Το σκυλάκι μου κάνει συνεχεία εμετό!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κοιτα κι εμας δεν μας πήρε θερμοκρασία αλλά ήταν μια χαρά το γατάκι,έλεγξε της πατούσες του και μας είπε ότι είναι στη θερμοκρασία που πρέπει.Απλά σκέφτομαι ότι δεν έχουν και εντελώς άδικο που οι δικοί μου μετά το περιστατικό με τον σκύλαρό μας δε θέλουν ούτε να ακούσουν για στείρωση και φοβούνται μην πάθει κάτι η Αμελί μας...Αν προσθέσεις ότι ούτως ή άλλως οι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με άλλη νοοοτροπία περί φύσης,προτιμούν να δεχτούν τη σκληρότητα της φύσης που την "ταλαιπωρεί" με τη μητρότητα,παρά τη σκληρότητα του κάθε σκετζη κτηνιάτρου που απλά θα κοιτάξει να τα πάρει και μπορεί να το αφήσει στον τόπο ή με χίλια δυο προβλήματα από την επέμβαση...:mad:
Τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις έχετε περισσότερες επιλογές.Εμείς ότι και να κάνυομε,σε κάποιον πρέπει να πάμε,και ας ξέρουμε ότι δεν είναι καλός...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι σωστα...αλλα που να το να το βαλω?? να ανοιξω ενα θεμα στις καταγγελειες ας πουμε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα κι εμας δεν μας πήρε θερμοκρασία αλλά ήταν μια χαρά το γατάκι,έλεγξε της πατούσες του και μας είπε ότι είναι στη θερμοκρασία που πρέπει.Απλά σκέφτομαι ότι δεν έχουν και εντελώς άδικο που οι δικοί μου μετά το περιστατικό με τον σκύλαρό μας δε θέλουν ούτε να ακούσουν για στείρωση και φοβούνται μην πάθει κάτι η Αμελί μας...Αν προσθέσεις ότι ούτως ή άλλως οι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με άλλη νοοοτροπία περί φύσης,προτιμούν να δεχτούν τη σκληρότητα της φύσης που την "ταλαιπωρεί" με τη μητρότητα,παρά τη σκληρότητα του κάθε σκετζη κτηνιάτρου που απλά θα κοιτάξει να τα πάρει και μπορεί να το αφήσει στον τόπο ή με χίλια δυο προβλήματα από την επέμβαση...:mad:
Τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις έχετε περισσότερες επιλογές.Εμείς ότι και να κάνυομε,σε κάποιον πρέπει να πάμε,και ας ξέρουμε ότι δεν είναι καλός...:down:

Δωρα αποτι ξερω η θεσσαλονικη εχει πολυ καλους γιατρους μαλλον θα πρεπι να πηγαινεται για επεμβασεις τετιου τυπου εκει...σκεφτιετε το λιγακι...

Μωρε είναι που είναι το ταξίδι στη μέση αλλιώς...Πάντως ελπίζω να μας βγει καλή η συγκεκριμένη,η γιατρός που μου τη συνέστησε είχε σώσει το Εκτορίνι μας μερικών εβδομάδων από του χάρου τα δόντια και της έχω πολύ εμπιστοσύνη.Θα δείξει...

εμ, αντε να εμπιστευτεις γιατρο μετα.

Χαβανα, το ξανασκεφτηκα και οχι ασε, αν θελει ας βαλει η "μαμα" του κουταβιου το ονομα του.
Προσωπικα, οποιος και οποια θελει, με πμ λεω το ονομα του τυπου που υποτιθεται το εκανε το αποπαρασιτικο. Εχει και κλινικη. Μη θεσω :mad:

Ελληναρες...

Αμάν βρε Φρου-φρου, τι λαχτάρα ήταν αυτή Κυριακάτικα;;;;:(
Το μικρό πώς είναι τώρα;
Σας στέλνουμε και μεις όλοι την θετική μας ενέργεια και όλα τα οοομμμμμμ του κόσμου!:)
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!

Ολη την θετικη ενεργεια και απο μενα .Ολα να πανε καλα:):):)

Ρε... τι πάθατε.....:(

Ομμμμμμμμ πολλά κιλά θετικής ενέργειας απο μενα..!!!! :up:

Περαστικά κι από μένα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Τόνους θετικής ενέργειας.

