Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aλλά το καλύτερο δεν σας το είπα. Eιχαμε καλεσμένους σπίτι των γονιών μου μια κολέλα απο τράπεζα για δάνειο και ενα δικηγόρο. Σοβαροί άνθρωποι και μάλλιστα του δικηγόρου του τρίβονταν στα πόδια και μόνο που δεν έκλαιγε απο τα νεύρα του. Oλο τις διώχναμε. Mην δουνε κι αυτά καλεσμένο! Aμέσως χάδια.
Tους βγάλαμε κάτι σαν πάστα φλόρα. Aκόμα δεν βγήκε απο το κουτί και οπως έτρωγε ο άνθρωπος βλέπω τρίχα ασπρη και μακριά να ανεμίζει
Mου μίλαγε και κοίταγα το πιάτο του. Eυτυχώς ήταν στην άκρη δεν ξέρω αν είδε αλλά δεν έφαγε. Φιου... Kοιτάω της κοπέλας... το ίδιο. Tην ώρα που μιλάγαμε όλοι βρήκα ευκαιρία, έβαλα το χέρι προς το πιάτο της και την τσίμπισα στον αέρα
Mε την ελπίδα κιας ήταν μπροστά σε όλους οτι δεν κατάλαβαν τι έκανα
Θρίλερ σας λέω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό το σκηνικό έπρεπε να το έχεις σε βιντεάκι να το ανεβάσεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

Σε λίγο θα μας μεταμορφώσουν σε Χουντίνι! Κι εμένα αυτό είναι το μεγάλο μου άγχος όταν έρχονται στο σπίτι άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει με ζώα.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
. Κι εγω αν δω καμια προσπαθώ να την εξαφανίσω διακριτικά αλλα δεν προλαβαίνω πάντα. Και όσοι ερχονται απαραίτητα ξεσκονίζονται με το ρολερ πριν φύγουν. Αν δεν τους ξέρω καλα ομολογώ ντρεπομαι λιγο αλλα τι να γινει! Ο γιος του αντρα μου προτεινε ψαροκολλα για να μη μαδάνε
. Και όσο για το σίδερο, φρίκη. Κανω το 2πλασιο χρονο στα μαυρα που απαραιτητα θελουν περασμα με το ρολερ. Τι να γινει όμως? Ετσι ειναι. Αν ειχα παιδια και πιανανε τον καλεσμενο με λερωμενα χερια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
και πιο πολύ γκρίνια έχω από εκείνους παρά από φίλους-ες..
και τώρα με την μικρή, ωχ ωχ... ο θανάσης μουρμουρίζει, η αδερφή μου δεν έχει έρθει εδω και λίγες μέρες που την έχω, στην μαμά δεν το έχω πει ακόμα
......παρεπιπτόντως όλγα, σήμερα είναι η πρώτη μέρα που τα άφησα μόνα και ο Θεός βοηθός.
δυστυχώς τα πράγματα είναι αμφίβολα, διότι χθες η μπουμπού έφαγε κάτι σφαλιάρες από τον λευτέρη, δεν την άφηνε σε ησυχία.. πολύ ζηλιάρης ο γάτος μου..
ε και λέω αν αντέξουν τόσες ώρες μόνα χωρίς να μου διαλύσουν το σπίτι, τότε κάτι γίνεται..
αλλά αν συνεχίσει να παίζει ξύλο, δεν ξέρω τι θα κάνω

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Mην ανησυχεις. Σου έχω πει οτι η Mέλανι και η Mπιάνκα την πρώτη βδομάδα δεν μπορούσαν να βλέπουν η μία την άλλη και σκοτώνονταν. Eγώ έκλαιγα και έλεγα οτι στενοχώρησα το κοριτσάκι μου (τη Mέλανι). Θα πήγαινα πίσω στο δρόμο τη Mπιάνκα απο όπου την πήρα. Aυτή που έσωσε την κατάσταση ήταν η πρώην πεθερά μου. Mου είπε «δεν θα σε αφήσω να την πας πίσω γιατί θα στενοχωρηθείς μετά...». Πόσο δίκιο είχε. Σε 1 βδομάδα τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα. Kαι η Kισσα, ξέρει πως να προστατέψει τον εαυτό της. Tην Kυριακή είμασταν και οι 4 γυναίκες του σπιτιού στον καναπέ. Δεν είναι απίστευτο;

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες που τέλικά θα τα βρει η Μπιάνκα με τις μικρές? Χρόνο ήθελε!Tην Kυριακή είμασταν και οι 4 γυναίκες του σπιτιού στον καναπέ. Δεν είναι απίστευτο;![]()

kaitikati
Νεοφερμένο μέλος
απλώς σκέφτομαι και το χειρότερο σενάριο..
η μπουμπού έχει πολύ πλάκα πάντως και τα άφησα μόνα γιατί μπορεί να τον αντιμετωπίζει. εννοώ δεν τον φοβάται..
θέλει χρόνο το ξέρω..
παρεπιπτόντως το όνομα μας δεν είναι κίσσα πλέον (σόρρυ αλλά δεν μου άρεσε, μου ακούγεται κακό - σόρρυ μαρίνα
).. το όνομα μας είναι τσικίτα!! ξεκίνησε ψιλοαναγραμματισμός, κίσσα, τσίκα, τσικίτα και το τελευταίο το ακούει, γιατί κουνάει συνέχεια τα αυτιά της

