Αλλα να παρουμε τηλεφωνο τον κυριο πανο να δουμε αν εχει χρονο και για τα δικα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποπι ειναι εμβολιασμενα ολα τα γατια που θελεις να παρεις μαζι στον κτηνιατρο?
Γιατι ο μικρος εχει παλλευκοπενια και αν δεν εχουν κανει εμβολια ειναι πολυ πιθανο να τα κολλησει.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Παιδιά άκυρο για την Παρασκευή. Μου είπε η κυρία Μίλλυ ότι την Παρασκευή έχουν προγραμματισμένα χειρουργία και αν θέλουμε μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού για ομαδική αιμοληψία κάποια άλλη μέρα. Πότε σας βολεύει για να πάρω τηλέφωνο να κλείσω.
Οχι έχεις δίκιο δεν γίνετε,πρώτη φορά τα πάω τα μικρά.Άστα να γίνουν λαικά παιδιά με το τραμ θα πάμε.Οκ.Πάνος μας περιμμένει από αύριο και μετά που βάλαμε το πως το λεν για τους ψύλλους να κάνουμε και αύριο το μπανάκι μας,να γίνουμε κούκλοι και θα πάμε.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και αυτό που έμαθα γιατί δεν το είχα καταλάβει
είναι ότι δεν χρειαζεται να δώσουν τα γατούνια στο άσχετο αίμα. Φτιάχνεται μια βάση δεδομένων με τα γατιά και τις ομάδες και όταν παρουσιαστει ανάγκη τότε δίνουν αίμα όσοι είναι συμβατοί και μπορούν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
ειπα να το φερω το θεμα παλι στην επιφνεια γιατι το ξεχασαμε λιγακι παιδια πρεπει να φτιαξουμε μια τραπεζα αιματος οπωσδηποτε σημερα μου ελεγε ο κυριος πανος για ενα περιστατικο κ φρικαρα ειναι αναγκαιο λοιπον τι λετε ελατε να την φτιαξουμε μπας κ σωσουμε καμια ψυχουλα
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α... δεν θα ασχοληθώ άλλο Βάσια μου... ένα τηλ/νο στον αίλουρο θα κάνω και μετά τίποτα'λλο...πες μου όταν έχεις νέα!Γιούλη τώρα πήρα να ρωτήσω ενα φίλο μου που δουλευει στο καλύτερο κτηνιατρικό εργαστήριο όλης της Ελλαδας, εχει τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα, και να φανταστεις μου είπε ότι δεν το εχει ακουσει, αλλά το απόγευμα που θα παει θα ρωτησει την υπευθυνη.Αν δεν το κανει αυτη αμφιβάλλω να το κανει αλλος στην Ελλαδα, βλέποντας και κάνοντας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Α.... θα πάω στον αίλουρο... σίγουρα! Απλά εσύ τον έχεις δίπλα κι εγώ μακριά...
Επίσης (για το δίκαιο) θυμάμαι και τότε με το Post για τους κάδους που επέμενες - και είχες δίκιο - να ζητήσουν από εκείνο το δήμο (δεν θυμάμαι ποιον) να τους βάλουν κάδους και να μην έχουν ακόμα το απαρχαιομένο σύστημα των σκουπιδοντενεκέδων!! Θυμάσαι??
Α... δεν θα ασχοληθώ άλλο Βάσια μου... ένα τηλ/νο στον αίλουρο θα κάνω και μετά τίποτα'λλο...πες μου όταν έχεις νέα!
κοιταξε για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία, αν μαθουμε οτι το κανουν , θα πας στον δικο σου θα πεις να της παρει αιμα και να το στειλει εκει, απλο!αν θες αλλιως πηγαινε στον Αιλουρο τι να σου πω, ότι θες!απλα μην σου φανει περιεργο αν και αυτος τα στελνει εκει!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κοιταξε για να γλυτώσεις την ταλαιπωρία, αν μαθουμε οτι το κανουν , θα πας στον δικο σου θα πεις να της παρει αιμα και να το στειλει εκει, απλο!αν θες αλλιως πηγαινε στον Αιλουρο τι να σου πω, ότι θες!απλα μην σου φανει περιεργο αν και αυτος τα στελνει εκει!
OK!Βάσια, θα περιμένω να μου πεις και θα κάνω αυτό ακριβώς που μου λές!

