Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
αυτο στηρίζεται κάπου? το ρωταω γιατι δεν εχω εμπειρια με κλινικες τετοιες.
Τον δικο μου που τον πηγα σε κλινικη που διανυκτερευε πληρωσα $200 μονο για την εξεταση. Επισης πληρωσα παραπανω και τις υπολοιπες εξετασεις. Μου το ειχαν πει αλλωστε απο το τηλεφωνο οτι μετα απο καποια ωρα χρεωνουν περισσοτερα. Υποθετω οτι το ιδιο συμβαινει και σε κλινικες στην ελλαδα που διανυκτερευουν. Δεν ειναι μονο το οτι διανυκτερευουν κτηνιατροι, αλλα και το προσωπικο και πρεπει να πληρωνονται περισσοτερο επειδη δουλευουν μεχρι αργα, οποτε το βρισκω φυσιολογικο να χρεωνουν κατι παραπανω. Αλλα οπως ειπα, δικαιολογω μονο ενα μερος του ποσου. Τα 120 ευρω την βραδια τα βρισκω σιγουρα πολλα.
Οταν σας τυχαινουν τετοιες καταστασεις καλο ειναι να παιρνετε ενα τηλεφωνο πρωτα σε μερικες κλινικες και να ρωτατε τιμες πριν παρετε την γατα σας στον κτηνιατρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτο στηρίζεται κάπου? το ρωταω γιατι δεν εχω εμπειρια με κλινικες τετοιες.
ισχυει αλλα οχι παντα. Αναλογα την κτηνιατρικη κλινικη και τις διαθεσεις τους.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
δεν το βρισκω και τοσο φυσιολογικό. αν κανεις εισαγωγη σαν αρρωστος σε ιδιωτικη κλινικη μεσα στη νυχτα, πληρωνεις παραπανω? δεν ξερω, ρωταω. το πολυ πολυ να πληρωσεις για εκεινη τη στιγμη, οχι για ολες τις μερες ομως!
ναι, αυτο λεω και εγω. Τα 120 ευρω την βραδια ειναι πολλα. Ισως να χρεωνε 120 την πρωτη βραδια, αλλα τις επομενες επρεπε να χρεωσει κανονικα. Ακομα και τα 120 για την 1η βραδια ειναι παρα πολλα.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχει να κανει οτι πηγε το γατακι στις 1 ωρα το βραδυ!!! καμια σχεση το συγκεκριμενο κτηνιατρειο ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!! οτι ωρα μερα και ωρα να το πας!!!!
Δεν μπορω να κρινω αν προσφερει ιατρικα κατι παραπανω η λιγοτερο διοτι για αυτο το λογο πρεπει να εχω εμπειρια και να ειμαι κτηνιατρος!!!!
Ομως ειναι πολυ γνωστο οτι το συγκεκριμενο κτηνιατρειο χρεωνει με το που μπαινεις μεσα και λες "Γεια σας" 20 ευρω!!!! αμα ειναι να βαλει και στηθοσκοπιο ασε πηγες στο 60 ευρω.
Ειναι απλα πανακριβος ακομα και για τα βασικα!!! και φυσικα τωρα στην περιοχη εδω ειναι ο μονος που εμεινε ανοιχτος λογο διακοπων , παντα ετσι κανει και περιμενει τα εκτακτα περιστατικα!!!!
Ελπιζω να ηταν για τον γατουλη περαστικουλια και να μην ξανα εχεις τετοια τρεχαματα!!!
ποτε ξανα!!!!!Ομως για ολους τους αλλους ειναι καλυτερα να πληρωσεις ενα ταξι και να το πας το ζωακι σου στο νοσοκομειο στην Παιανια παρα σε κερδοσκοπους που εκμεταλευονται την αναγκη και τον πονο σου.
Αν θες καλο κτηνιατρο στην περιοχη στειλε μου ΠΜ να σου πω...!!!
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
στειλε μου και μενα να ξερω γιατι μενω κεντρο, αλλα δεν εχω θεμα με την αποσταση. αν τυχει κατι βουταω το γατι με το αυτοκινητο ή την μηχανη και το παω σφαιρατος!
mafaldakoukou
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ (Νένα) για την ενημέρωση, πραγματικά αρνιόμουν να πιστέψω πως οι κτηνιατρικές
κλινικές είναι όλες της ίδιας συνομοταξίας από οικονομική άποψη. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως
σε έκτακτη ανάγκη, αφήνει κανείς το ζώο του στην τύχη του γιατί είναι αδύνατον να ανταποκριθεί
σε τέτοια υπέρογκα ποσά.
Όσο για τον γατούλη, ευτυχώς πάει πολύ καλύτερα. Πολύ θα ήθελα να μου πεις κάποια καλή κλινική και
κτηνίατρο στην περιοχή Γκύζη όπου μένω ή γενικότερα στο κέντρο, για να νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια.
Η κτηνίατρος που είχα μέχρι τώρα στο τελευταίο τηλεφώνημα που της έκανα όταν έφερα το γάτο στο σπίτι
μού είπε: "αν τυχόν υποτροπιάσει, πήγαινέ τον πάλι στην κλινική". Και όταν τη ρώτησα αν υπάρχει κάποια
άλλη κλινική, μου λέει: "γιατί, αυτή που τον πήγες τι έχει; Μια χαρά είναι!"
Αυτά. Ευχαριστώ και πάλι.
Fotini
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

apikala
Νεοφερμένο μέλος
Kloklo
Νεοφερμένο μέλος

despoinaxkal
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool