Το σκυλάκι μου κάνει συνεχεία εμετό!

• Thread starter Thread starter fru_fru
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

fru_fru

Δραστήριο μέλος

Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
ΠΑΙΔΙΑ, το σκυλακι που φιλοξενω απο χθες το απογευμα κανει ασταματητα εμετο.

δε βρισκω το γιατρο μου, ξερει κανεις ποιος γιατρος εφημερευει η καποια εφημερευουσα κλινικη ζωων ????

Μενω Καλλιθεα, αν ειναι καπου εκει γυρω ακομα καλυτερα μην το ταλαιπωρησω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προς το παρόν μην του δίνεις πολύ νεράκι και δοκίμασε να βρεις κάποια κλινική από τον αριθμό του ΟΤΕ,μπορεί να σου βρουν κάτι.Έφαγε κάτι και το πείραξε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το πικερμι απο οτι ξερω εφημερευει,παρε ομως πρωτα τηλεφωνο,αλλη εκει κοντα σου δεν ξερω...ελπιζω να πανε ολα καλα!

επειδη ακουγεται σοβαρο και μπορει να παθει και αφυδατωση,παρε εναν οποιοδηποτε κτηνιατρο που ξερεις,ειναι υποχρεωμενος να ανοιξει το ιατρειο!

δυο ξερω και των δυο ειναι κλειστα τα κινητα.

εδώ εφημερίες για όλο το χρόνο
https://www.klms.gr/datafiles/files/efimeries 2008.pdf

Αγγελικη και Αρηθα ευχαριστω πολυ για το πικερμι, αλλα ειλικρινα η μικρη ηταν εξαντλημενη και δεν θα αντεχε "ταξιδι" απο καλλιθεα εως πικερμι. Οπως και να χει ειστε πολυ γλυκες, χιλια ευχαριστω:)

Νοτακι μου..... αν ενημερωναν τη ρημαδοστηλη καθε τοσο ισως και να εβρισκα καποιον κοντα στη περιοχη μου ...:(

Μουκελις, οντως, πηρα τις πληροφοριες και ζητησα τα τηλεφωνα ολων των κτηνιατρικων κλινικων περιοχης Καλλιθεας, Νεας Σμυρνης, Μοσχατου, Πειραια, Φαληρου, κατι τελος παντων που να ηταν κοντα.
Ημουν τυχερη γιατι για Καλλιθεα μου εδωσαν ονομα και τηλεφωνο και ο κτηνιατρος τσακιστηκε να ανοιξει την κλινικη για να δει το κουταβακι.
Του εκανε δυο ενεσουλες, μου εδωσε ενα φαρμακακι για τρεις μερες (σε περιπτωση που δεν ειχε πιασει το αποπαρασιτικο που του χε κανει η αφεντικινα του) και φυσικα αντιεμετικο καθε 12 ωρες σε σιροπι οποτε αυριο και θα το ξαναδει..

Παιδια λαχταρησα, το φιλοξενω μεχρι Παρασκευη και αν παθει κατι στα χερια μου δε θα συγχωρησω ποτε τον εαυτο μου :/:

Απο φαι μου ειπε ρυζαλευρο με νερο η λαπά και να το αφησω να πιει νερο αν θελει μετα τις 4 (12 εκανε την αντιεμετικη ενεση)

Ευχηθειτε μου καλη τυχη!!

και.... χιλια ευχαριστω... τι χιλια, ενα εκατομμυριο ευχαριστω .. πανικοβληθηκα :(:(:(:(

(μηπως να γραψω το συγκεκριμενο τλφ της κλινικης στο σχετικο τοπικ που εχετε? αν νομιζετε οτι πρεπει - και νομιζω ναι- ακουω:))

Ευχαριστω και παλι
Φρου

Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να το γράψεις και να ξέρεις πως το σκυλάκι φιλοξενήθηκε στα καλυτερα χέρια....:up::up::up:

Πιστεύω ότι καλό θα ήταν να το γράψεις και να ξέρεις πως το σκυλάκι φιλοξενήθηκε στα καλυτερα χέρια....:up::up::up:

Αντζελα, εκανα οτι μπορουσα και θα συνεχισω να το κανω αλλα μεγαλο λογο μη λεμε.. Αν δε δω τη "μπουκιτσα" να χοροπηδαει και να τρωει οπως πριν δεν ησυχαζω :/: Σε 2-3 μερες θα φανει...

Μια χαρά,μπράβο και στον γιατρό!Θα πάει σίγουρα καλύτερα,το μικρό μου,ταλαιπωρήθηκς αλλά θα γίνει καλά.Μπράβο Κατερινοφρουφρου!

