Τρίχες!

anesperos13

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
να ρωτήσω αν ξέρει κανείς;

Με τι ταχύτητα μεγαλώνουν οι τρίχες στις γάτες;;

Βουρτζιζω κ βγάζει κ βγάζει! Πότε προλαβαίνει;!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στις περσικές με ρυθμούς απίστευτους:lol: Κάθε μέρα θέλουν βούρτσισμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ βάζω το Precious Ω στο φαγητό της Μένιας για να είναι πιο γυαλιστερό το τρίχωμα και να μην πέφτουν οι τρίχες τόσο πολύ. Εχω δει μια διαφορά, τώρα πλέον σηκώνεται από τον καναπέ και δεν αφήνει πίσω της μια μαύρη μπάλα από τρίχες!

To βουρτσισμα ειναι φασαρια... Καθε μερα μισο κιλο τριχες... Αλλα δεν αφηνει πισω της παρα ελαχιστες...

Εμ.. περσικες μου θελατε... παρτε ενα κοντοτριχο να χετε βουτσισμα μια φορα τη βδομαδα...;)

Ενταξει, το βουρτσισμα σωζει λιγο την κατάσταση, αλλά καμια καλη ιδέα για την ...αποτριχωση :Pτου σπιτιού????
Ιδιαίτερα για τα ρουχα! Ουτε στο πλυντήριο δε φεύγουν οι τρίχες, άσε που στο πλυντήριο κολλάνε κι αυτα που δεν είχαν!!!

Ενταξει, το βουρτσισμα σωζει λιγο την κατάσταση, αλλά καμια καλη ιδέα για την ...αποτριχωση :Pτου σπιτιού????
Ιδιαίτερα για τα ρουχα! Ουτε στο πλυντήριο δε φεύγουν οι τρίχες, άσε που στο πλυντήριο κολλάνε κι αυτα που δεν είχαν!!!

:lol::lol: Δυνατή ηλεκτρική σκούπα
και το ειδικό ρολό για τα ρούχα που κολλάει!!! :up::up:

Υπαρχουν οι βουρτσες που μαγνητιζουν τις τριχες με τη τριβη... Πολυ καλες... Αλλα υπαρχει και ενα πολυ καλο gadget ειναι ενα ρολο με αυτοκολλητα πανω το οποιο βρηκε η μανα μου στο ΙΚΕΑ νομιζω και καθως γυρναει μαζευει ακομα και τα χνουδακια και τις σκονες... Πολυ καλο!! Ο συνδιασμος αυτων των δυο ειναι φοβερος!

ο κυκλος της τριχας ειναι 120 μερες απο τη στιγμη που θα εμφανιστει στο δερμα μεχρι να πεσει δηλαδη πεφτουν συνεχεια τριχες την ανοιξη αραιωνεται το τριχωμ οποτε εχουμε περισσοτερη τριχοπτωση και το φθινοπορο πεφτουν οι καλοκαιρινες τριχες και βγαινουν πιο πυκνες και χοντρες για το χειμωνα, δεδομενου οτι οι γατες μενουν μεσα στο σπιτι οπου υπρχει σχεδον σταθερη θερμοκρασια ολο το χρονο ειναι λογικο οτι θα ριχνουν την ιδια ποσοτητα τριχωματος ολο το χρονο. Τα διαφορα συμπληρωματα διατροφης με ω3 και ω6 βελτιωνουν καπως την κατασταση αλλα χρειαζεται μεγαλη περιοδος χορηγησης :) αντε και κλο βουρτσισμα :);):up:

Γιατρέ πού βρίσκουμε αυτά τα συμπληρώματα?:hmm:

Κι αυτές τις ειδικές βούρτσες???

Αυτό το ρολό αυτοκόλλητο το βρίσκουμε και στα supermarket. Είναι σωτήριο για ρούχα και μικρές επιφάνειες, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα στους καναπέδες ή χαλιά.
Εγώ έχω ένα σπίτι, ένα στο αυτοκίνητο και ένα στη δουλειά. Μόλις αντιληφθώ οτι το μαύρο μου παντελόνι έχει γίνει γκρί, περνάω το αυτοκόλλητο και είναι μια χαρά. ;)

μήπως τελικά να ψάξω για μαύρη γάτα??:hmm::P:P:P

στα κτηνιατρεια και τα pet-shop μερικες μαρκες :up:Vetriderm,Viacutan, vetStar glavaderm liquid,Megaderm Precium ω για γατες :up::)

στα κτηνιατρεια και τα pet-shop μερικες μαρκες :up:Vetriderm,Viacutan, vetStar glavaderm liquid,Megaderm Precium ω για γατες :up::)

Εγω το Vet star δινω στη μικρη.Ειναι καλο? Σαν τρελλη κανει.Μολις ακουσει τον ηχο της ντουλαπας τρεχει οπου και να ειναι γιατι το αναγνωριζει.:hmm:.Η μεγαλη ουτε να το φτυσει.Εκεινης της βαζω το dermoscent για το δερμα και το τριχωμα αλλα οχι συνεχεια.Της εβαλα 2 συνεχομενους μηνες 1 φορα την εβδομαδα και μετα λεει μετα απο 4 μηνες για 1 μηνα (1 φορα/ε).Για το vet star η συσκευασια λεει οτι η δοση ειναι 1/2 ως 1/4 του δισκιου!! Εγω δινω μισο δισκιο.Και ο κτηνιατρος μας λεει 1 ολοκληρο.Μηπως να αλλαξω κτηνιατρο:lol::lol::lol:?????
Αν δεν κανω κατι καλα θα ηθελα να μου πεις!!!

αχ γιατρε ωραια τα λες αλλα εγω εχω αυτον τον κυκλο τριχας χ5 γατες:up:

για overdose το βλεπω:P

Εμ.. περσικες μου θελατε... παρτε ενα κοντοτριχο να χετε βουτσισμα μια φορα τη βδομαδα...;)

Μην το λές...:/: κοντότριχη έχω και δεν προλαβαίνω να βουρτσίζω...οι τρίχες είναι παντού, και τρυπώνουν οι άτιμες και δεν φεύγουν...:mad:

vetstar glavaderm δινεις ή vetstae vital ? Το πρωτο ειναι ειδικα για τις τριχες το δευτερο ειναι πολυβιταμινες:) αυτα πανε αναλογα με το βαρος οποτε μεγαλοσωμες γατες θελουν και μεγαλυτερη δοση ;)

Vetstar Vital της δινω.Τα δισκια.Ειναι 7 μηνων και ζυγιζει 2.800

νομιζω οτι το1/2 ειναι αρκετο μπορει να σου ειπε 1 επειδη ειναι στην αναπτυξη και χρειαζεται περισσοτερο ασβεστιο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back