Fotini
Διάσημο μέλος
Γιούλη τώρα πήρα να ρωτήσω ενα φίλο μου που δουλευει στο καλύτερο κτηνιατρικό εργαστήριο όλης της Ελλαδας, εχει τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα, και να φανταστεις μου είπε ότι δεν το εχει ακουσει, αλλά το απόγευμα που θα παει θα ρωτησει την υπευθυνη.Αν δεν το κανει αυτη αμφιβάλλω να το κανει αλλος στην Ελλαδα, βλέποντας και κάνοντας!
Ποιό δεν έχει ακούσει; Τις ομάδες αίματος;

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Ποιό δεν έχει ακούσει; Τις ομάδες αίματος;![]()
για την εξέταση, εννοω ότι απο το 90% των κτηνιατρων της Αττικης που στέλνουν τα δείγματά τους εκει, όσο δουλεύει εκεί το παιδι δεν το εχει ακουσει, βλεπεις δεν ενδιαφέρονται πολύ ιδιοκτήτες να μαθουν την ομαδα αιματος!τι να κάνουμε ρε Φωτεινη! και πιστεψε με το παιδι ειναι κτηνίατρος και ξερει αρκετα!αν τωρα δεν ηξερε τις ομαδες αιματος που δεν ισχυει, ε δεν θα του παρουμε και το κεφάλι, μπορει να ξερει αλλα που αλλοι κτηνιατροι εχουν αγνοια!σε πληροφορω ότι ειδικοι κτηνιατροι στην Αττικη, δηλ να εχουν κανει master η διδακτορικο καπου ειναι ελαχιστοι!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
για την εξέταση, εννοω ότι απο το 90% των κτηνιατρων της Αττικης που στέλνουν τα δείγματά τους εκει, όσο δουλεύει εκεί το παιδι δεν το εχει ακουσει, βλεπεις δεν ενδιαφέρονται πολύ ιδιοκτήτες να μαθουν την ομαδα αιματος!τι να κάνουμε ρε Φωτεινη! και πιστεψε με το παιδι ειναι κτηνίατρος και ξερει αρκετα!αν τωρα δεν ηξερε τις ομαδες αιματος που δεν ισχυει, ε δεν θα του παρουμε και το κεφάλι, μπορει να ξερει αλλα που αλλοι κτηνιατροι εχουν αγνοια!σε πληροφορω ότι ειδικοι κτηνιατροι στην Αττικη, δηλ να εχουν κανει master η διδακτορικο καπου ειναι ελαχιστοι!
Στις 5 θα πάρω τον αίλουρο να ρωτήσω... να δω τι θα μου πει....και θα σας πω!
Fotini
Διάσημο μέλος

https://www.ailouros.gr/Γιατρός/ΙατρικέςΠορείες/tabid/93/Default.aspx
Fotini
Διάσημο μέλος
Στις 5 θα πάρω τον αίλουρο να ρωτήσω... να δω τι θα μου πει....και θα σας πω!
Θα πάω κι εγώ σήμερα από εκεί. Δυστυχώς, δεν ξέρω την ομάδα αίματος της Ρενάτας, αλλά έχω σκοπό την επόμενη φορά να της πάρει αίμα για να το δει. Και αν γίνει, τελικά, η τράπεζα αίματος που σκέφτονται, θα είναι καλό για όλα τα γατάκια που παθαίνουν κάτι και ψάχνουν απεγνωσμένα αίμα. Είναι όπως στους ανθρώπους...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool