Τραυματισμένη γάτα - Επείγον!

Καλησπερα παιδια!Προσπαθω να ανεβασω τις φωτο που σας υποσχεθηκα κ δεν μπορω..Τις περασα στα συνημμενα αρχεια κ τωρα δεν τις βρισκω,μου λετε τη διαδικασια?
Ευχαριστω!

αφησε τα συννημενα..θα σου στειλω εγω οδηγιες σε πμ...και αν δεν μπορεσεις να ανεβασεις φωτο..να με φτυσεις..:hehe::hehe::hehe: Σου στελνω πμ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

<P>View attachment 35250<BR><BR>View attachment 35251<BR><BR>View attachment 35253<BR><BR>View attachment 35254

Λοιπον παιδια αυτη ειναι η μπουμπου μας.Ειναι πολυ καλυτερα,τρωει κανονικα,παιζει κανει τις αταξιες της και ολα πανε μια χαρα.Το πιο ωραιο απο ολα ειναι πως ενω παλια απεφευγε τα χαδια μας τωρα ειναι συνεχεια στην αγκαλια μας κ γουργουριζει μονιμα! :D
Σημερα οπως την ειχα αγκαλια με κοιτουσε μεσα στα ματια..ειναι σκετη γλυκα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Αγαπη μου...λατρεια μου εσυ!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..ειναι τοσο γλυκεια και ομορφη!!!!:D Δωσε της ενα φιλακι απο μενα...

Η Μπουμπού είναι φοβερή γατούλα!! Είναι γλυκύτατη, κουκλάρα, ήρωας και πολύ τυχερή που σας έχει. Θα επανέλθει σίγουρα η γατούλα και θα είναι Θεά! Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και να μας κρατάτε ενήμερους. Σας στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια στο πονεμένο αλλά γλυκύτατο μουσουδάκι :galliko:

Δραστήρια η μικρή παρά την ταλαιπωρία!!!
Να την χαίρεστε την γλυκούλα σας!!

Αγαπη μου...λατρεια μου εσυ!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:..ειναι τοσο γλυκεια και ομορφη!!!!:D Δωσε της ενα φιλακι απο μενα...
Οσα θελεις!Θα της τα δωσω το επομενο Σαβ/κο :D
Σ'ευχαριστω :)

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!Πραγματικα ειστε ολοι υπεροχοι :):):)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλημέρα! Πολύ όμορφη γοτούλα!!!
Πολλά φιλάκια στη μουσουδίτσα από εμενα και τον Πάρη και γρήγορα περαστικά!

Πανεμορφη η Μπουμου! Αν και τοσο ασχημα χτυπημενη δειχνει υπεροχη.
Καλη αναρρωση

Καρδουλινι μου!!!! εισαι μια γλυκα !!!!!!!!!! Περαστικα και απο εμας και πολλα πολλα μουσουδοφιλακια!!!!!!!!!!

Ειναι πανεμορφη!!!! Να τις δωσεις πολλα φιλια απο την κουνελοοικογενεια!!!

Μη μας ξεχάσεις!
Περιμένουμε νέα από τη Μπουμπούκα!!!
Πολλά μουσοδοφιλάκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back