roulsydney
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Υ.Γ.Μουνταδα δεν εχουμε εδω,ειναι αναγκαια για να ποσταρουμε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
με το που ακούω τις πρώτες νότες με πιάνουν τα κλάματα δεν ξέρω γιατί..Ωστόσο αυτόν τον καιρό έχω κολλήσει πάρα πολύ και ακούω όλη τη μέρα το Breathless από Dan Willson μου αρέσει πάρα πολύ εκεί που λέει:
You leave me breathless, when you close the door
It feels just like you took the air out of the room with you...
roulsydney
Διάσημο μέλος
.Ακόμη και σήμερα που έχουν περάσει πολλά χρόνια το ακούω και θυμάμαι....

moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Εμ για τέτοια κομμάτια κάνεις επιλογή με σούπερ αυστηρά κριτήρια.Απαπα,με αυτο και με το Nights in white satin εχω χορεψει τα χειροτερα μπλουζ...Και δεν ελεγαν να τελειωσουν τα αναθεματισμενα για κομματια...

.διαφορετικά κάνεις ...χαρακίρι

moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλά αυτά ειδικά τα τραγούδια μου φέρνουν απίστευτες κωμικοτραγικές εικόνες στο μυαλό...με το ένα έφαγα την πρώτη μου χυλόπιτα και με τοάλλο εριξα επίσης την πρώτη χυλόπιταΣτο γυμνασιο ημασταν κυρια μου,πως να πεις οχι;

..Γυμνάσιο κι εγώ -εξατάξιο τότε-5η τάξη...ααααχχχχχχχχχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Στα χρόνια τα δικά μου (Προ ΧριστούΑ εσυ τις εριχνες και μετα μουσικης;Εγω ετσι,ξεροσφυρι...![]()
) το μεγάλο καμάκωμα γινόταν τα Σαβ/κα στην ντίσκο.Ε τα αγοράκια τότε ήταν πιο μαζεμένα..
.Θυμάμαι ακόμη την ντίσκο στον Πύργο Αθηνών στους Αμπελοκήπους που ήταν απο τις πιο ιν τότε και την είχαμε κάνει στέκι....όμορφα χρόνια 

που έφυγαν(γμτ συγκινήθηκα...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ria2008
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν, τα τραγούδια καλώς η κακώς είναι εποχιακά και πάντα ανάλογα την περίσταση, την χρονική στιγμή, την κατάσταση κλπ κλπ. Με αυτό τον τρόπο λέω πως δεν έχω συνέχεια ένα αγαπημένο τραγούδι αλλά πολλά. Anyway για να μην μακρυγορώ όμως, θα σας αποκαλύψω το αγαπημένο τραγούδι της σχέσης μου (με τον σύντροφο μου αποφασίσαμε πως αυτό το τραγούδι μας ταιριάζει απόλυτα και το ανακηρύξαμε ως το soundtrack της σχέσης μας... πολύ ψωνάρες...) Είναι το "Strangers in the night" του Frankie, και κάθε φορά που το ακούω με παίρνουν τα ζουμιά γιατί κάπως έτσι γνωριστήκαμε και.... καταλαβαίνετε.... :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ με το Breathless έχω κολλήσει τώρα...Έχω πολλά αγαπημένα αλλά αν έπρεπε να διαλλέξω ένα θα έλεγα από scorpions το '' Α moment in a million years''
με το που ακούω τις πρώτες νότες με πιάνουν τα κλάματα δεν ξέρω γιατί..Ωστόσο αυτόν τον καιρό έχω κολλήσει πάρα πολύ και ακούω όλη τη μέρα το Breathless από Dan Willson μου αρέσει πάρα πολύ εκεί που λέει:
You leave me breathless, when you close the door
It feels just like you took the air out of the room with you...

https://www.youtube.com/watch?v=VBbLv2iog64
ιβανα
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
elvis costello
i want you
snif snif snif...........
roulsydney
Διάσημο μέλος
Είναι της Celine Dion και αξίζει να το ακούσετε..
Προσωπικά κάθε φορά που το ακούω ...δακρύζω γιατί θυμάμαι την αγάπη της...Της εύχομαι να είναι καλά εκεί ...ψηλά..
Shakespeare
Δραστήριο μέλος

Κι ΕΔΩ, πρόχειρα ηχογραφημένο στο pc από την αφεντιά μου...
Αυτό το κομμάτι με έχει σημαδέψει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Unchained melody απο Righteous Brothers... Απίστευτο κομμάτι.. κι ας το λέει ντιντίδικο ο κολλητός μου.
Κι ΕΔΩ, πρόχειρα ηχογραφημένο στο pc από την αφεντιά μου...Αυτό το κομμάτι με έχει σημαδέψει..

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
To πιο όμορφο και τρυφερό τραγούδι βρίσκεται εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=hEq9Qliq_Ns
Είναι της Celine Dion και αξίζει να το ακούσετε..
Προσωπικά κάθε φορά που το ακούω ...δακρύζω γιατί θυμάμαι την αγάπη της...Της εύχομαι να είναι καλά εκεί ...ψηλά..
O ύμνος στις μανούλες. Συγκινήθηκα τόσο πολύ. Δεν το ήξερα αυτό το τραγούδι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool