Αντα
Διακεκριμένο μέλος
( βγαινει ο Παρθενος απο μεσα μου)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Βρε Θένια θ αμε σκάσεις εσύ..Τι ώρα γεννήθηκες, ημερομηνία και που???Εχει σημασία!!
Στα στέλνω με πμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ωραια αντε και την κανετε...μετα απο χρονια τι θα την κανετε? αυτο του λεω....τι χρησιμοτητα εχει αυτη η συλλογη?( βγαινει ο Παρθενος απο μεσα μου)
Καμία!! Αλλά μου φαίνεται έχω καποιο κατοχικό σύνδρομο και μαζέυω τα πάντα μην τυχόν και μου λείψουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Πλάκα μου κανεις? ο Γιωργος ΜΟΥκανει αυτη τη συλλογη με τα εισητηρια απο το σινεμα. Ειναι Καρκινακι
![]()
Κι εγώ κι εγώ κανω αυτήν την συλλογή...Αιγόκερως με καρκινάκι!!!
![]()
Εμείς οι καρκινο-αιγοκερω-παρθένοι που φαίνεται το έχουμε αυτο

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλά ο νομος του Μερφι παντα θα ισχυει...μολις πεταξεις κατι, την επομενη μερα θα το χρειαστεις!!!!!!!Καμία!! Αλλά μου φαίνεται έχω καποιο κατοχικό σύνδρομο και μαζέυω τα πάντα μην τυχόν και μου λείψουν![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλά ο νομος του Μερφι παντα θα ισχυει...μολις πεταξεις κατι, την επομενη μερα θα το χρειαστεις!!!!!!!![]()
Ε είδες?? Γι'αυτο και γω δεν τα πετάω καλέ!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ωραια αντε και την κανετε...μετα απο χρονια τι θα την κανετε? αυτο του λεω....τι χρησιμοτητα εχει αυτη η συλλογη?( βγαινει ο Παρθενος απο μεσα μου)

Θα λέμε...ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ!!!

Αντε ντεΣτα στέλνω με πμ![]()

Καμία!! Αλλά μου φαίνεται έχω καποιο κατοχικό σύνδρομο και μαζέυω τα πάντα μην τυχόν και μου λείψουν![]()

Το χω κι εγώ αυτό..ΔΕν πετάω τίποτα..αλλά όχι για να μην μου λείψουν..νομίζω ότι είναι αδικο για τα πραγματάκια μου..(αυτό ειναι καρακαρκινιστικο)θα σας πω ενα ανεκδοτο μια μερα θα το κάνω θέμα μιλάει για 2 περιπτώσεις και πως αντιδρουν τα ζώδια!!!
Εμείς οι καρκινο-αιγοκερω-παρθένοι που φαίνεται το έχουμε αυτο![]()

Μάλλον!!
Καλά ο νομος του Μερφι παντα θα ισχυει...μολις πεταξεις κατι, την επομενη μερα θα το χρειαστεις!!!!!!!![]()

Και ως το πλέον γκαντέμικο ζώδιο,αιγόκερως, ναι το χρειάζομαι απεγνωσμένα!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το πήρα...μόνο τα μάτια σου δεν μου είπες ποτε πρωτοάνοιξες!!!Στα στέλνω με πμ![]()

zorica
Διάσημο μέλος
Καμία!! Αλλά μου φαίνεται έχω καποιο κατοχικό σύνδρομο και μαζέυω τα πάντα μην τυχόν και μου λείψουν![]()

και εγω αιγοκερως ειμαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γιατι μωρε γκαντεμικο? μια χαρα εισαι!!Θα λέμε...ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ!!!
Αντε ντε
Το χω κι εγώ αυτό..ΔΕν πετάω τίποτα..αλλά όχι για να μην μου λείψουν..νομίζω ότι είναι αδικο για τα πραγματάκια μου..(αυτό ειναι καρακαρκινιστικο)θα σας πω ενα ανεκδοτο μια μερα θα το κάνω θέμα μιλάει για 2 περιπτώσεις και πως αντιδρουν τα ζώδια!!!
Και ως το πλέον γκαντέμικο ζώδιο,αιγόκερως, ναι το χρειάζομαι απεγνωσμένα!
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
![]()
Άνα γεια σου βρε Κατερίνα. Και μένα δεν μ'αρεσει να τα πετάω γι'αυτον τον λόγο

