aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι δεν είμαι "εδώ"...αυτές τις μέρες είμαι τελείως αλλού για αλλού...
![]()
Γιατί κορίτσι μου τι έχεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
προσπαθώ να καταλάβω όλα αυτά που γίνονται θένια μου...έχω καθισει και κοιτάω τηλεοράσεις για να βγάλω κάποιο νόημα, ψάχνω άρθρα στο ίντερνετ και ακούω ανελειπώς ειδήσεις στο ραδιόφωνο ενώ παράλληλα ρωτάω τους πάντες σχετικά να δώ τι έχουν αυτοί στο μυαλό τους..Γιατί κορίτσι μου τι έχεις?
μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω...το μόνο που ξέρω και το βλέπω είναι ότι η τηλεοραση αποπροσανατολίζει τα βλέμματα...δεν θελω να επεκταθώ εδώ..πες μου θένια μου τι κάνεις...???έχει αδειάσει το σπίτι????πως νιώθεις που τρίτη γυρνάς???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι για το αν κατεβει Αθηνα συζηταμε γαι Θεσσαλονικη θα χρειαστει να ναυλωσουμε ΟΛΑ τα πουλμανκαλε στην θεσ/νικη δεν εννοεις???????? ειπαμε θα ερθουμε!!!!!!!τωρα αν εννοεις ολες μαζι!!!! δεν παμε για καφε αλλα για συλλαλητήριο τοσες που ειμαστε
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
προσπαθώ να καταλάβω όλα αυτά που γίνονται θένια μου...έχω καθισει και κοιτάω τηλεοράσεις για να βγάλω κάποιο νόημα, ψάχνω άρθρα στο ίντερνετ και ακούω ανελειπώς ειδήσεις στο ραδιόφωνο ενώ παράλληλα ρωτάω τους πάντες σχετικά να δώ τι έχουν αυτοί στο μυαλό τους..μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω...το μόνο που ξέρω και το βλέπω είναι ότι η τηλεοραση αποπροσανατολίζει τα βλέμματα...δεν θελω να επεκταθώ εδώ..
πες μου θένια μου τι κάνεις...???έχει αδειάσει το σπίτι????πως νιώθεις που τρίτη γυρνάς???![]()
Κατερίνα μου αυτό είναι μεγάλο θέμα που έπιασες. Και αν αυτό είναι που σε ανησυχεί τόσο μόνο κουράγιο μπορώ να σου πω. Είμαι αγχωμένη ψάχνω να βρω τρόπο να στείλω τα πράγματα που ξεμείναν ελλαδα και δεν μπορώ να βρω τρόπο. Όλοι μου ζητάνε 100 λίρες και πάνω.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κατερίνα μου αυτό είναι μεγάλο θέμα που έπιασες. Και αν αυτό είναι που σε ανησυχεί τόσο μόνο κουράγιο μπορώ να σου πω. Είμαι αγχωμένη ψάχνω να βρω τρόπο να στείλω τα πράγματα που ξεμείναν ελλαδα και δεν μπορώ να βρω τρόπο. Όλοι μου ζητάνε 100 λίρες και πάνω.

πολλά δεν ζητάνε????Ξέμειναν πολλά???
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ειδες ? μολις ειπα οτι ολα θα παρουν το δρομο τους σιγα σιγα, αρχισαν και ολας να φτιαχνουν τα πραγματα!!!!Παιδιά βρήκα λύση. Πήρα τηλ τον μεταφορέα και θα ερθει να το πάρει αυτός. Απλά αυτά τα πράγματα θα φτασουν πολύ πολύ αργότερα Θεσσαλονίκη γιατί θα ερθει να τα πάρει απο τον πρώην μου όποτε τον βολέψει τον μεταφορέα. Και θα τα στείλει Θεσσαλονίκη όταν θα έχει να στείλει αλλουνού ατόμου τα πράγματα θεσσαλονίκη για να μην με χρεώσει εξτρα την μεταφορά απο την αποθήκη της αθήνας στην θεσσαλονίκη. Το οποίο σημαίνει οτι θα πληρώσω για την κούτα όσα με χρέωσε και πριν. Πάλι καλά. Ηρέμησα λίγο να πω την αλήθεια.

katerina10
Περιβόητο μέλος
ναι αρκει να ερχεται καποιος θεσαλλονικη καπποια στιγμη ε?Παιδιά βρήκα λύση. Πήρα τηλ τον μεταφορέα και θα ερθει να το πάρει αυτός. Απλά αυτά τα πράγματα θα φτασουν πολύ πολύ αργότερα Θεσσαλονίκη γιατί θα ερθει να τα πάρει απο τον πρώην μου όποτε τον βολέψει τον μεταφορέα. Και θα τα στείλει Θεσσαλονίκη όταν θα έχει να στείλει αλλουνού ατόμου τα πράγματα θεσσαλονίκη για να μην με χρεώσει εξτρα την μεταφορά απο την αποθήκη της αθήνας στην θεσσαλονίκη. Το οποίο σημαίνει οτι θα πληρώσω για την κούτα όσα με χρέωσε και πριν. Πάλι καλά. Ηρέμησα λίγο να πω την αλήθεια.

aalyah
Διάσημο μέλος
Ειδες ? μολις ειπα οτι ολα θα παρουν το δρομο τους σιγα σιγα, αρχισαν και ολας να φτιαχνουν τα πραγματα!!!!![]()
Ναι γιατί είχα αρχίσει να φρικάρω Άντα!

ναι αρκει να ερχεται καποιος θεσαλλονικη καπποια στιγμη ε?![]()
Ε κάποια στιγμή μωρέ θα έρθει δεν θα έρθει? Ας τα στείλω εγώ τώρα και όλα οκ θα πάνε

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αν δεν σε απασχολεί εσένα και βλέπω και χαμογελάκι...οκ!!!!πάω πάσο!!!Ναι γιατί είχα αρχίσει να φρικάρω Άντα!
Ε κάποια στιγμή μωρέ θα έρθει δεν θα έρθει? Ας τα στείλω εγώ τώρα και όλα οκ θα πάνε![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Κατερινα κατι πρεπει να κανω και με σενα να ανεβεις λιγο!! θες να σου πω να ερθεις για φαγητο??![]()
Τέλεια θα ήταν..αααα σας είπα??.το πλυντήριο είχε κάτω από τον κάδο μα κάλτσα και επειδή πρόκειται για μεγάλη κάλτσα(εγώ φφοράω τέτοιες..)μάλλον εγώ φταίω...
Αντούλα σήμερα θα πρέπει να τρέχω γιατί θέλω να πάω στον άνδρα να χαρουμε την γιορτή του αδερφού του..και του αδερφού του κολλητου του..
αυριο περιμένω και την συναυλία...οπότε θα φτιάξω ψυχολογικά..σε ευχαριστώ πάντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!θα το κανονίσουμε άλλη φορά!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ενταξει..αλλα δεν θελω να σε ακουω να πεφτεις....η ζωη ειναι δυσκολη, αλλα και ταυτοχρονα πολυ πολυ ομορφη.Τέλεια θα ήταν..αααα σας είπα??.το πλυντήριο είχε κάτω από τον κάδο μα κάλτσα και επειδή πρόκειται για μεγάλη κάλτσα(εγώ φφοράω τέτοιες..)μάλλον εγώ φταίω...
Αντούλα σήμερα θα πρέπει να τρέχω γιατί θέλω να πάω στον άνδρα να χαρουμε την γιορτή του αδερφού του..και του αδερφού του κολλητου του..
αυριο περιμένω και την συναυλία...οπότε θα φτιάξω ψυχολογικά..σε ευχαριστώ πάντως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!θα το κανονίσουμε άλλη φορά!
![]()
Δεν υπαρχει προβλημα, καποια στιγμη ομως θα ερθεις, οκ?? 
katerina10
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ καλή μουΕνταξει..αλλα δεν θελω να σε ακουω να πεφτεις....η ζωη ειναι δυσκολη, αλλα και ταυτοχρονα πολυ πολυ ομορφη.Δεν υπαρχει προβλημα, καποια στιγμη ομως θα ερθεις, οκ??
![]()
απλά με επηρεαζουν αυτά τα πράγματα...ξέρεις..και καλό είναι να πέφτω και καμιά φορά..
όλο με το χαμόγελο θα είμαι???
Εννοείται..μμμ θελω το κοκκινο χαλί και τον άλφι με τιν πισου να κρατάνε πανο καλωσηρθες όμως έτσι???

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλα καλα θα το φροντισω...τι προτιμας ομως να μαγειρεψω κατι ή να σπασω τα νευρα μου προσπαθωντας να εκπαιδευσω τα ανεκδιηγητα γατια μου?Συμφωνώ καλή μουαπλά με επηρεαζουν αυτά τα πράγματα...ξέρεις..και καλό είναι να πέφτω και καμιά φορά..
όλο με το χαμόγελο θα είμαι???
Εννοείται..μμμ θελω το κοκκινο χαλί και τον άλφι με τιν πισου να κρατάνε πανο καλωσηρθες όμως έτσι???
![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΦΑΙ ΦΑΙ!!!!!Καλα καλα θα το φροντισω...τι προτιμας ομως να μαγειρεψω κατι ή να σπασω τα νευρα μου προσπαθωντας να εκπαιδευσω τα ανεκδιηγητα γατια μου?![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

3 λοιπόν και σήμερα και έχει πλησιάσει η αποχώρηση επικύνδινα και απο χθές το βράδυ με έπιασε μια μελαγχολία...

Είναι τελικά δύσκολο ν'αφήσεις μια χώρα που ζούσες 6 χρόνια. Κάποια πράγματα (παρόλο που είναι λίγα) θα μου λείψουν απο εδώ πέρα). Αλλά τι να γίνει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αυτές οι ανησυχίες μου λοιπόν.... Καλό σ/κ να έχουμε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σας! Παρόλο που το mycat σέρνεται και κάνει 32 ώρες να φορτώσει μια σελίδα εγώ θα γράψω στο θέμα μου!
3 λοιπόν και σήμερα και έχει πλησιάσει η αποχώρηση επικύνδινα και απο χθές το βράδυ με έπιασε μια μελαγχολία...
Είναι τελικά δύσκολο ν'αφήσεις μια χώρα που ζούσες 6 χρόνια. Κάποια πράγματα (παρόλο που είναι λίγα) θα μου λείψουν απο εδώ πέρα). Αλλά τι να γίνει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αυτές οι ανησυχίες μου λοιπόν.... Καλό σ/κ να έχουμε.
Μην το σκέφτεσαι!! Αφού το θες τόσο πολύ να γυρίσεις!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool