ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
στο σπίτι εχω 2,αν το πάω και μου το στριμώξουνε?δεν θα τα βγάλει πέρα
αν το παω και κάνουν κόμα τα 2 και το τρίτο είναι παραμελημένο?θα πεθάνω
εκτός αν μου κάνει καμια πλάκα ο από πάνω(ο Θεός που λένε)και μου στείλει κι άλλο στα πόδια,οποτε δεν θα υπάρχει πρόβλημα 2-2 θα είναι
και εγώ μάλλον χωρίς σπίτι,γιατί προφανέστατα θα με διώξει ο άντρας μου.......με τις κλωτσιές κιόλας
![]()
Γιουπι θα την κρατησεις την "Ξενια"?εμενα αυτο μου αρεσε μεβαδη αυτα που ζητας κ μ αρεσει της παει οπως κ το Ελισσω της Βασω παντα ευτυχισμενοθ να στε αντε με το καλο να της ανοιξεις κ θεματακι κανονικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

αν βρω κάποιον να την αγαπά.......................

αλλιώς θα κάνουμε όλοι μαζί προσευχές να την αγαπήσουν η Σύλβι και ο Ρωμαιούλης

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

το πωπουδακι ξεπρήζεται και η ''άλλη'' τρυπουλα σαν να έχει αποσταση

και δεν μπορω να το ζορίζω για να δω καλύτερα,μπορει να ειναι καλύτερα τωρα και να παιζει και να προσπαθει να τρεξει αλλά εχει ενοχληση ακομα στα πισω ποδια και δεν θελει πολλα-πολλα ''εκει γυρώ''

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

τις πρωτες φορες -δεν μας ενοιαζε κιολας- δεν το ζορισε η γιατρος για να μαθουμε
ας γινει καλα να ειναι και υγιες και ας ειναι οτι θελει

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτές τις μερες πρεπει να παμε γιατρο να μας δει οποτε θα το λυσουμε το μυστηριο
τις πρωτες φορες -δεν μας ενοιαζε κιολας- δεν το ζορισε η γιατρος για να μαθουμε
ας γινει καλα να ειναι και υγιες και ας ειναι οτι θελει![]()
Αυτο κυριως να ναι καλα κ τοτε θα τον πουμε ΞΕΝΙΟ απο το ξενιοςδιας αρχαιοΕΛΛΗΝΙΚΟ ε;

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
εεεεεεε ανοιξαμε δικο μας θεμα,μετακομισαμε απο εδω
θα μας επισκέπτεστε στον ''οροφο'' ιστοριες, '' κουδουνι '' το δυναμικο μπουμπουκακι (μου?)

οκ???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki