Τραγική ανευθυνότητα κτηνιατρικής κλινικής!

αυτο στηρίζεται κάπου? το ρωταω γιατι δεν εχω εμπειρια με κλινικες τετοιες.

Τον δικο μου που τον πηγα σε κλινικη που διανυκτερευε πληρωσα $200 μονο για την εξεταση. Επισης πληρωσα παραπανω και τις υπολοιπες εξετασεις. Μου το ειχαν πει αλλωστε απο το τηλεφωνο οτι μετα απο καποια ωρα χρεωνουν περισσοτερα. Υποθετω οτι το ιδιο συμβαινει και σε κλινικες στην ελλαδα που διανυκτερευουν. Δεν ειναι μονο το οτι διανυκτερευουν κτηνιατροι, αλλα και το προσωπικο και πρεπει να πληρωνονται περισσοτερο επειδη δουλευουν μεχρι αργα, οποτε το βρισκω φυσιολογικο να χρεωνουν κατι παραπανω. Αλλα οπως ειπα, δικαιολογω μονο ενα μερος του ποσου. Τα 120 ευρω την βραδια τα βρισκω σιγουρα πολλα.

Οταν σας τυχαινουν τετοιες καταστασεις καλο ειναι να παιρνετε ενα τηλεφωνο πρωτα σε μερικες κλινικες και να ρωτατε τιμες πριν παρετε την γατα σας στον κτηνιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν το βρισκω και τοσο φυσιολογικό. αν κανεις εισαγωγη σαν αρρωστος σε ιδιωτικη κλινικη μεσα στη νυχτα, πληρωνεις παραπανω? δεν ξερω, ρωταω. το πολυ πολυ να πληρωσεις για εκεινη τη στιγμη, οχι για ολες τις μερες ομως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο στηρίζεται κάπου? το ρωταω γιατι δεν εχω εμπειρια με κλινικες τετοιες.

ισχυει αλλα οχι παντα. Αναλογα την κτηνιατρικη κλινικη και τις διαθεσεις τους.

δεν το βρισκω και τοσο φυσιολογικό. αν κανεις εισαγωγη σαν αρρωστος σε ιδιωτικη κλινικη μεσα στη νυχτα, πληρωνεις παραπανω? δεν ξερω, ρωταω. το πολυ πολυ να πληρωσεις για εκεινη τη στιγμη, οχι για ολες τις μερες ομως!

ναι, αυτο λεω και εγω. Τα 120 ευρω την βραδια ειναι πολλα. Ισως να χρεωνε 120 την πρωτη βραδια, αλλα τις επομενες επρεπε να χρεωσει κανονικα. Ακομα και τα 120 για την 1η βραδια ειναι παρα πολλα.

καλημερα!!!! επειδη ημουν σιγουρη οτι ηταν το συγκεκριμενο κτηνιατρειο ως Χαλανδραια μπορω να πω το εξης!!!!

Δεν εχει να κανει οτι πηγε το γατακι στις 1 ωρα το βραδυ!!! καμια σχεση το συγκεκριμενο κτηνιατρειο ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!! οτι ωρα μερα και ωρα να το πας!!!!

Δεν μπορω να κρινω αν προσφερει ιατρικα κατι παραπανω η λιγοτερο διοτι για αυτο το λογο πρεπει να εχω εμπειρια και να ειμαι κτηνιατρος!!!!

Ομως ειναι πολυ γνωστο οτι το συγκεκριμενο κτηνιατρειο χρεωνει με το που μπαινεις μεσα και λες "Γεια σας" 20 ευρω!!!! αμα ειναι να βαλει και στηθοσκοπιο ασε πηγες στο 60 ευρω.

Ειναι απλα πανακριβος ακομα και για τα βασικα!!! και φυσικα τωρα στην περιοχη εδω ειναι ο μονος που εμεινε ανοιχτος λογο διακοπων , παντα ετσι κανει και περιμενει τα εκτακτα περιστατικα!!!!

Ελπιζω να ηταν για τον γατουλη περαστικουλια και να μην ξανα εχεις τετοια τρεχαματα!!!:) ποτε ξανα!!!!!

Ομως για ολους τους αλλους ειναι καλυτερα να πληρωσεις ενα ταξι και να το πας το ζωακι σου στο νοσοκομειο στην Παιανια παρα σε κερδοσκοπους που εκμεταλευονται την αναγκη και τον πονο σου.

Αν θες καλο κτηνιατρο στην περιοχη στειλε μου ΠΜ να σου πω...!!!

καλημερα
στειλε μου και μενα να ξερω γιατι μενω κεντρο, αλλα δεν εχω θεμα με την αποσταση. αν τυχει κατι βουταω το γατι με το αυτοκινητο ή την μηχανη και το παω σφαιρατος!

Καλημέρα.
Ευχαριστώ (Νένα) για την ενημέρωση, πραγματικά αρνιόμουν να πιστέψω πως οι κτηνιατρικές
κλινικές είναι όλες της ίδιας συνομοταξίας από οικονομική άποψη. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως
σε έκτακτη ανάγκη, αφήνει κανείς το ζώο του στην τύχη του γιατί είναι αδύνατον να ανταποκριθεί
σε τέτοια υπέρογκα ποσά.
Όσο για τον γατούλη, ευτυχώς πάει πολύ καλύτερα. Πολύ θα ήθελα να μου πεις κάποια καλή κλινική και
κτηνίατρο στην περιοχή Γκύζη όπου μένω ή γενικότερα στο κέντρο, για να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια.
Η κτηνίατρος που είχα μέχρι τώρα στο τελευταίο τηλεφώνημα που της έκανα όταν έφερα το γάτο στο σπίτι
μού είπε: "αν τυχόν υποτροπιάσει, πήγαινέ τον πάλι στην κλινική". Και όταν τη ρώτησα αν υπάρχει κάποια
άλλη κλινική, μου λέει: "γιατί, αυτή που τον πήγες τι έχει; Μια χαρά είναι!"
Αυτά. Ευχαριστώ και πάλι.

Νομίζω ότι πάνω κάτω όλες οι κλινικές ζώων που διανυκτερεύουν και καλύπτουν έκτακτα περιστατικά τόσο χρεώνουν... Γιατί λέμε ότι είναι καλό ο ιδιοκτήτης να έχει αποταμιεύσει χρήματα για το ζώο του ώστε να έχει σε περίπτωση ανάγκης; Και φυσικά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα με τους γιατρούς. Κτηνίατροι δεν είμαστε για να τους ελέγχουμε, αλλά μάτια και μυαλό διαθέτουμε.

Θεωρώ υπερβολικό το ποσό που σου χρέωσαν. Αλλίμονο αν αυτοί οι κύριοι δημιουργήσουν κότερα και αισχροκερδίσουν στην υγειά των κορόιδων δηλαδή εμάς. Εμείς δημιουργούμε την αγορά και πρέπει μεταξύ μας να μπλοκάρουμε τέτοιες συμπεριφορές. Θα ήθελα σε παρακαλώ το όνομα της κλινικής με πμ Θέλω να το τσεκάρω με ένα άλλο όνομα που μου έχουν δώσει στην ίδια περιοχή και θα σου πω μετά χωρίς να αναφέρω το όνομα αν είναι η ίδια.;)

Καλημέρα. Επειδή έχω κι εγώ ένα γάτο με ουρολογικό πρόβλημα και είναι η δεύτερη φορά τώρα που προφανώς έχει φράξει και δε μπορεί να ουρήσει θα ήθελα σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάποιον καλό κτηνιάτρο με εμπειρία στους καθετηριασμούς να μου τον συστήσετε γιατί ο γιατρός του που τον προσέχει πολύ λείπει σε άδεια εκτός Αθηνών. Εγώ μένω Χαλάνδρι...αν υπάρχει κάτι προς τα εδώ θα ήταν πιο βολικό αλλά αν ο/η γιατρός είναι καλός δε με νοιάζει αν είναι και πιο μακρυά. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.

ΕΙμαι καινουργια εδω αλλα εχω μεγαλη πειρα σε γατες και σκυλους παρα την ηλικια μου. Θα ηθελα να υπενθυμισω οτι οι κλινικες σπανια ανταποκρινονται στις απαιτησεις των αφεντικών και υπαρχουν και περιπτωσεις που κτηνιατροι πρωην ιδρυτικα μελη και χορηγοι της κλινικης να αποχωρουν απο αυτες μετα την διαψευψη των προσδοκιων τους. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο κτηνιατρος των ζωντανων της μητερας μου (και πια και δικος μου) τα τελευταια 30 χρονια και καθηγητης κτηνιατρικης... Εκπληκτικος ανθρωπος εκπληκτικος κτηνιατρος (πχ με την ξαδερφη μου που ειναι γιατρος στο επαγγελμα κρατησαν ζωντανο τον γατο της ενα χρονο μετα απο διαγνωση καλαζαρ και λυκου σε τελευταιο σταδιο) Ο κτηνιατρος τηε Θειας μου στην Θεσσαλονικη πχ ειναι ανθρωπος με ολη την σημασια της λεξης και παιρνει φραγκοδιφραγκα για κεθε εμβολια και θεραπεια και οχι μονο αθτο αλλα στειρωνει απο μονος του και τα γατια της γειτονιας (η ειρωνια? Ο συλλογος τον μηνυσε τελικα για της χαμηλες αμοιβες που επαιρνε...) :mad::whistle:

Μήνυσηηηηηηηη! Το σκέφτομαι κ εγώ για μια "γιατρό" στην Καλαμάτα. Η καταγγελλία στον κρηνιατρικό σύλλογο. είμαι στο παρατσακ να εκγραγω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για την τιμη πιστευω ειναι δικο σου λαθος που δεν ρωτησες εξαερχη (οχι οτι δικαιολογω 120 ευρω ανα βραδυ που ειναι εξωφρενικο ποσο).. τωρα για τα χαπια τι να πω... βεβεαια ανθρωπινο ειναι να κανουμε λαθη αλλα σε τετοια θεματα θελει πολυ προσοχη.... απαραδεκτη η υπαλληλος!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back