Τρέχουν σάλια κι έχει κοκκινίλες στα χείλη

Nanaki

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 334 μηνύματα.
Αυτή η εβδομάδα μπορώ να πω ότι είναι η χειρότερη της ζωής μου...:(
Χθες είδα τον Τσάμπι να έχει σάλια και κοκκινήλες (σαν σπυράκια να τα πω???) στα χείλια του, το ίδιο που είχε κι ο Μαουάκης...
Μ αυτά που διάβασα εδώ φοβάμαι μήπως έχει έιτζ ή είναι απλά κάτι στοματικό?
Δεν μπορώ άλλο βρε παιδιά τι άλλο κακό θα συμβεί? Με έχει πιάσει και μια φοβία με τις μεταφορές, μην το σκάσει κι αυτός...:/: Κι όσο σκέφτομαι ότι το έχει κι Μαουάκης και είναι μόνος του τώρα τρελαίνομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρέμησε! Με πολύ προσοχή, πήγαινέ τον σε έναν ΑΛΛΟ κτηνίατρο!
Όλα θα πάνε καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λέω να πάω σε κάποιον που είναι πιο κοντά στο σπίτι μου,να μην ταλαιπωρηθεί πολύ. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι καλός.... Θα προσπαθήσω να ταίζω χωριστά τον μπλίντο, έτσι κι αλλιώς από το χέρι μου τρώει περισσότερο. Άντε να δούμε τι θα γίνει και μ αυτό...
Κάποιος που έχει γατούλα με έιτζ να μου πει αν αυτά είναι συμπτώματα της ασθένειας...

να σκεφτεις μηπως ειναι δηλητηριαση με ποντικοφαρμακο.

εγω εχω γατα με ειτζ,βασικα σαλια και κοκκινα ουλα εχει η γατα μου γιατι εχει κανει στοματιτιδα λογω ειτζ.εμεις κανουμε κορτιζονη 1 φορα το μηνα και δεν ποναει και σταματανε τα σαλια,επισης περνει μερικες φορες και stomorgyl,αλλα η κορτιζονη ειναι αυτη που την βοηθαει.επισης αλλοι γιατροι λενε οτι το ειτζ κολλαει και με το φαι αλλοι οτι μονο με το αιμα και το ζευγαρωμα.ωστοσο μπορει και να μην ειναι ειτζ.

και οταν πας στον κτηνιατρο να του πεις να κλεισετε τα παραθυρα,αυτο ειναι κανονας!

Εννοείται ότι θα του το πω, δεν την ξαναπατάω....
Τον μαουάκη τον πήγαμε στον κτηνίατρο γιατι νομίζαμε πως του είχαν ρίξει φόλα, η μητ'ερα μου μου είπε πως το είχε δει κι άλλες μέρες να έχει σάλια, εγώ το είδα εκείνη την ημέρα, δεν ήξερα τίποτα.

Υπάρχει περίπτωση να είναι απλά μια στοματίτιδα???

πιστευω,πως ναι,αλλα αυτο μονο ο κτηνιατρος θα στο επιβεβαιωση.για να καταλαβει παντως αν εχει ειτζ,πρεπει να κανει εξεταση αιματος.το γατακι μπορει να φαει προς το παρων ή δειχνει να ποναει?

Τρώει κανονικές ποσότητες αλλά μυρίζει πολλή ώρα το φαγητό του πριν αποφασίσει να φάει, κάτι που δεν το έκανε παλιά. Δεν έχει και πόλλη όρεξη για παιχνίδι και έρχεται συνέχεια στην πόρτα και μου νιαουρίζει, δεν ξέρω τι θέλει, έχει αλλάξει η συμπεριφορά του από τότε που έφυγε ο μαουάκης και υπέθεσα ότι είναι από αυτό, ότι του λείπει δηλαδή...

