Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χθες είδα τον Τσάμπι να έχει σάλια και κοκκινήλες (σαν σπυράκια να τα πω???) στα χείλια του, το ίδιο που είχε κι ο Μαουάκης...
Μ αυτά που διάβασα εδώ φοβάμαι μήπως έχει έιτζ ή είναι απλά κάτι στοματικό?
Δεν μπορώ άλλο βρε παιδιά τι άλλο κακό θα συμβεί? Με έχει πιάσει και μια φοβία με τις μεταφορές, μην το σκάσει κι αυτός...
Κι όσο σκέφτομαι ότι το έχει κι Μαουάκης και είναι μόνος του τώρα τρελαίνομαι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλα θα πάνε καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποιος που έχει γατούλα με έιτζ να μου πει αν αυτά είναι συμπτώματα της ασθένειας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον μαουάκη τον πήγαμε στον κτηνίατρο γιατι νομίζαμε πως του είχαν ρίξει φόλα, η μητ'ερα μου μου είπε πως το είχε δει κι άλλες μέρες να έχει σάλια, εγώ το είδα εκείνη την ημέρα, δεν ήξερα τίποτα.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
'Oσο για το aids (fiv)μεταδίδεται μόνο με επαφή με αίμα (βλ.δαγκωμα βαθύ σε γατοκαβγά,σεξουαλικές επαφές,ούτε με το σάλιο ουτε με κοινά δοχεία τροφής και άμμου.Σύμπτωματα λήθαργος ,μείωση όρεξης και τρομακτικό αδυνάτισμα κυριολεκτικά μένει μόνο η γούνα και ο σκελετός και πληγές στο στόμα και στη γλώσσα.Μην αφήνεις τις προσπάθειες για τον Μιαουάκη ,όσο κι αν νιώθεις ότι σε έχουν εγκαταλείψει οι δυνάμεις σου.Σφίξε τα δόντια και ρώτα τους περίοικους.Πάντα υπάρχει η ελπίδα να το δει κάποιος και να σε ειδοποιήσει.Τελικά αυτό το τηλέφωνο ήταν φάρσα;Νιώθω μεγάλη στεναχώρια και για σένα και για το γατούλη σου.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να πάνε ολα καλα. Περαστικά στην αδερφή σου και στον μικρό σου. Πήγαινε τον σε ένα γιατρό όταν μπορέσεις.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
'Oσο για το aids (fiv)μεταδίδεται μόνο με επαφή με αίμα (βλ.δαγκωμα βαθύ σε γατοκαβγά,σεξουαλικές επαφές,ούτε με το σάλιο ουτε με κοινά δοχεία τροφής και άμμου..
αν η γατα ομως εχει στοματιτιδα,πραγμα που σημαινει οτι τα ουλα ειναι κοκκινα και πολλες φορες μαζι με τα σαλια βγαζει και αιμα,αν τρωει μαζι με αλλα γατακια και φανε κατι που εχει και αιμα πανω θα κολλησουν και αυτα,γι αυτο πολυ κτηνιατροι λενε οτι μεταδιδεται και με το φαι και το νερο!
ελένη 2
Νεοφερμένο μέλος
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγγελική δεν νομίζω να είναι κόκκινα τα ούλα του, απλά παρατήρησα κοκκινίλες εξωτερικά, στα χειλάκια του, ούτε αίμα βγάζει, φαντάζομαι αυτό είναι προχωρημένο στάδιο.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Τωρα γιατι, μαλλον ο κτηνιατρος θα ξερει περισσοτερα
Ενημερωσε μαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

marfot75
Δραστήριο μέλος
Τι είναι αυτό το πράγμα, όλα μαζί;;;
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και περιμένουμε νεότερα.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον λυπάμαι να τον βλέπω έτσι... Θα προσπαθήσω σήμερα. Ο πατέρας μου λέει πως δεν ξαναπηγαίνει γατί στον κτηνίατρο μετά από αυτό που έγινε με τον Μαουάκη, οπότε με ταξί...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool