Τρίχες!!!

Δεν θα γκρίνιαζε, όμως, αν πονούσε; Εντωμεταξύ, πετάγονται τρίχες και όταν τρέχει.. Μα πού τη βρήκα, τόσο τριχωτή;;;;;;; :rant:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!Μπορει να μην γραφω σε αυτο το φοροθμ συχνα αλλα αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με το τριχωμα απο τις γατες.
Ερχονται και μου κανουν χαδια,τις χαιδευω και οι τριχες αιωρουνται στον αερα.Η μητερα μου βαζει καθημερινα σκουπα και βεβαια χρησιμοποιουμε και αποχνουδωτες.Αυτοι που μας αρεσαν περισσοτερο ηταν οι παρακατω.
%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%81-2-%CF%84%CE%BC%CF%87-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-pets-hair-10m.jpg

Γνωριζετε αν κυκλοφορουν πλεον;Εχω γυρισει ολα τα σουπερ μαρκετ και pet shop και εχουν εξαντληθει.Κοιταξα και στο ιντερνετ πριν λιγο και τα ηλεκτρονικα καταστηματα μου λενε οτι ειναι μη διαθεσιμο.Ξερω οτι υπαρχουν και αλλοι παρομοιοι αποχνουδωτες αλλα δεν εχουν τοσο ισχυρη κολλα οσο οι συγκεκριμενοι.Αν εχετε να προτεινετε και αλλο τροπο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
Ειδα παραπανω για το furminator αλλα η μια μου γατα ειναι ιδιαιτερα αντιδραστικη(το καινουργιο λουρακι που της πηρα με το ζορι της το εβαλα) και φοβαμαι μην εχω θεμα μαζι της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!Μπορει να μην γραφω σε αυτο το φοροθμ συχνα αλλα αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με το τριχωμα απο τις γατες.
Ερχονται και μου κανουν χαδια,τις χαιδευω και οι τριχες αιωρουνται στον αερα.Η μητερα μου βαζει καθημερινα σκουπα και βεβαια χρησιμοποιουμε και αποχνουδωτες.Αυτοι που μας αρεσαν περισσοτερο ηταν οι παρακατω.
%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%81-2-%CF%84%CE%BC%CF%87-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-pets-hair-10m.jpg

Γνωριζετε αν κυκλοφορουν πλεον;Εχω γυρισει ολα τα σουπερ μαρκετ και pet shop και εχουν εξαντληθει.Κοιταξα και στο ιντερνετ πριν λιγο και τα ηλεκτρονικα καταστηματα μου λενε οτι ειναι μη διαθεσιμο.Ξερω οτι υπαρχουν και αλλοι παρομοιοι αποχνουδωτες αλλα δεν εχουν τοσο ισχυρη κολλα οσο οι συγκεκριμενοι.Αν εχετε να προτεινετε και αλλο τροπο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.
Ειδα παραπανω για το furminator αλλα η μια μου γατα ειναι ιδιαιτερα αντιδραστικη(το καινουργιο λουρακι που της πηρα με το ζορι της το εβαλα) και φοβαμαι μην εχω θεμα μαζι της.
Καλό σου μεσημέρι kleop. :)
Τους συγκεκριμένους αποχνουδωτές που ρωτάς δεν τους ξέρω, θα αφήσω να σου απαντήσουν κι άλλα μέλη μήπως τους γνωρίζουν.
Το θέμα με τις τρίχες όμως είναι κοινό για όλους μας αυτή την εποχή. Από τα τέλη της άνοιξης μέχρι και το φθινόπωρο οι γάτες βγάζουν απίστευτη τρίχα, είναι η εποχή τους. Καλή λύση θα ήταν το συχνό χτένισμα έστω και με μια απλή βούρτσα όπως κάνω εγώ γιατί και τα δικά μου δεν είναι ιδιαίτερα δεκτικά. Τι ιδιαίτερα δηλαδή που μου κάνουν τα χεράκια μου μαντάρα...:/:
Φοβάμαι πως είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις, εκτός και αν τα άλλα παιδιά έχουν να σου προτείνουν κάτι άλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστω πολυ Βασω,περιμενω και απο αλλους αποψεις.Μεγαλη ταλαιπωρια οντως αλλα τι να κανεις σε κερδιζουν με την συμπεριφορα τους.:P

Η τρίχα δεν παλεύεται... Κι εγώ το ίδιο θέμα αντιμετωπίζω με τη δική μου. Τρίχες παντού. Κινείται, περπατάει κι αφήνει πίσω της μια "αύρα" τριχών.
Ακόμα και με το χτένισμα δεν δείχνει να μειώνεται η τριχόπτωση (αν και διστάζω να δοκιμάσω να διαπιστώσω πόσο χειρότερα θα είναι χωρίς).
Για την ώρα με σώζει το Swiffer να τις μαζεύει από τα δάπεδα κι είμαι ικανοποιημένη. Το έχω πάντα πρόχειρο, είναι απείρως πιο εύχρηστο από την ηλεκτρική και αθόρυβο, πράγμα που σημαίνει οτι μπορώ κάθε ώρα της ημέρας να το χρησιμοποιώ και, επιπλέον, δεν τρομάζει τη γάτα μου.

Όσο γι αυτόν τον αποχνουδωτή, δεν τον ξέρω. Τι ακριβώς είναι? Αποσπώμενα κομμάτια κολλητικών ταινιών σε ρολλό?
image.jpg
Αν δεν τον βρήκες μέχρι τώρα, δύσκολο να τον ξαναβρείς. Βλέπεις το πρόβλημα είναι οτι πολύ συχνά εταιρείες που κατασκευάζουν διάφορα προϊόντα, για διάφορους λόγους αποφασίζουν και σταματούν την παραγωγή. Ή ακόμα τα αντικαθιστούν με άλλα που όμως δεν κάνουν την ίδια σωστή δουλειά που έκανε το προηγούμενο προϊόν.
Αν είναι ρολλά όπως αυτά που σου λέω πιο πάνω, έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με άλλου τύπου.
Συγκεκριμένα αυτό
DSCN3129.jpg
έκανε πολύ καλή δουλειά να συλλέγει τρίχες από ρούχα και έπιπλα, όμως τώρα είναι σε έλλειψη εδώ και αρκετό καιρό. Και το προμηθευόμουν κι από τα Carrefour, τα οποία ανήκουν στον όμιλο Μαρινόπουλου ο οποίος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας (να μη πω πάει για φούντο), που σημαίνει οτι δεν έχω και πολλές ελπίδες να τα ξαναβρώ. Παρόμοια πουλάνε πολλά, αλλά δοκίμασα και κανένα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό.

Η γνώμη μου είναι να αρχίσεις (όπως πρέπει να κάνω κι εγώ) να ψάχνεις για κάτι άλλο που θα το αντικαταστήσει, εφ'όσον δεν γίνεται αλλιώς.
Δεν μπορεί, θα υπάρχουν pet shop που θα έχουν το αντίστοιχο, άλλης μάρκας, αλλά το ίδιο κατάλληλο.

Καλημέρα!
Δεν έχω δει το συγκεκριμένο προιόν,εγώ χρησιμοποιώ αποχνουδωτές από τα IKEA και δεν τους αλλάζω,δοκίμασα κι άλλους
γιατί τα συγκεκριμένα καταστήματα είναι μακριά από το σπίτι μου,αλλά καμία σχέση.Πλέον πηγαίνουμε μια φορά το μήνα
και τους αγοράζουμε σε....μεγάλες ποσότητες!:crazy:.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας κοριτσια!
@alcyone και η μητερα μου καθαριζει με swiffer και ειναι πολυ ευχαριστημενη.Το ρολο ειναι αυτο
1448low-500x500.jpg

@crazy cat Απο ΙΚΕΑ ε;Πεφτει λιγο μακρια για μενα αλλα θα το κοιταξω.
Πιστευω σε μεγαλα pet shop στην Αθηνα θα εχει μεγαλη πικοιλια σε τετοια,αλλα μενω σε επαρχια και δυσκολευει η κατασταση.Και αυτες οι εταιρειες γιατι να σταματουν την παραγωγη;Ταλαιπωρουν τους ιδιοκτητες των τετραποδων φιλων μας.:(

Πιστευω σε μεγαλα pet shop στην Αθηνα θα εχει μεγαλη πικοιλια σε τετοια,αλλα μενω σε επαρχια και δυσκολευει η κατασταση.Και αυτες οι εταιρειες γιατι να σταματουν την παραγωγη;Ταλαιπωρουν τους ιδιοκτητες των τετραποδων φιλων μας.:(
Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο από αυτά που ψωνίζεις διαδικτυακά και στα φέρνουν στο σπίτι; ΄Ισως έχει κάτι το Pet4u, αυτό τυχαίνει να ξέρω εγώ αλλά είμαι σίγουρη πως υπάρχουν κι άλλα.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back