Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα παιδια!Προσπαθω να ανεβασω τις φωτο που σας υποσχεθηκα κ δεν μπορω..Τις περασα στα συνημμενα αρχεια κ τωρα δεν τις βρισκω,μου λετε τη διαδικασια?
Ευχαριστω!
αφησε τα συννημενα..θα σου στειλω εγω οδηγιες σε πμ...και αν δεν μπορεσεις να ανεβασεις φωτο..να με φτυσεις..

Σου στελνω πμ..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπον παιδια αυτη ειναι η μπουμπου μας.Ειναι πολυ καλυτερα,τρωει κανονικα,παιζει κανει τις αταξιες της και ολα πανε μια χαρα.Το πιο ωραιο απο ολα ειναι πως ενω παλια απεφευγε τα χαδια μας τωρα ειναι συνεχεια στην αγκαλια μας κ γουργουριζει μονιμα!

Σημερα οπως την ειχα αγκαλια με κοιτουσε μεσα στα ματια..ειναι σκετη γλυκα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..ειναι τοσο γλυκεια και ομορφη!!!!
Δωσε της ενα φιλακι απο μενα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να την χαίρεστε την γλυκούλα σας!!
Οσα θελεις!Θα της τα δωσω το επομενο Σαβ/κοΑγαπη μου...λατρεια μου εσυ!!!!!!!!!..ειναι τοσο γλυκεια και ομορφη!!!!
Δωσε της ενα φιλακι απο μενα...

Σ'ευχαριστω

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!Πραγματικα ειστε ολοι υπεροχοι

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πολλά φιλάκια στη μουσουδίτσα από εμενα και τον Πάρη και γρήγορα περαστικά!
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Καλη αναρρωση
speri
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Περιμένουμε νέα από τη Μπουμπούκα!!!
Πολλά μουσοδοφιλάκια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool