Το πρώτο γατάκι...

Αχ σε καταλαβαίνω..κ η δικιά μου τα ίδια κάνει.Ενώ ήτανε ήσυχη στην αρχή,τη δεύτερη βδομάδα άρχισε να μην ακούει στο "μη", να γραντζουνάει την πόρτα για να μπεί μέσα και να κλαίει το βράδι απ'έξω.Δοκίμασα το θόρυβο της σκούπας,τη φύσηξα στη μουρίτσα της..όλα τα έκανα..Σκέφτομαι να την αφήσω να μπει για να της φύγει η περιέργεια αλλά δε θέλω να μάθει να κοιμάται μαζί μας.Ηδη άφησε το κρεβάτι της για το 3θέσιο καναπέ.Κατάληψη κανονικά.Τις εξιτάρουν οι απαγορευμένες περιοχές?
Υπομονή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας πω την αληθεια την μαλωσα κανα δυό φορές:|..κανα δυο ξιλιτσες στη μουριτσα κ το εκοψε :) αλλα τωρα ερχεται διπλα στο προσωπο μου την ώρα που κοιμάμαι-καθεται με κοιταει κ επειδη όπως ειναι φυσικό εγω δε τη βλέπω μου νιαουρίζει:lol: κ χώνεται κατω απο το μαξιλάρι κ μου σηκώνει το κεφαλι!!!:lol: Απίστευτο γατί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, τριγυριζει συνεχεια κ παιζει με τα καλώδια κ τη βλέπω να σκαρφαλώνει στις κουρτίνες. Γρατζουνάει τις καρέκλες κ προσπαθεί να ανέβει στο τραπέζι...:(
Να τη χαίρεσαι!! αυτο με τις κουρτινες το εκανε και η δικιά μου...το εκοψε μονο οταν μεγάλωσε και σε μια αποπειρα να σκαρφαλωσει για αλλη μια φορα, λογω του βαρους της, ξηλωσε και τη κουρτινα!! :blink: Απο τοτε το έκοψε :lol::lol:

η Sandy όλο το βράδυ γυρίζει μέσα στο δωμάτιο, ανεβαίνει στο κρεβάτι κ πιο συγκεκριμένα στο μαξιλάρι που κοιμόμαστε..το γρατζουνάει, το δαγκώνει:blink: κ οταν την διώχνουμε πάει στο κάτω μέρος του κρεβατιού κ μασ δαγκώνει τα ποδια (παίζει). Γενικα όλο το βράδυ οργιάζει..:D ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? την εκλεισα στο μπανιο για μισή ώρα χθες σαν τιμωρία αλλά δε νομίζω οτι το εμπέδωσε:hmm:
Αν εχεις κανει ποτε το ''λαθος''' να την κουνησεις κανα δαχτυλακι μεσα απο το σεντονι, για να παιξει και σου αρεσε πως αντιδρουσε..της εχεις δειξει οτι αυτο ειναι παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνει γιατι τη νυχτα που κοιμάσαι, και κουνιεσαι δεν ειναι πια παιχνίδι. Μου το εκανε και η Πισου αυτο και πεταγομουν τη νυχτα απο το κρεβατι!! :( Επαψα να το κανω και στο ξύπνιο μου, και το ξεχασε σιγα σιγα...:happy:

Να την χαίρεσαι την κούκλα! Όσο είναι αρχή και είναι μικρούλα, προσπάθησε να την εκπαιδεύσεις. Αν είναι καλός χαρακτήρας, αν είναι αρκετά έξυπνη και αν είσαι ΠΟΟΟΛΥ υπομονετική, θα εκπαιδευτεί να μην κάνει ζημιές, να μη δαγκώνει να μην ανεβαίνει εκεί που απαγορεύεται. Ε, όχι ότι δεν θα παρανομεί κάπου κάπου, τι σόι γάτα θα είναι; Αν , όμως, την αφήσεις ανεξέλεγκτη, θα εξελιχθεί σε ενοχλητικό γατί. Για τον ύπνο η σωτηρία είναι μία: Η κάθε μία στο δωμάτιό της και όχι υποχώρηση τις πρώτες μέρες στις ικεσίες της έξω από την πόρτα σου.
" Η γάτα σου επιτρέπει να κοιμάσαι στο κρεβάτι σου. ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. "
(Jenny de Vries)

Πάντως εμεις κοιμόμαστε με τις γατες μας στο κρεβάτι...δεν μας ενοχλεί. :)

Μπα, εμένα η γάτα μου δεν με αφήνει να κοιμάμαι στη φωλιά της, έτσι, δεν την αφήνω κι εγώ να κοιμάται στο κρεβάτι μου (τη νύχτα) και είμαστε πάτσι:lol::lol::lol::lol:

Μπα, εμένα η γάτα μου δεν με αφήνει να κοιμάμαι στη φωλιά της, έτσι, δεν την αφήνω κι εγώ να κοιμάται στο κρεβάτι μου (τη νύχτα) και είμαστε πάτσι:lol::lol::lol::lol:

Πες μου το κόλπο σου!!!!!!!Εγώ θέλω δεν θέλω πάνω μου έρχονται!!!:redface:

Ποιό κόλπο καλέ; Κλείνεις τη γάτα απέξω από το δωμάτιο κ΄δεν υποχωρείς αν κλαίει. Εμένα τώρα έμαθε και με σνομπάρει κ΄τα μεσημέρια, που της επέτρεπα να έρχεται για ύπνο μαζί μου. Είναι αλήθεια, όμως, ότι η Μπασσέτ μου δεν είναι κλαψού, παραπονιάρα , γκρινιάρα ούτε διεκδικητική γάτα.

Προσπαθώ να τις μάθω να κοιμάται στο κάτω μέρος του κρεβατιού..δε με πειραζει εκει - αλλα τη βρίσκω μόνιμα πάνω απο το κεφάλι μου, να με κοιταει κ να νιαουρίζει..εχει στρώσει τελευταια γιατι έχει φάει κανα δυό σπροξιες αλλά ωρες ώρες τη πιάνει κρίση!! είναι καλό γατί:up: πολύ τρυφερό, θέλει χάδια, μας γλύφει, με ψάχνει μέσα στο σπίτι αν με χάσει..:redface: είναι πολύ ωραίες στιγμές αυτές..

Έτσι είναι τα γατάκια σε αυτή την ηλικία...Αν την έχεις πάνω στο κρεβάτι είναι πολύ δύσκολο να κοιμάται όλο το βράδυ στα πόδια.Ο Σείριος όταν κοιμάται μέσα στο δωμάτιο κοιμάται στις μαξιλάρες και μόλις με πάρει ο ύπνος έρχεται στο μαξιλάρι δίπλα μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back