μήπως τρώει κάποιο χόρτο από τον κήπο που του ερεθίζει τη γλώσσα; ο γιατρός πέρα από ενέσεις ατροπίνης προληπτικά τι άλλο θα μπορούσε να τουκάνει;
'Oσο για το aids (fiv)μεταδίδεται μόνο με επαφή με αίμα (βλ.δαγκωμα βαθύ σε γατοκαβγά,σεξουαλικές επαφές,ούτε με το σάλιο ουτε με κοινά δοχεία τροφής και άμμου.Σύμπτωματα λήθαργος ,μείωση όρεξης και τρομακτικό αδυνάτισμα κυριολεκτικά μένει μόνο η γούνα και ο σκελετός και πληγές στο στόμα και στη γλώσσα.Μην αφήνεις τις προσπάθειες για τον Μιαουάκη ,όσο κι αν νιώθεις ότι σε έχουν εγκαταλείψει οι δυνάμεις σου.Σφίξε τα δόντια και ρώτα τους περίοικους.Πάντα υπάρχει η ελπίδα να το δει κάποιος και να σε ειδοποιήσει.Τελικά αυτό το τηλέφωνο ήταν φάρσα;Νιώθω μεγάλη στεναχώρια και για σένα και για το γατούλη σου.

Δε θα το έλεγα φάρσα παιδάκι ήταν μπορεί να έκανε και λάθος, αλλά δεν το είδα κιόλας για να είμαι σίγουρη... Σήμερα κάναν μια φάρσα πήραν με απόκρυψη και με ρωτούσαν αν θέλω το γατάκι και τα υπόλοιπα δεν τα άκουσα και μου το έκλεισε στα μούτρα και δεν ξαναπήρε... Είναι και η αδερφή μου στο νοσοκομείο αλλεργία από αντιβίωση δεν ξέρω τι να προλάβω να κάνω πρώτα. Εφιάλτης σκέτος. Και γώ σκέφτηκα μήπως έχει φάει τίποτα, δεν ξέρω θα δούμε, ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό.

Πω-πω πακέτο...
Ελπίζω να πάνε ολα καλα. Περαστικά στην αδερφή σου και στον μικρό σου. Πήγαινε τον σε ένα γιατρό όταν μπορέσεις.

'Oσο για το aids (fiv)μεταδίδεται μόνο με επαφή με αίμα (βλ.δαγκωμα βαθύ σε γατοκαβγά,σεξουαλικές επαφές,ούτε με το σάλιο ουτε με κοινά δοχεία τροφής και άμμου..

αν η γατα ομως εχει στοματιτιδα,πραγμα που σημαινει οτι τα ουλα ειναι κοκκινα και πολλες φορες μαζι με τα σαλια βγαζει και αιμα,αν τρωει μαζι με αλλα γατακια και φανε κατι που εχει και αιμα πανω θα κολλησουν και αυτα,γι αυτο πολυ κτηνιατροι λενε οτι μεταδιδεται και με το φαι και το νερο!

Πω πω τι να πω; Κουράγιο και δε μπορεί θα φτιάξουν τα πράγματα. Σε πόσες μέρες από τώρα φεύγεις;

Την άλλη εβδομάδα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη...
Αγγελική δεν νομίζω να είναι κόκκινα τα ούλα του, απλά παρατήρησα κοκκινίλες εξωτερικά, στα χειλάκια του, ούτε αίμα βγάζει, φαντάζομαι αυτό είναι προχωρημένο στάδιο.

Ευχομαι περαστικα γρηγορα. Και στην σδερφη σου. Πολυ πιθανο να ειναι στοματιτιδα... :hmm::hmm:Τωρα γιατι, μαλλον ο κτηνιατρος θα ξερει περισσοτερα ;) Ενημερωσε μας

Εύχομαι να γίνουν γρήγορα καλά και οι δυό τους και να βρεθεί ο μικρός δραπέτης .:)

Nanaki, περαστικά στην αδερφή σου και στον γατούλη!!!
Τι είναι αυτό το πράγμα, όλα μαζί;;;
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και περιμένουμε νεότερα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Δεν μπόρεσα να τον πάω χθες στον κτηνίατρο...:( Τον λυπάμαι να τον βλέπω έτσι... Θα προσπαθήσω σήμερα. Ο πατέρας μου λέει πως δεν ξαναπηγαίνει γατί στον κτηνίατρο μετά από αυτό που έγινε με τον Μαουάκη, οπότε με ταξί...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back