το πρωι δεν ειχε δυναμη ουτε να περπατησει... ο εμετος σταματησε μεν αλλα κανενα κεφι για φαι. με το ζορι της εδωσα ρυζαλευρο με τη συριγγα και σε λιγο θα παει η κορη μου να δει πως τα παει και να της δωσει λιγο ακομα φαγακι. το απογευμα εχουμε παλι ραντεβου με το γιατρο.

μεσα σ ολα χθες ο φρου λυσσαξε που δεν του δινα σημασια και παρατριχα να τη πληρωσει ο Ρωμαιο. τελικα πηγα τον γατουλη πισω στο κεντρο με τα πραγματακια του :(:(:(:(:( ευχομαι αυτος που θα τον υιοθετησει να τον αγαπησει οπως του αξιζει:(:(:(

γμτ, τιποτα δε παει καλα απο χθες... και αντε να εξηγησω στη φιλη μου τι ακριβως εχει συμβει.

χαλια....
:(

Δηλαδή δεν θα τον κρατήσεις τον γατούλη;Μήπως με λίγη περισσότερη προσοχή;:(

Κατερινοφρουφρού πως είναι η σκυλίτσα;

Περδικι!!!!

Ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα συνερχονται :blink:.
Τη πηγα την Τεταρτη στο γιατρο, την βρηκε μια χαρα, ειχε ηδη αρχισει να τρωει τον "αμπακο" (τελικα το σπιτι μου μαλλον εμπνεει, ολοι γινονται θρεφταρια!!!) και τη Παρασκευη την παρεδωσα στη μαμα της!!!!

Τελος καλο ολα καλα λοιπον!!! αλλα τετοια λαχταρα που τραβηξα :blink::blink::blink:.....
'
Καμαρια μου , σας ευχαριστω ολους και ολες για τη θετικη σας ενεργεια :up::up::up::up:

Οποτε τωρα παραμειναμε εγω και ο κακομαθημενος ο Φρου μονος του και ερμος και καλα να παθει αφου ειναι "εαυτουλης":P

Περδικι!!!!

Τη πηγα την Τεταρτη στο γιατρο, την βρηκε μια χαρα, ειχε ηδη αρχισει να τρωει τον "αμπακο" (τελικα το σπιτι μου μαλλον εμπνεει, ολοι γινονται θρεφταρια!!!) και τη Παρασκευη την παρεδωσα στη μαμα της!!!!

Τελος καλο ολα καλα λοιπον!!! αλλα τετοια λαχταρα που τραβηξα :blink::blink::blink:.....
'
Καμαρια μου , σας ευχαριστω ολους και ολες για τη θετικη σας ενεργεια :up::up::up::up:

Οποτε τωρα παραμειναμε εγω και ο κακομαθημενος ο Φρου μονος του και ερμος και καλα να παθει αφου ειναι "εαυτουλης":P

Τελικά υπάρχει κάποιος καλός γιατρός στην περιοχή Καλλιθέας-κουκακίου και ποιός?Τα έχω πάρει με τον δικό μου...

Α τι καλά!Πολύ χαίρομαι που είχε ευτυχή κατάληξη!Μπράβο φρου φρου που τη φρόντισες τόσο καλά!

Τελικά υπάρχει κάποιος καλός γιατρός στην περιοχή Καλλιθέας-κουκακίου και ποιός?Τα έχω πάρει με τον δικό μου...

Στο Κουκάκι υπάρχει η Μάγδα Βουδούρη, στη Μπότσαρη. Δες και εδώ για λεπτομέρειες.:)

Περδικι!!!!

'

Ευτυχώς με το σκυλάκι τέλος καλό όλα καλά.:)
Για το Φρου σου τώρα, έχω να σου πω πως η αντίδραση του ήταν αναμενόμενη. Είναι ένα σκυλάκι που έχει την αμέριστη προσοχή τη δικιά σου και της οικογένειάς σου. Τα σκυλιά είναι ζώα αγέλης κι εσείς αποτελείτε την αγέλη του και το σπίτι σας το χώρο της αγέλης. Το γατάκι, όσο ήπια κι αν το αντιμετώπισε στην αρχή, ήταν ένας "εισβολέας" και ήθελε περισσότερο χρόνο να τον αποδεχτεί σαν μέλος της αγέλης. στην ήδη τεταμένη κατάσταση, έφερες κι άλλο ένα σκυλί. Οφρου δεν είναι σε θέση να καταλάβει οτι αυτό είναι για φιλοξενία. Για αυτόν είναι κι άλλος ένας εισβολέας. Επιπλέον το σκυλάκι αντιμετώπισε πρόβλημα κι ο Φρου μπήκε στο περιθώριο. Λογικό ήταν λοιπόν να θυμώσει.:(
Αν θέλεις να ξαναπροσπαθήσεις για το γατάκι θα πρέπει να γίνουν πιο προσεχτικά βήματα. Σαν εκπαιδεύτρια σκύλων εδώ είμαι για όποια απορία έχεις:)

Στο Κουκάκι υπάρχει η Μάγδα Βουδούρη, στη Μπότσαρη. Δες και εδώ για λεπτομέρειες.:)
Υπάρχουν μήπως προσωπικές εμπειρίες απο την συγκεκριμένη γιατρό?Έχω ακούσει διάφορα αντιφατικά απο γείτονες και 2 φορές που την χρειάστηκα το κινητό της ήταν κλειστο...
Επίσης στην περιοχή Χολαργού?

Κοιτα, για τη περιπτωση της σκυλιτσας -ηταν και Κυριακη και αντε να βρεις..:( - απευθυνθηκα στην Κτηνιατρικη Κλινικη του Δ. Ν. Γαρμπη, και ομολογω εμεινα κατευχαριστημενη που με τις συμβουλες και την προσοχη που εδωσε στη μικρη ανενηψε τοσο γρηγορα.
Το τλφ του ειναι 210 9575111 και απ οσο ξερω μενει στη κλινικη μεχρι αργα. Τεςπα, ο Χριστιανος με το που ακουσε οτι προκειται για κουταβι τσακιστηκε να την ανοιξει..
Τωρα.. τον Φρου τον παω σε αλλο γιατρο που πηγαινω δεκαδες χρονια ο,τι ζωντανο πεσει στα χερια μου και λεγεται Τσακιρης Δημητρης. Ο γατουλης μου αποκλειεται να ζουσε 12 περιπου χρονια με τετοιο προβλημα καρδιας που ειχε. Μου τον ξανανεστησε τουλαχιστον 3 φορες!! Ο συγκεκριμενος ερχεται και στο σπιτι και ειναι πολυ συνεργασιμος. Τλφ 210 9569587

Ελπιζω να φανηκα χρησιμη!!!

Κοιτα, για τη περιπτωση της σκυλιτσας -ηταν και Κυριακη και αντε να βρεις..:( - απευθυνθηκα στην Κτηνιατρικη Κλινικη του Δ. Ν. Γαρμπη, και ομολογω εμεινα κατευχαριστημενη που με τις συμβουλες και την προσοχη που εδωσε στη μικρη ανενηψε τοσο γρηγορα.
Το τλφ του ειναι 210 9575111 και απ οσο ξερω μενει στη κλινικη μεχρι αργα. Τεςπα, ο Χριστιανος με το που ακουσε οτι προκειται για κουταβι τσακιστηκε να την ανοιξει..
Τωρα.. τον Φρου τον παω σε αλλο γιατρο που πηγαινω δεκαδες χρονια ο,τι ζωντανο πεσει στα χερια μου και λεγεται Τσακιρης Δημητρης. Ο γατουλης μου αποκλειεται να ζουσε 12 περιπου χρονια με τετοιο προβλημα καρδιας που ειχε. Μου τον ξανανεστησε τουλαχιστον 3 φορες!! Ο συγκεκριμενος ερχεται και στο σπιτι και ειναι πολυ συνεργασιμος. Τλφ 210 9569587

Ελπιζω να φανηκα χρησιμη!!![/quo
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.Για την συγκεκριμένη κλινική εχω ακούσει καλά λόγια απο μαμάδες σκυλιών.Για τον κ. Τσακίρη δεν έχω ακούσει κάτι όμως διευκολύνει το ότι έρχεται σπίτι.Νάσαι καλά:):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back