασιόν παιδί μου εδώ πέρα καλά λέω εγώ! Τι το έχω πήξει στο μέλι, τι στο λεμόνι τίποτα δεν κάνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν πειράζει Γιούλη μου. Να βγάζεις φωτό να κοιτάμε και εμείς τα καημένα που ψάχνουμε για οφθαλμόλουτρο. Τι θα κάναμε χωρίς φωτο τα έρμα?
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου
Δεν μπορώ να πώ οτι είμαι καλύτεραΆτιμο κρύωμα. Χαμομήλι ιμιτασιόν παιδί μου εδώ πέρα καλά λέω εγώ! Τι το έχω πήξει στο μέλι, τι στο λεμόνι τίποτα δεν κάνει!
![]()
Αχου το μωρέ...

Σου συμπαραστέκομαι εγώ μην ανησυχείς!!
ΑαααααααααααΨουουουου

aalyah
Διάσημο μέλος
Αχου το μωρέ...
Σου συμπαραστέκομαι εγώ μην ανησυχείς!!
ΑαααααααααααΨουουουου
![]()
Α καλά το φτέρνισμα πάει σύννεφο! Έχω γεμίσει όλο το καλάθι για σκουπίδια του γραφείου με χαρτομάντηλα! Έχω ραντίσει και κανα δυο φορές το γραφείο που δεν πρόλαβα να βάλω χαρτομάντηλο μπροστά απο το στόμα και τώρα πρέπει ΚΑΙ να καθαρίσω!

Σκέτος μπελάς αυτά τα κρυώματα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool