vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπομονή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dani
Νεοφερμένο μέλος
..κανα δυο ξιλιτσες στη μουριτσα κ το εκοψε
αλλα τωρα ερχεται διπλα στο προσωπο μου την ώρα που κοιμάμαι-καθεται με κοιταει κ επειδη όπως ειναι φυσικό εγω δε τη βλέπω μου νιαουρίζει
κ χώνεται κατω απο το μαξιλάρι κ μου σηκώνει το κεφαλι!!!
Απίστευτο γατί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Να τη χαίρεσαι!! αυτο με τις κουρτινες το εκανε και η δικιά μου...το εκοψε μονο οταν μεγάλωσε και σε μια αποπειρα να σκαρφαλωσει για αλλη μια φορα, λογω του βαρους της, ξηλωσε και τη κουρτινα!!Λοιπόν, τριγυριζει συνεχεια κ παιζει με τα καλώδια κ τη βλέπω να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες. Γρατζουνάει τις καρέκλες κ προσπαθεί να ανέβει στο τραπέζι...![]()
Απο τοτε το έκοψε 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αν εχεις κανει ποτε το ''λαθος''' να την κουνησεις κανα δαχτυλακι μεσα απο το σεντονι, για να παιξει και σου αρεσε πως αντιδρουσε..της εχεις δειξει οτι αυτο ειναι παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνει γιατι τη νυχτα που κοιμάσαι, και κουνιεσαι δεν ειναι πια παιχνίδι. Μου το εκανε και η Πισου αυτο και πεταγομουν τη νυχτα απο το κρεβατι!!η Sandy όλο το βράδυ γυρίζει μέσα στο δωμάτιο, ανεβαίνει στο κρεβάτι κ πιο συγκεκριμένα στο μαξιλάρι που κοιμόμαστε..το γρατζουνάει, το δαγκώνεικ οταν την διώχνουμε πάει στο κάτω μέρος του κρεβατιού κ μασ δαγκώνει τα ποδια (παίζει). Γενικα όλο το βράδυ οργιάζει..
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? την εκλεισα στο μπανιο για μισή ώρα χθες σαν τιμωρία αλλά δε νομίζω οτι το εμπέδωσε
![]()
Επαψα να το κανω και στο ξύπνιο μου, και το ξεχασε σιγα σιγα...
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
" Η γάτα σου επιτρέπει να κοιμάσαι στο κρεβάτι σου. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. "
(Jenny de Vries)
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Μπα, εμένα η γάτα μου δεν με αφήνει να κοιμάμαι στη φωλιά της, έτσι, δεν την αφήνω κι εγώ να κοιμάται στο κρεβάτι μου (τη νύχτα) και είμαστε πάτσι![]()
Πες μου το κόλπο σου!!!!!!!Εγώ θέλω δεν θέλω πάνω μου έρχονται!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Dani
Νεοφερμένο μέλος
πολύ τρυφερό, θέλει χάδια, μας γλύφει, με ψάχνει μέσα στο σπίτι αν με χάσει..
είναι πολύ ωραίες στιγμές αυτές..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? την εκλεισα στο μπανιο για μισή ώρα χθες σαν τιμωρία αλλά δε νομίζω οτι το εμπέδωσε