Τραυματισμένη γατούλα δεν είναι καθόλου καλά

• Thread starter Thread starter ofilia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
στο σπίτι εχω 2,αν το πάω και μου το στριμώξουνε?δεν θα τα βγάλει πέρα:worry:
αν το παω και κάνουν κόμα τα 2 και το τρίτο είναι παραμελημένο?θα πεθάνω:eek:

εκτός αν μου κάνει καμια πλάκα ο από πάνω(ο Θεός που λένε)και μου στείλει κι άλλο στα πόδια,οποτε δεν θα υπάρχει πρόβλημα 2-2 θα είναι:D

και εγώ μάλλον χωρίς σπίτι,γιατί προφανέστατα θα με διώξει ο άντρας μου:hmm:.......με τις κλωτσιές κιόλας:kill::kill::kill:

Γιουπι θα την κρατησεις την "Ξενια"?εμενα αυτο μου αρεσε μεβαδη αυτα που ζητας κ μ αρεσει της παει οπως κ το Ελισσω της Βασω παντα ευτυχισμενοθ να στε αντε με το καλο να της ανοιξεις κ θεματακι κανονικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ απλά την βαφτίζω:redface:
αν βρω κάποιον να την αγαπά.......................:/:

αλλιώς θα κάνουμε όλοι μαζί προσευχές να την αγαπήσουν η Σύλβι και ο Ρωμαιούλης;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε παιδια...........το μουτρακι του άλλαξε,σαν να ''αγριεψε'',μωρε λετε να είναι αγοραρος????:crazy:
το πωπουδακι ξεπρήζεται και η ''άλλη'' τρυπουλα σαν να έχει αποσταση:hmm:
και δεν μπορω να το ζορίζω για να δω καλύτερα,μπορει να ειναι καλύτερα τωρα και να παιζει και να προσπαθει να τρεξει αλλά εχει ενοχληση ακομα στα πισω ποδια και δεν θελει πολλα-πολλα ''εκει γυρώ'':P

Χαχαχαχαχα κοριτσάκι μου, είναι μικράκι και μεγαλώνοντας θα αλλάζει! Μπορεί και να είναι αγοράκι, μη βιάζεσαι, θα το δεις εν καιρώ! ;)

αυτές τις μερες πρεπει να παμε γιατρο να μας δει οποτε θα το λυσουμε το μυστηριο:D
τις πρωτες φορες -δεν μας ενοιαζε κιολας- δεν το ζορισε η γιατρος για να μαθουμε
ας γινει καλα να ειναι και υγιες και ας ειναι οτι θελει:redface:

αυτές τις μερες πρεπει να παμε γιατρο να μας δει οποτε θα το λυσουμε το μυστηριο:D
τις πρωτες φορες -δεν μας ενοιαζε κιολας- δεν το ζορισε η γιατρος για να μαθουμε
ας γινει καλα να ειναι και υγιες και ας ειναι οτι θελει:redface:

Αυτο κυριως να ναι καλα κ τοτε θα τον πουμε ΞΕΝΙΟ απο το ξενιοςδιας αρχαιοΕΛΛΗΝΙΚΟ ε;:P

ναι ναι
εεεεεεε ανοιξαμε δικο μας θεμα,μετακομισαμε απο εδω
θα μας επισκέπτεστε στον ''οροφο'' ιστοριες, '' κουδουνι '' το δυναμικο μπουμπουκακι (μου?):clapup:

οκ???

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back