ωχ κατερινιω μου τωρα το ειδα...
παρε κανενα τηλ βρε καμαρι και απο δω ....
δεν το πιστευω τι σου τυχε...
περαστικα σας....:(

Μια χαρά,μπράβο και στον γιατρό!Θα πάει σίγουρα καλύτερα,το μικρό μου,ταλαιπωρήθηκς αλλά θα γίνει καλά.Μπράβο Κατερινοφρουφρου!

Μουκελις, θα δειξει σε 2-3 μερες. Τα μπραβο θα τα δεχτω οταν γινει καλα ... :(Προς το παρον ηπιε νερο (ελπιζω να μην το "βγαλει" οπως το ηπιε, και της εβαλα με το ζορι σχεδον να πω δεκα? αντε ας ειναι δεκα "ρυζακια" λαπά (ξαναλεω μπλιαχ) στο στομα.

Εχουμε απιστευτη αναγκη απο θετικη ενεργεια παιδια, καντε μιαν ευχουλα..

(και για να μη ξεχνιεμαι, περιμενω πως και τι να γυρισει η φιλεναδα μου για να τη ρωτησω σε ποιον γιατρο εκανε το αντιπαρασιτικο:mad: Αντε με τους μακακες που τριγυρνανε:mad::mad::mad: ακους εκει....'ισως να μην επιασε'....)

Αν ειναι δυνατον!!!!!:hmm::mad:

ωχ κατερινιω μου τωρα το ειδα...
παρε κανενα τηλ βρε καμαρι και απο δω ....
δεν το πιστευω τι σου τυχε...
περαστικα σας....:(

Βρε κουκλα μου, μεσα στον πανικο μου τι τηλεφωνα, τι να πω! Να ναι καλα ο ντοτορε που βρεθηκε στη καλλιθεα -μεσω πληροφοριων ΟΤΕ - που παρ'οτι ηταν η μανα του στην εντατικη στο Μετροπολιταν και επρεπε να παει να μιλησει με τους γιατρους- με το που εμαθε την ηλικια του κουταβιου, μου ειπε "ΕΛΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ"

Ψιτ... θετικη ενεργεια.. θα πεθανω αν πεθανει στα χερια μου αυτο το πλασματακι που μου εμπιστευθηκαν...

Και εξακολουθω... ΠΟΙΟΣ ΜΑΚΑΚΑΣ ηταν ο γιατρος που εκανε το και καλα "αποπαρασιτικο"??

Εχω το ονομα του στο βιβλιαριο της κουταβινας που φιλοξενω.
ειναι ο μονος που οταν ειδε τις κλησεις μου στο κινητο (γιατι φυσικα δεν ειναι ο γιατρος που εχω εγω) ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ.

ΣΟΡΡΥ παιδια, εχω απιστευτα νευρα με τους high society γιατρους, δε χαμπαριαζω να τον "δωσω" αλλα φοβαμαι τα χειροτερα.

φιλικα, και παλι ευχαριστω πολυ
φρουφρου (και θελω θετικη ενεργεια, μεγααααααααλη και πολληηηηηηηη θετικη ενεργεια)

να στε καλα

Πακέτο θετικής ενέργειας λοιπον στο ταλαιπωρημένο μουσούδι!
Βάλε της να δει "Σαν το σκύλο με τη γάτα" να της φτιάξει η διάθεση!

θετικη ενεργεια και απο μας γατουλες χοντρες και σκυλακο με γυψο στο ποδι...και επισης σκυλακο 2 χαζοχαρουμενο....:P για εσενα , τον κουταβο αλλα και τη μητερα του κτηνιατρου που βρισκεται στην εντατικη

να ειναι καλα ο κτηνιατρος -ανθρωπος που σου ανοιξε φρου φρου μου...

αλλα δεν καταλαβαινω,,,, τι αποπαρασιτικο του εκανε ενσιμο για ελεφανετς:hmm:
τι κτηνιατροι ειναι αυτοι??
εχθες εμαθα οτι ενα αδερφακι της κουβας (σκυλιτσας που μου χαρισαν) πεθανε απο το εμβολιο...ηταν μικροσωμο το ζωωο και δεν το αντεξε..
εγω γιατι πιστευω οτι απλα δινουν ληγμενες παρτιδες μερικοι μαμακες???:hmm::hmm:
οι δοσεις ειναι μελετημενες δεν ειναι στο περιπου ποτε...:hmm:

θετικη ενεργεια και απο μας γατουλες χοντρες και σκυλακο με γυψο στο ποδι...και επισης σκυλακο 2 χαζοχαρουμενο....:P για εσενα , τον κουταβο αλλα και τη μητερα του κτηνιατρου που βρισκεται στην εντατικη

να ειναι καλα ο κτηνιατρος -ανθρωπος που σου ανοιξε φρου φρου μου...

αλλα δεν καταλαβαινω,,,, τι αποπαρασιτικο του εκανε ενσιμο για ελεφανετς:hmm:
τι κτηνιατροι ειναι αυτοι??
εχθες εμαθα οτι ενα αδερφακι της κουβας (σκυλιτσας που μου χαρισαν) πεθανε απο το εμβολιο...ηταν μικροσωμο το ζωωο και δεν το αντεξε..
εγω γιατι πιστευω οτι απλα δινουν ληγμενες παρτιδες μερικοι μαμακες???:hmm::hmm:
οι δοσεις ειναι μελετημενες δεν ειναι στο περιπου ποτε...:hmm:

Χαβανα, αν μπορεις βαζεις σαν ποστ αυτο που σου εστειλα στο π.μ.
Ειμαι καρα-τουβλο στα πισι!!!!!!!!!
Σ ευχαριστω πολυ!!!

Παιδια, αυτο για σας και για συμμορφωση και καμμια εμπιστοσυνη στο γιατρο που σας λεει διαφορα εκτος και αν τον ξερετε.
φιλικα φρουφρου

Παιδιά συγνώμη αν είμαι λίγο off topic,αλλα κι εγω εχω αγανακτησει με τους γιατρους εδω.Το καλοκαίρι παραλίγο να χάσουμε τον Ιβαν μας επειδή ένας μας τον έβγαλε καρδιακό.Τον φλόμωσε στα χάπια και τον σώσαμε στο παρα πέντε,η γλώσσα του ήταν μωβ και η καρδιά του με το ζόρι ακουγόταν.Ένας κτηνίατρος δεν ζύγισε καν το γατάκι μιας φίλης πριν το εμβόλιο,(ήταν μόλις 400 γραμμάρια) κι όταν τον ρώτησε ωπς θα ξέρει πόση δόση θα του κάνει είπε "έλα μωρέ στο περίπου".Κι άλλα περιστατικά που συζητιούνται μόνο από κοντά και εμπλέκονται οι πιο ονομαστοί γιατροί της πόλης.Ενδεικτικά,είχαμε ακόμα και θάνατο από σκουλήκια,επί πέντε μήνες και παρά τη δυσοσμία του στόματος και την εμφανή απώλεια βάρους και πρηξίματος,ο γιατρός επέμενε ότι η γάτα δεν εχει τίποτα.Δεν απορώ που προτιμούν να ΄χουν τα ζω΄'ακια ανεμβολίαστα όταν σε μας έχω ακούσει για χρέωση 20 ευρω μονο την επισκεψη,και να φοβασαι και μην στο πεθανει το ζωο.Ευτυχως βρηκα μια γιατρο που μας συστησε η κτηνιατρος μας στη Θεσσαλονικη,και πήγαμε και τους δυο γάτους μας.Καθαρότατο ιατρείο,και γνώσεις που με έπεισαν να την εμπιστευτώ.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι,γιατί εδω στην επαρχία ειδικά είναι φρικτή η κατάσταση...:down:

Φιλη Δωρα κι εγω μαλλον θα βγω οφφ τοπικ αλλα και στην Αθηνα τα πραγματα δεν πανε καλυτερα ..
εχω ακουσει για γιατρους που διαδιδουν οτι η γατα φτανει μεχρι τα 13 ετη ζωης το πολυ :blink:,
που προτεινουν ευθανασια αντι για αγωγη σε ασθενειες πλεον ρουτινας οπως ειναι τα νεφρα σε νεαρες γατες , για γιατρους που συνηθως δεν ζυγιζουν οπως λες και συ το γατι πριν το εμβολιο και ουτε καν κοιτουν την θερμοκρασια του... και μετα διαμαρτυρονται και λενε οτι ο κοσμος δεν εμβολιαζει τα ζωα του...
τι να πω πια ελλαδα γιναμε....:down:

Χαβανα, αν μπορεις βαζεις σαν ποστ αυτο που σου εστειλα στο π.μ.
Ειμαι καρα-τουβλο στα πισι!!!!!!!!!
Σ ευχαριστω πολυ!!!

Παιδια, αυτο για σας και για συμμορφωση και καμμια εμπιστοσυνη στο γιατρο που σας λεει διαφορα εκτος και αν τον ξερετε.
φιλικα φρουφρου

εγω παλι Χαβανα, πληηηηηηηηηηηηηζ, βαλε και τη δικη μου γνωμη:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back