Το πήρα...μόνο τα μάτια σου δεν μου είπες ποτε πρωτοάνοιξες!!!![]()
Θέλεις να στο πω και αυτο?

aalyah
Διάσημο μέλος
και εγω αιγοκερως ειμαι!!!
Εγώ Παρθένος!! Αλλά απ'οτι φαινεται με σας τα αιγοκετάκια μοιάζουμε πολύ!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Το γκαντεμικο ζώδιο είμαι εγώ και το πιο τυχερό είναι ο τοξοτης..Το χω ψάξει σου λέω!!Γιατι μωρε γκαντεμικο? μια χαρα εισαι!!![]()

και εγω αιγοκερως ειμαι!!!
Πότε είσαι Ζορίτσα???
Άνα γεια σου βρε Κατερίνα. Και μένα δεν μ'αρεσει να τα πετάω γι'αυτον τον λόγο
Θέλεις να στο πω και αυτο?![]()

Στο είχα πει ότι μοιάζουμε κάπως εμείς!!!
Εμμ δεν νομίζω ότι είναι και τόοοοοοοσο χρήσιμο!!

aalyah
Διάσημο μέλος

Έχεις δίκιο για τους τοξότες που λες αυτοί οι άνθρωποι τι να πω!! Ξέρω αρκετούς και γυναίκες και άντρες!

Για αιγοκαιρους δεν ξερω αν είναι γκαντέμηδες. Αμ αυτό έπρεπε να το πεις απ΄την αρχή να ξέρω να μην μπλέξω!! Τώρα μου το λες?

Καλά και μεις οι Παρθένοι μην νομίζεις...εγώ προσωπικά μια γκαντεμιά την έχω!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη εγω που ειμαι αιγοκερος με οροσκοπο παρθενο ειμαι η γκαντεμοτερηηηηηη(μου ανηκει το βραβειο.......)σελω κλοκετουλες αμε..Καλέ τι έγινε τελικά θα μου πεις ποιος είναι ο ωροσκόπος μου?
Έχεις δίκιο για τους τοξότες που λες αυτοί οι άνθρωποι τι να πω!! Ξέρω αρκετούς και γυναίκες και άντρες!
Για αιγοκαιρους δεν ξερω αν είναι γκαντέμηδες. Αμ αυτό έπρεπε να το πεις απ΄την αρχή να ξέρω να μην μπλέξω!! Τώρα μου το λες?
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ τώρα μπήκα στο δικό μου σπίτι!!!Περίμενε λίγο κι εσύ..Δουλειά ήμουν...Καλέ τι έγινε τελικά θα μου πεις ποιος είναι ο ωροσκόπος μου?

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟΣ!!!!Το ξέρεις ότι έχεις συνδυασμό των 2 αγαπημένων μου ζωδίων????
katerina10
Περιβόητο μέλος
Οχι ...το γκαντέμικο ζώδιο είναι ο αιγόκερως ο παρθένος απλά είναι ιδιατερα αυστηρό και πολύ ιδιοτροπο(τύπου τα θέλω όλα με τον τρόπο μου)ζώδιο!Δηλαδη εγω που ειμαι αιγοκερος με οροσκοπο παρθενο ειμαι η γκαντεμοτερηηηηηη(μου ανηκει το βραβειο.......)σελω κλοκετουλες αμε..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Κατερίνα θέλουμε το ανέκδοτοΟχι ...το γκαντέμικο ζώδιο είναι ο αιγόκερως ο παρθένος απλά είναι ιδιατερα αυστηρό και πολύ ιδιοτροπο(τύπου τα θέλω όλα με τον τρόπο μου)ζώδιο!![]()

Θένια σε ποια μέρα είμαστε σήμερα; Πως είσαι από πυρετό καλύτερα
katerina10
Περιβόητο μέλος
Να οργανωθώ και θα σας το γράψω...Δεν το θυμάμαι και τέλεια...!Κατερίνα θέλουμε το ανέκδοτο
Θένια σε ποια μέρα είμαστε σήμερα; Πως είσαι από πυρετό καλύτερα
Αλλά θα ρίξετε πολυ γέλιο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool