ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #41 16-04-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πάω κι εγώ σήμερα από εκεί. Δυστυχώς, δεν ξέρω την ομάδα αίματος της Ρενάτας, αλλά έχω σκοπό την επόμενη φορά να της πάρει αίμα για να το δει. Και αν γίνει, τελικά, η τράπεζα αίματος που σκέφτονται, θα είναι καλό για όλα τα γατάκια που παθαίνουν κάτι και ψάχνουν απεγνωσμένα αίμα. Είναι όπως στους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #42 16-04-08 13:54 Διάβασα και εγω τώρα για τις ομάδες αιματος...δεν ειχα συνειδοποιήσει οτι ειναι τοσο σημαντικό. Θα ''κάνω'' και την εξέταση να δω σε ποια ομάδα αιματος ανηκουν, κ αχρείαστη να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #43 16-04-08 13:56 https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Fotini έγραψε: #44 16-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!! Click για ανάπτυξη... Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Fotini έγραψε: #45 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #46 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #47 16-04-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Θα πάω κι εγώ σήμερα από εκεί. Δυστυχώς, δεν ξέρω την ομάδα αίματος της Ρενάτας, αλλά έχω σκοπό την επόμενη φορά να της πάρει αίμα για να το δει. Και αν γίνει, τελικά, η τράπεζα αίματος που σκέφτονται, θα είναι καλό για όλα τα γατάκια που παθαίνουν κάτι και ψάχνουν απεγνωσμένα αίμα. Είναι όπως στους ανθρώπους... Click για ανάπτυξη... Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #42 16-04-08 13:54 Διάβασα και εγω τώρα για τις ομάδες αιματος...δεν ειχα συνειδοποιήσει οτι ειναι τοσο σημαντικό. Θα ''κάνω'' και την εξέταση να δω σε ποια ομάδα αιματος ανηκουν, κ αχρείαστη να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #43 16-04-08 13:56 https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Fotini έγραψε: #44 16-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!! Click για ανάπτυξη... Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Fotini έγραψε: #45 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #46 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #47 16-04-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διάβασα και εγω τώρα για τις ομάδες αιματος...δεν ειχα συνειδοποιήσει οτι ειναι τοσο σημαντικό. Θα ''κάνω'' και την εξέταση να δω σε ποια ομάδα αιματος ανηκουν, κ αχρείαστη να ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #43 16-04-08 13:56 https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Fotini έγραψε: #44 16-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!! Click για ανάπτυξη... Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Fotini έγραψε: #45 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #46 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #47 16-04-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Fotini έγραψε: #44 16-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!! Click για ανάπτυξη... Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Fotini έγραψε: #45 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #46 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #47 16-04-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σ' αυτή τη περίπτωση, θα πάω κι εγώ τη Καλυψώ το Μάη εκεί για τα εμβόλιά της και για την εξέταση!! Click για ανάπτυξη... Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Fotini έγραψε: #45 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #46 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #47 16-04-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: https://www.vetnet.gr/ Μια σκέψη κάνω σε αυτό το νοσοκομείο δεν κανουν και αυτη την εξέταση για την ομάδα αίματος? Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #46 16-04-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #47 16-04-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Στο άλλο φόρουμ (όπου, παρεπιπτόντως, έχετε κάνει εγγραφή, αλλά έχετε ξεχάσει...το δρόμο να γυρίσετε) υπάρχει θέμα σχετικά με τις ομάδες αίματος - κάθε ένας που μαθαίνει την ομάδα αίματος της γάτας του, την αναφέρει εκεί. Επίσης, κάτι που διάβασα κι εγώ στο Γατόσπιτο: η ομάδα αίματος πρέπει να διαγνωστεί πριν αρρωστήσει το ζωάκι. Αλλιώς όταν πάθει κάτι δεν θα φανεί! Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει τότε να επισπεύσεις τότε κι εσύ την εύρεση της ομάδας της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Απριλίου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #47 16-04-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ούτε εγώ γνωρίζω. Λογικά θα πρέπει να την κάνουν... Click για ανάπτυξη... Ενα τηλέφωνο και θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.