Το τραγούδι της ζωής σας

roulsydney

Διάσημο μέλος

Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
Λίγο η μουντάδα σήμερα λίγο κάποιες προσωπικές αναμνήσεις ε σκέφτηκα να μοιραστούμε λίγες μουσικές ...αναμνήσεις μας.Γράψτε λοιπόν στο θεματάκι αυτό λίγα λόγια για το τραγούδι του πρώτου σας έρωτα,το τραγούδι που ακούσατε μαζί στις πρώτες διακοπές ή...ή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το τραγουδι που εχω διαλεξει για να χορεψουμε τον πρωτο μας χορο ως...επισημο ζευγος.Ειναι των Savatage και το ρεφραιν του συμπυκνωνει σε μερικους στιχους το νοημα καθε ειδους αγαπης για μενα.
Υ.Γ.Μουνταδα δεν εχουμε εδω,ειναι αναγκαια για να ποσταρουμε;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω πολλά αγαπημένα αλλά αν έπρεπε να διαλλέξω ένα θα έλεγα από scorpions το '' Α moment in a million years''
με το που ακούω τις πρώτες νότες με πιάνουν τα κλάματα δεν ξέρω γιατί..Ωστόσο αυτόν τον καιρό έχω κολλήσει πάρα πολύ και ακούω όλη τη μέρα το Breathless από Dan Willson μου αρέσει πάρα πολύ εκεί που λέει:
You leave me breathless, when you close the door
It feels just like you took the air out of the room with you...

Scorpions :Holidays.Ηταν το κομμάτι που πάντα γινόταν χαμός απο ..καμάκι...λόγω της διάρκειάς του...που ήταν χορταστική:lol:.Ακόμη και σήμερα που έχουν περάσει πολλά χρόνια το ακούω και θυμάμαι....;););)

Απαπα,με αυτο και με το Nights in white satin εχω χορεψει τα χειροτερα μπλουζ...Και δεν ελεγαν να τελειωσουν τα αναθεματισμενα για κομματια...

Απαπα,με αυτο και με το Nights in white satin εχω χορεψει τα χειροτερα μπλουζ...Και δεν ελεγαν να τελειωσουν τα αναθεματισμενα για κομματια...
Εμ για τέτοια κομμάτια κάνεις επιλογή με σούπερ αυστηρά κριτήρια.:/::/::/:.διαφορετικά κάνεις ...χαρακίρι:lol::lol::lol:

Στο γυμνασιο ημασταν κυρια μου,πως να πεις οχι;

Στο γυμνασιο ημασταν κυρια μου,πως να πεις οχι;
Καλά αυτά ειδικά τα τραγούδια μου φέρνουν απίστευτες κωμικοτραγικές εικόνες στο μυαλό...με το ένα έφαγα την πρώτη μου χυλόπιτα και με τοάλλο εριξα επίσης την πρώτη χυλόπιτα:lol::lol::lol:..Γυμνάσιο κι εγώ -εξατάξιο τότε-5η τάξη...ααααχχχχχχχχχ

Α εσυ τις εριχνες και μετα μουσικης;Εγω ετσι,ξεροσφυρι...:lol:

Α εσυ τις εριχνες και μετα μουσικης;Εγω ετσι,ξεροσφυρι...:lol:
Στα χρόνια τα δικά μου (Προ Χριστού:lol:) το μεγάλο καμάκωμα γινόταν τα Σαβ/κα στην ντίσκο.Ε τα αγοράκια τότε ήταν πιο μαζεμένα..:lol:.Θυμάμαι ακόμη την ντίσκο στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελοκήπους που ήταν απο τις πιο ιν τότε και την είχαμε κάνει στέκι....όμορφα χρόνια :(:(:( που έφυγαν(γμτ συγκινήθηκα...)

Ναι μωρε,προσεχε,σε πηραν τα χρονια...:lol:

Ωραίο θέμα! Και με πολύ ζουμί :lol: Λοιπόν, τα τραγούδια καλώς η κακώς είναι εποχιακά και πάντα ανάλογα την περίσταση, την χρονική στιγμή, την κατάσταση κλπ κλπ. Με αυτό τον τρόπο λέω πως δεν έχω συνέχεια ένα αγαπημένο τραγούδι αλλά πολλά. Anyway για να μην μακρυγορώ όμως, θα σας αποκαλύψω το αγαπημένο τραγούδι της σχέσης μου (με τον σύντροφο μου αποφασίσαμε πως αυτό το τραγούδι μας ταιριάζει απόλυτα και το ανακηρύξαμε ως το soundtrack της σχέσης μας... πολύ ψωνάρες...) Είναι το "Strangers in the night" του Frankie, και κάθε φορά που το ακούω με παίρνουν τα ζουμιά γιατί κάπως έτσι γνωριστήκαμε και.... καταλαβαίνετε.... :cry:

Έχω πολλά αγαπημένα αλλά αν έπρεπε να διαλλέξω ένα θα έλεγα από scorpions το '' Α moment in a million years''
με το που ακούω τις πρώτες νότες με πιάνουν τα κλάματα δεν ξέρω γιατί..Ωστόσο αυτόν τον καιρό έχω κολλήσει πάρα πολύ και ακούω όλη τη μέρα το Breathless από Dan Willson μου αρέσει πάρα πολύ εκεί που λέει:
You leave me breathless, when you close the door
It feels just like you took the air out of the room with you...
Κι εγώ με το Breathless έχω κολλήσει τώρα...:whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64

"Nightmares" απο MSG. μεγαλη καψουρα παιδιαα, ανεπαναληπτη. :/:

https://www.youtube.com/watch?v=KO74IlTUKiY&feature=related

elvis costello
i want you
snif snif snif...........

To πιο όμορφο και τρυφερό τραγούδι βρίσκεται εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=hEq9Qliq_Ns
Είναι της Celine Dion και αξίζει να το ακούσετε..
Προσωπικά κάθε φορά που το ακούω ...δακρύζω γιατί θυμάμαι την αγάπη της...Της εύχομαι να είναι καλά εκεί ...ψηλά..

Unchained melody απο Righteous Brothers... Απίστευτο κομμάτι.. κι ας το λέει ντιντίδικο ο κολλητός μου.:P
Κι ΕΔΩ, πρόχειρα ηχογραφημένο στο pc από την αφεντιά μου...:redface: Αυτό το κομμάτι με έχει σημαδέψει..

Careless Whisper χοντρές καψούρες στα μαθητικά τα χρόνια:redface:

Unchained melody απο Righteous Brothers... Απίστευτο κομμάτι.. κι ας το λέει ντιντίδικο ο κολλητός μου.:P
Κι ΕΔΩ, πρόχειρα ηχογραφημένο στο pc από την αφεντιά μου...:redface: Αυτό το κομμάτι με έχει σημαδέψει..
:up::up::up:

To πιο όμορφο και τρυφερό τραγούδι βρίσκεται εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=hEq9Qliq_Ns
Είναι της Celine Dion και αξίζει να το ακούσετε..
Προσωπικά κάθε φορά που το ακούω ...δακρύζω γιατί θυμάμαι την αγάπη της...Της εύχομαι να είναι καλά εκεί ...ψηλά..

O ύμνος στις μανούλες. Συγκινήθηκα τόσο πολύ. Δεν το ήξερα αυτό το τραγούδι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back