Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Θενια 6 και σημερα : αφιερωμενο για να μπεις στο πνευμα :)https://www.youtube.com/watch?v=b7-DfPeFk54&feature=related

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θενιαααααα!!
Αφιερωμενη;);):)

Σιβηρικά Χριστούγεννα! :up:
i0094.jpg

:blink::blink::blink::blink::blink: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ αυτό το θέλω τώρα!!! Ετσι ζουμπουρλό ζουμπουρλό να το ζουλήξω το ζουζούνι μου!!! Τι όμορφο που είναι!!!!

Θενια 6 και σημερα : αφιερωμενο για να μπεις στο πνευμα :)https://www.youtube.com/watch?v=b7-DfPeFk54&feature=related

Πάλι καλά δηλαδή που φέτος τα χριστούγεννα δεν θα έχω ν'ανησυχήσω για τίποτα τέτοιο. Μάλλον θα ευχαριστηθώ φέτος χριστουγεννιάτικο δέντρο και απο του χρόνου θα εγκατασταθεί πάλι στο πατάρι :P:lol::lol:

Και ναι λοιπόν!!!! 6 και σήμερα. Και έχω το βράδυ έξοδο και βαριέμαι να πάω. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink::blink::blink: ΓΙΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ αυτό το θέλω τώρα!!! Ετσι ζουμπουρλό ζουμπουρλό να το ζουλήξω το ζουζούνι μου!!! Τι όμορφο που είναι!!!!

Πάλι καλά δηλαδή που φέτος τα χριστούγεννα δεν θα έχω ν'ανησυχήσω για τίποτα τέτοιο. Μάλλον θα ευχαριστηθώ φέτος χριστουγεννιάτικο δέντρο και απο του χρόνου θα εγκατασταθεί πάλι στο πατάρι :P:lol::lol:

Και ναι λοιπόν!!!! 6 και σήμερα. Και έχω το βράδυ έξοδο και βαριέμαι να πάω. :/:

Ενταξει κράτα εσύ τον ζουμπουρλο αι Βασιλη που σου αρεσει...και παιρνω εγώ τον γατούλη τοτε;):P:lol:

Ενταξει κράτα εσύ τον ζουμπουρλο αι Βασιλη που σου αρεσει...και παιρνω εγώ τον γατούλη τοτε;):P:lol:

Καλέ ποιος τον χέ@@ τον αι βασίλη!! Εγώ για το ζουζούνι το γατούλι μιλούσα!!! Πάει αυτό είναι δικό μου έκλεισε!!! Παρακαλώ τυλίξτε το μου για το δρόμο :P

Καλέ ποιος τον χέ@@ τον αι βασίλη!! Εγώ για το ζουζούνι το γατούλι μιλούσα!!! Πάει αυτό είναι δικό μου έκλεισε!!! Παρακαλώ τυλίξτε το μου για το δρόμο :P
το καημενο τον Βασιλάκη:/:...καλά θα τον παρω εγώ...:P

το καημενο τον Βασιλάκη:/:...καλά θα τον παρω εγώ...:P

Πάρτον εσύ. Εμένα τύλιξε μου αυτό και το άλλο που μου έδειξες στο "Αντρες" και θα τους πάρω σπίτι! Να τα ζουλήξω με την ησυχία μου :D

Πάρτον εσύ. Εμένα τύλιξε μου αυτό και το άλλο που μου έδειξες στο "Αντρες" και θα τους πάρω σπίτι! Να τα ζουλήξω με την ησυχία μου :D

Καλε!!!Τι ακριβώς σου "εδειξε" στους "Άντρες"???:blink:Γιατί για πονηρό μου κάνει...:P

Καλε!!!Τι ακριβώς σου "εδειξε" στους "Άντρες"???:blink:Γιατί για πονηρό μου κάνει...:P

Φυσικά πονηρό! Μου βρήκε άντρα καλέ!

Δες τον και πες μου δεν ειναι κούκλος?

https://www.mypetz.gr/threads/Άντρες.223598/

Είναι και σε σεξυ πόζες :P:lol::lol::lol:

Φυσικά πονηρό! Μου βρήκε άντρα καλέ!

Δες τον και πες μου δεν ειναι κούκλος?

https://www.mypetz.gr/threads/Άντρες.223598/

Είναι και σε σεξυ πόζες :P:lol::lol::lol:

Καλά άμα είναι για τέτοιο "tabbοκουκλο" φουντωτοκεφτεδωτό το 'πέρνα και εγώ στην Ολλανδία και το παντρευόμουνα!!!:P:lol::lol:

Καλά άμα είναι για τέτοιο "tabbοκουκλο" φουντωτοκεφτεδωτό το 'πέρνα και εγώ στην Ολλανδία και το παντρευόμουνα!!!:P:lol::lol:

Είδες είδες?? Θα δω αν μπορώ να πάρω παιδάκι του ίδιο με αυτόν! Είναι απίστευτος κούκλος έχω πάθει τρελό έρωτα με την πάρτη του. :)

Είδες είδες?? Θα δω αν μπορώ να πάρω παιδάκι του ίδιο με αυτόν! Είναι απίστευτος κούκλος έχω πάθει τρελό έρωτα με την πάρτη του. :)

Πακέταρες κορίτσι μου;;;;; Σε 7 μερούλες μας έρχεσαι;;;

ακυρο εκανα διπλοποσταρισμα....:redface:

Πακέταρες κορίτσι μου;;;;; Σε 7 μερούλες μας έρχεσαι;;;

6 και σήμερα παρακαλώ 6 και σήμερα!!! Μην μου αυξάνετε τις μέρες!! :P

Ερχομαι ερχομαι ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :up::up::up:

Επ!! Δικός μου είναι είπαμε!!!

Ασε γιατι κι εσυ κι εγω θα καταληξουμε με καμια 10αρια η καθεμία ετσι όπως τα λεμε....:P

Ασε γιατι κι εσυ κι εγω θα καταληξουμε με καμια 10αρια η καθεμία ετσι όπως τα λεμε....:P

Καλέ όοοοοοχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα! :P

Όχι με 10 με 50 θα καταλήξουμε στο τέλος! :P:P

Λοιπόν πρέπει να φύγω για να ετοιμαστώ σιγά σιγά και για να κάνω κάτι δουλειές γιατί έχω έξοδο λίγο αργότερα. Λοιπόν φιλιά πολλά και θα τα πούμε άυριο :)

6 και σήμερα παρακαλώ 6 και σήμερα!!! Μην μου αυξάνετε τις μέρες!! :P
Ερχομαι ερχομαι ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :up::up::up:
Ε ε ερχεται!:happy::happy::happy:
Τhat's SUPER COOL!!!:up::up::up::up::D:D:D

Καλές ετοιμασίες και καλά να περάσεις!!!:) Αντε και οταν έρθεις θα φτιάξουμε από μια γατοομάδα γατοποδοσφαίρου και θατις κατεβάσουμε σε αγώνα!!!;):P

Καλέ όοοοοοχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα! :P

Όχι με 10 με 50 θα καταλήξουμε στο τέλος! :P:P

Λοιπόν πρέπει να φύγω για να ετοιμαστώ σιγά σιγά και για να κάνω κάτι δουλειές γιατί έχω έξοδο λίγο αργότερα. Λοιπόν φιλιά πολλά και θα τα πούμε άυριο :)
Φιλάκια aaliyah μου ;) καλή βολτούλα! :cool:

Θένια!!!!!
Με το καλό να μας έρθεις κοπέλα μου!!!
Εμειναν μόνον .....έεεεεεξιιιιιι μερουλες!!!:up::up::up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back