Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

θενια χρονιαααααααααααααα πολλαααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:και περαστικαααα

Ευχαριστώωωωω! Γύρισες?? :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πριν λιγο μπηκα και επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςςςς τρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πριν λιγο μπηκα και επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςςςς τρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:lol::lol:

Και εγώ πρέπει να φαω και να πάρω χάπια. Ουφ. Και βαριέεεεεεμαι να μαγειρέψω όσο δεν μπορείς να φανταστείς :P

εγω σαντουιτσακι απο τον γρηγορη πηρα νηστικιά ολη μερα ημουν το τσαμενο:lol::lol: και τωρα εχω να κανω δουλειες πωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωωω και βαριεμαιιιιιιιιι:lol::blink:

εγω σαντουιτσακι απο τον γρηγορη πηρα νηστικιά ολη μερα ημουν το τσαμενο:lol::lol: και τωρα εχω να κανω δουλειες πωωωωωωωωωωωωωωπωωωωωωωωωωωω και βαριεμαιιιιιιιιι:lol::blink:

Α εμείς τέτοια πειράματα δεν κάνουμε εδώ με φαγητό απ'εξω. Τα σαντουιτς του γρηγόρη είναι εδέσματα σε σύγκριση με τις αηδίες που έχουν εδώ πέρα :lol::lol::lol:

Άσε μην μιλάς για συμαζέματα....εχω να κάνω ΤΟΣΑ εδώ που πανικοβάλομαι. Και δουλειά συγχρόνως. Αλλά ανέβασα πυρετό και μάλλον θα φάω και θα κοιμηθώ. :/:

glitterfy094110T425D36.gif

Αλήθεια το Θένια από που βγαίνει;

ξαπλωσε παιδι μου εγω εδω μαζευω και η γαιδουρα η Ηρω με βλεπει που κνω δουλειες και δεν βοηθαει κοιμαται:lol::lol::lol:

glitterfy094110T425D36.gif

Αλήθεια το Θένια από που βγαίνει;

Φτού....και έλεγα θα την αποφύγω την ερώτηση...:(

Απο το....Παρθένα. Αν γελάσεις σε δάγκωσα! :mad::mad::redface::redface::lol::lol:

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές Έλενα :)

ξαπλωσε παιδι μου εγω εδω μαζευω και η γαιδουρα η Ηρω με βλεπει που κνω δουλειες και δεν βοηθαει κοιμαται:lol::lol::lol:

Μήπως να σου βάλει καμιά ηλεκτρική? Να πλύνει κάνα πιάτο? :lol::lol:

Δεν είναι και μακρύτριχη να σου σφουγγαρίσει το πάτωμα :P:lol::lol::lol:

χρονια πολλα και απο μενα!!!!:P:P:P:D:P:D:P

χρονια πολλα και απο μενα!!!!:P:P:P:D:P:D:P

Ευχαριστω πολύ. :D Τι κάνει η Λουνίτσα σου? Εβλεπα προχθες κάτι φολντ σε ένα σαιτ και την θυμήθηκα. Εχεις τελικά πολύ κούκλα γάτα. Δεν είναι όλες τόσο όμορφες ξέρεις.

Απο το....Παρθένα. Αν γελάσεις σε δάγκωσα! :mad::mad::redface::redface::lol::lol:
Δεν γελάω καλέ γιατί να γελάσω
:D:D:D:D:D

Δεν γελάω καλέ γιατί να γελάσω
:D:D:D:D:D

Σε βλέπω που έχεις πέσει στο πάτωμα και χτυπιέσαι ξέρεις.... :mad::mad::mad:

Όχι αλήθεια δεν γελάω

Συνημμένα

• 2005324-Travel_Picture-Smiles.jpg
    2005324-Travel_Picture-Smiles.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 5
Ελα βρε μη θυμώνεις, πλακίτσα έκανα. Να και μια κ είσαι κ εσύ γλυκατζού κ γιορτάζεις χρόνια πολλά κ καλά κ από εδώ κ πέρα όλα να σου πάνε όπως τα ονειρεύεσαι

Συνημμένα

• Cake2large_middle-thumb.jpg
    Cake2large_middle-thumb.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 6
Ελα βρε μη θυμώνεις, πλακίτσα έκανα. Να και μια κ είσαι κ εσύ γλυκατζού κ γιορτάζεις χρόνια πολλά κ καλά κ από εδώ κ πέρα όλα να σου πάνε όπως τα ονειρεύεσαι

:blink::blink::blink::blink::blink:

Πλάκα κάνεις.....Θέλω αυτην την τούρτα ΤΩΡΑ!!!!! Μας λείπει ένα φατσόνι που δείχνει να σου τρέχουν τα σάλια :lol::lol:

Παω στην κουζίνα να ψάξω σοκολάτα τώρα. Αχ βρε Έλενα τι μου κάνεις!!!

:blink::blink::blink::blink::blink:

Πλάκα κάνεις.....Θέλω αυτην την τούρτα ΤΩΡΑ!!!!! Μας λείπει ένα φατσόνι που δείχνει να σου τρέχουν τα σάλια :lol::lol:

Παω στην κουζίνα να ψάξω σοκολάτα τώρα. Αχ βρε Έλενα τι μου κάνεις!!!
Και ήθελα να σου το γράψω πριν θα αναστενάξουν τα Lidl με την τούρτα:lol::lol:
Καλα ψάξε βαθιά μέσα στα ντουλάπια γιατί προβλέπεται μεγάλη μάχη σήμερα

Και ήθελα να σου το γράψω πριν θα αναστενάξουν τα Lidl με την τούρτα:lol::lol:
Καλα ψάξε βαθιά μέσα στα ντουλάπια γιατί προβλέπεται μεγάλη μάχη σήμερα

Παιδι μου την έχω έτοιμη την σοκολάτα εγώ για έκτακτες περιπτώσεις. Και ειναι μια σοκολατάρα ΝΑ με το συμπαθειο. Απο τα lidl εννοείται.;)

Εσύ έπρεπε να με βοηθάς να χάσω κιλά όχι να μου δείχνεις φάτσα καρτα λαχταριστές τούρτες! Ε τι να κάνω και γω το άμειρο? Θα την πέσω στις σοκολάτες!!! :lol::lol::lol:

Θένια Χρόνια Πολλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back