Το πολυπόθητο εισιτήριο της επιστροφής

Ειχες την ευκαιρια σου να κρατησεις το αξεσουαρ Γιουλιτσκα,και την αφησες να περασει!:lol:
Α σερβιρετε τετοιους κουραμπιεδες;Να μεταφερουμε τον καφε σπιτι σου τοτε!:lol:
μετα χαρας:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σταμάτα καλέ μ'ανοίγεις την όρεξη και θα κινδυνέψει με έντονο ζούληγμα ο ανιψιός μου όταν θα πέσει στα χέρια μου!! Το ζουζουνωτό μου!!! :up:

Ααααα όλα και όλα! Να αφήσετε τον ανιψίο μου ήσυχο κουρία γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα!! Ακούσαμε όλοι κουραμπιέ και αρχίσαν να μας τρέχουν τα σάλια. Ορίστε μας! :mad::P:lol:

Εμενα παντως με λιγοσατε και τσακισα τρεις στο μπαμ!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα χαρας:up::up:

Καλέ τι μετά χαράς λες αδερφούλα μου? Αυτές θα το κατσιάσουν το παιδί καλέεεεεε!! Έτσι και έρθουν κρύφτον κρύφτον! :P:lol:

Θένια με το καλό να ταξιδέψεις και να σου πάνε όλα καλά. Άντε και να δεις τι ωραία θα αισθανθείς μόλις πατήσεις το πόδι σου στη Σαλόνικα.

Εμενα παντως με λιγοσατε και τσακισα τρεις στο μπαμ!!:lol::lol::lol:

Εγώ θέλω μελομακάρονα :/: Ατιμη κοινωνία που έφτιαξες την αγγλία χωρίς μελομακάρονα!!!!! :down:

Θένια με το καλό να ταξιδέψεις και να σου πάνε όλα καλά. Άντε και να δεις τι ωραία θα αισθανθείς μόλις πατήσεις το πόδι σου στη Σαλόνικα.

Να'σαι καλά σ'ευχαριστώ πολύ!!! Αχ αυτό περιμένω και εγώ πως και πως!! :D

Εγω νομιζω οτι ο συγκεκριμενος κουραμπιες δεν εχει αμυγδαλακια,αλλα καρυδακια!Και Θενια,παρτο αποφαση,θα ζουληξω κουραμπιεδογατο πριν απο σενα!:P

Εγω νομιζω οτι ο συγκεκριμενος κουραμπιες δεν εχει αμυγδαλακια,αλλα καρυδακια!Και Θενια,παρτο αποφαση,θα ζουληξω κουραμπιεδογατο πριν απο σενα!:P
νομιζω η θενια θα τον δει πιο γρήγορα;):Dνομιζω:hmm:

Γιατι θα τον δει πιο γρηγορααααααα;Με το που θα ερθει θα κατεβει Αθηνα;

Γιατι θα τον δει πιο γρηγορααααααα;Με το που θα ερθει θα κατεβει Αθηνα;
μωρε θενια ποτε ακριβως ερχεσαι?:redface:

Ενίσταμαι!!! :mad:

Αν ζουλήξει τούτη δω κουραμπιεδόγατο πριν απο μένα....θα....θα....θα κλαψώωωωωωω :cry::cry:

μωρε θενια ποτε ακριβως ερχεσαι?:redface:

Που? Ελλάδα ή Αθήνα? Ελλάδα 16 προς 17 ουσιαστικά ξημερώματα. Αθήνα....αν τελικά έρθω έτσι όπως γίναν τα πράγματα με την κολλητή θα έρθω μάλλον γύρω στις 27-28.

Ενίσταμαι!!! :mad:

Αν ζουλήξει τούτη δω κουραμπιεδόγατο πριν απο μένα....θα....θα....θα κλαψώωωωωωω :cry::cry:

Που? Ελλάδα ή Αθήνα? Ελλάδα 16 προς 17 ουσιαστικά ξημερώματα. Αθήνα....αν τελικά έρθω έτσι όπως γίναν τα πράγματα με την κολλητή θα έρθω μάλλον γύρω στις 27-28.
H Kαρμεν ζηλεψε που δεν τη λετε και αυτη κουραμπιεδογατο και εχει χωθει στο πιατο που ηταν οι κουραμπιεδες και γλυφει τη ζαχαρη αχνη η χοντρουλα μου:redface:

H Kαρμεν ζηλεψε που δεν τη λετε και αυτη κουραμπιεδογατο και εχει χωθει στο πιατο που ηταν οι κουραμπιεδες και γλυφει τη ζαχαρη αχνη η χοντρουλα μου:redface:

:lol::lol::lol::lol:

Να πεις στην χοντρούλα σου οτι αυτή δεν είναι σαν κουραμπιές αλλά είναι ροζ και ζαχαρένια και φουντωτή σαν το "μαλλί της γριάς". Και αυτό να της πεις είναι πολύ πιο γλυκό και χρωματιστό απο τον κουραμπιέ!:up:

:lol::lol::lol::lol:

Να πεις στην χοντρούλα σου οτι αυτή δεν είναι σαν κουραμπιές αλλά είναι ροζ και ζαχαρένια και φουντωτή σαν το "μαλλί της γριάς". Και αυτό να της πεις είναι πολύ πιο γλυκό και χρωματιστό απο τον κουραμπιέ!:up:

Δεν της λεω τετοια θα μου ζηταει να την πηγαινω σε πανηγυρια να τρωει και μαλλι της γριας μετα!:lol::lol::lol:

Δεν της λεω τετοια θα μου ζηταει να την πηγαινω σε πανηγυρια να τρωει και μαλλι της γριας μετα!:lol::lol::lol:

Αν σου ζητήσει και λατέρνα ή κάνα ντέφι ν'αρχίσεις ν'ανησυχείς. Μην βγει Κάρμεν όνομα και πράγμα!

Ελλάδα 16 προς 17 ουσιαστικά ξημερώματα. Αθήνα....αν τελικά έρθω έτσι όπως γίναν τα πράγματα με την κολλητή θα έρθω μάλλον γύρω στις 27-28.
XA XA XA!!!Γιατι δεν εχουν ενα σατανικο διαβολομπαρμπαδελι για τετοιες περιπτωσεις;:greycat:

XA XA XA!!!Γιατι δεν εχουν ενα σατανικο διαβολομπαρμπαδελι για τετοιες περιπτωσεις;:greycat:

:mad::mad: Με βλέπεις όπως σε βλέπω? Ε ε?? Με βλέπεις?? :mad::mad:

Βασικα οχι αγαπητη,δε σε βλεπω,χανεσαι στην εγγλεζικη ομιχλη...:P

Βασικα οχι αγαπητη,δε σε βλεπω,χανεσαι στην εγγλεζικη ομιχλη...:P

Α σήμερα δεν έχουμε ομίχλη κιουρία μου έχουμε το κλασσικό, χαρακτηριστικό και σπαστικό ψιλόβροχο της ιγκλατέρας! Να σου φέρω λίγο να το πάρεις πεσκέσι Κάλυμνο να το έχεις να με θυμάσαι? :P

Αμεεεεεεε πολυ ευχαριστως!Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα...:PΤσαι κανεις;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back