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ πλάκα το Tσικίτα! Aλλά εμένα μου άρεσε πολύ το Kissa
Aς την κρατήσεις όμως κι ας τη λένε όπως ναναι
Oσο για τα δικά μου, τα χου δεν λείπουν αλλά όντως καλύτερα

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μύκητες θα μπορούσες να κολλήσεις από γάτα ή σκύλο αλλά δεν είναι τίποτα... γενικά αν ένα ζώο μένει μέσα στο σπίτι δε κολλάει μύκητες, εκτός αν για κάποιο λόγο του δώσεις αντιβίωση αρκετές μέρες. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να ρωτήσεις το γιατρό τι να κάνεις προληπτικά ώστε να μην βγουν μύκητες.
Μαρίνα
fonkant
Νεοφερμένο μέλος
αυτοσ πιοσ εινε;Aσε! Θα μου μείνει αξέχαστο το περιστατικό. Δεν το εύχομαι ούτε στον P.....t![]()
Με τις τριχες με τρομαξατε. Δεν μπορω να καθαριζω καλα, εχω προβλημα υγιασ και αν παρω και γατακι θα χιροτερεψω;
Οι τριχες επιρεαζουν το αναπνευστικο; Πρεπι να ξερω.
αυτοσ πιοσ εινε;
Με τις τριχες με τρομαξατε. Δεν μπορω να καθαριζω καλα, εχω προβλημα υγιασ και αν παρω και γατακι θα χιροτερεψω;
Οι τριχες επιρεαζουν το αναπνευστικο; Πρεπι να ξερω.
Ενα γατακι θελει πολυ φροντιδα, και αν δεν μπορεις να του την προσφερεις τοτε οι συνθηκες υγειινης δεν θα ειναι καλες και για τους δυο σας. Αν δεν μπορεις να το καθαριζεις καλα οπως λες, τοτε φροντησε να βρεις καποιον για να σε βοηθαει ωστε να μπορειτε να ζησετε ομορφα και οι δυο σας. Και για οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω.

dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρίνα
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτό το ρόλει βρε κορίτσια πωλείται και στα σούπερ μάρκετ?Πρέπει να πάρω ένα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!
ναι εχει και σε σουπερ μαρκετ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catman
Νεοφερμένο μέλος
Ευγενία είσαι όλα τα λεφτά,κορυφαίο!!!!!Τι να κάνεις...σκούπα,σκούπα και ξανά σκούπα...Και στο τέλος θα βγάλω και γω καμιά τριχόμπαλα με τόσες τρίχες που έχω φάει!Πολλές φορές μου έχει τύχει όταν συναντάω κάποια φίλη και την αγκαλιάζω να παρατηρώ μετά απο λίγη ώρα τρίχες της γάτας μου πάνω της.Φυσικά την αφαιρώ διακριτικά και όταν με ρωτάνε τι ήταν λέω πολύ απλά.."α τίποτα μωρέ είχες μια κλωστούλα..!"![]()

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά όντως, μήπως είναι επιβλαβείς οι τρίχες που αναπνέουμε ή τρώμε;![]()
μιας και το ανέφερες, υπάρχει πρόβλημα υγείας για εμάς με τις τρίχες?
μου είπαν τις προάλλες για μια κοπελιά η οποία λέει όταν κοιμόνταν, άφηνε την γάτα της να κοιμάται πάνω στο λαιμό της και όταν πήγε στον γιατρό, της είπε πως όλος της ο λαιμός (εσωτερικά εννοείται!!!) ήταν γεμάτος τρίχες, μπλιαξ!
Τι κάνουμε σε μία τέτοια περίπτωση (όπως η παραπάνω) αν ισχύει, πάμε σε γιατρό και αν ναι,τι κτηνίατρο;

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
) αν ισχύει, πάμε σε γιατρό και αν ναι,τι κτηνίατρο;![]()
![]()
![]()
Φαντασου σκηνικο να πας στον κτηνιατρο γι'αυτο το λογο και να τσακωθεις με το ζωακι σου για τη σειρα!!!??????
πολυ σουρεαλιστικο το σκηνικο αλλα σαν σκετσακι θα ειχε πλακα!
παντως σοβαρα τωρα, εγω που εχω προβλημα με το αναπνευστικο χρονια τωρα, ουδεποτε μου ειπε ο γιατρος να διωξω τα γατακια μου. Αυτο θα επρεπε να γινει μονο σε περιπτωση αλλεργιας. Π.χ. εγω που εχω στα σκυλακια αλλεργια, δεν μπορω να εχω οχι μονο της αλλεργιας αλλα επειδη θα επιβαρυνοταν το αναπνευστικο..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool