lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
ax το εχω ερωτευτει,φοβαμαι οτι θα αγχωθει πολυ στο σπιτι,τβρα αρχισε και με εμπιστευεται και με αφηνει να το χαιδεψω......ίσως μεινω εγω μαζι του στο μαγαζι και δεν γυρισω σπιτι![]()
ΤΡΕΛΗ χαχα Εμεινες τελικα στο μαγαζι;εχεις φωτο του μικρου-ης;ολα καλα να πανε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
το μικρακι το γλυκο μου εχθες δεν σταματουσε να κλαιει αν δεν με εβλεπε και ναι εμεινα στο μαγαζι(πρωτη φορα εμεινα καπου βραδυ ΜΟΝΗ και ομολογω πως φρικαρα αλλα χαλαλι, Περασαμε δυσκολη νυχτα ,το μικρακι τα εκανε πανω του ειχε και τσιρλιπιπι οποτε άλλαζα συνέχεια ''πάνες'' το ταιζα και μεγαλη μου βλακεια του εδινα μους-κροκετες δςν ετρωγε-μαθαμε να πινουμε και νερακι και ήπιε και μπολικο το ατιμο......δυσκολη νυχτα!!!!!Αλλά πέρασε!!1πλέον με κοπο στέκεται στα ποδαρακια του λιγο οποτε παμε καλα................το πρωι πηγαμε και στη γιατρο μας καθαρισε το πωπω οσο μπορουσε(πωπως και ουριτσα κολημενα και χαλια)κανονικα θελει μπανιο αλλα φοβαμαι να του κανω μαλλον αυριο πρωι που θα ειναι-θελω να πιστευω καλυτερα-ποναει πολυ εκει πισω.το μονο κακο που φαινεται να υπαρχει και παρακολουθουμε με γιτρο ειναι ελαχιστο αιμα στα κοπρανα

απο την ωρα που γυρισαμε απο γιατρο το πρωι κοιμαται ησυχα και κουνιεται πιο ευκολα και τρωει ,το τσιρλιπιπι κοπηκε αν και πριν λιγο που εκανε κακακια ηταν σχετικα μαλακα και σκληρα μαζι

παιδια τι να κανω σημερα?αν κοιμαται ετσι ησυχα σκεφτομαι να το αφησω στο μαγαζι
να ηρεμήσει,στο σπιτι φοβαμαι πως θα αγχωθει απο τα αλλα και μονο που θα τα ακουσει η Σύλβι ειναι και πολυλογου εδω στο μαγαζι ακουσε τον Αρίστο και η καρδουλα φοβηθηκεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Επισης κοιτα να του δινεις τροφουλα ειδικη για το προβληματακι του, εγω του εδινα της rayal canin την intestinal, νομιζω πως το εγραψα σωστα. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να δυναμωσει το μικρακι σου.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εγω δεν του εβαζα το πωπακι σε μπωλακι με νερο, εβρεχα ενα πανακι (το καλυτερο θα ηταν γαζουλα που ειναι και αποστειρωμενη, αλλα δεν ειχα αλλα λεφτα και ετσι το εκανα με καθαρο πανακι) που το βρεχεις σε κρυο νερο, ειναι οπως με τις αιμορροιδες που θελουν κρυο νερο. Το καθαριζεις οσο πιο καλα μπορεις και μετα κανεις μια επαλειψη με την αλοιφη.να του βαλω σε μπωλακι το κωλαρακι του και τα ποδαρακια του μονο για να καθαρισει η ειναι ακομα νωρις?η κατασταση εκει πισω ειναι τραγικη απο ξεραμενα κακακια -συγνωμη κιολας- και μολις τον ακουμπαω τσιριζει απο το πονο το καημενο,βεβαια το πωπουδακι το κανω οσο μπορω με βαμβακι σε νερακι με ελαχιστο μπετατιν(η γιατρος μου συστησε αλλο χιτιμπαν χιμπιταν κατι τετοιο )αλλά δεν το βρηκα και η φαρμακοποιος μου εδωσε betadine surgical scrub και βαζω ελαχιστο μεσα στο νερακι-βλακεία έκανα?
Υπαρχουν στο εμποριο ειδικα προιοντα για το συγκαμα που τα βαζουν στα μωρα, ηξερα μερικα και τα ειπα στην κτηνιατρο αλλα μου ειπε καλυτερα κατι κορτοζονουχο.
Τωρα το Χιμπιταν που λες, ειναι υγρο σαπουνι για τα χερια που το χρησιμοποιουν στα νοσοκομεια, ισως αν εψαχνες σε μερικα φαραμακεια ακομα να το εβρισκες, εγω το ξερω γιατι το ειχαν στο νοσοκομειο που δουλευε ο αντρας μου. Το μπεταντιν υποθετω πως ειναι το υγρο σαπουνι, οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχει η Ειρηνη γιατι δεν του βαζεις απλο αντισηπτικο με ιωδιο, γιατι οντως το ιωδιο καιει, αλλα μονο αν το αφησεις πανω στο δερμα, αν κανεις μια απλη επαλειψη με βαμβακι ή γαζα τοτε απλα κανει αντισηψια στο δερμα σε εκεινο το σημειο.
Αν τυχον η κτηνιατρος σου θελει οπωσδηποτε κατι σαν το χιμπιταν και δεν βρισκεις πουθενα, μπορω να σου συστησω κατι αλλο αναλογο, τα ξερω ολα οσα χρησιμοποιουν στα νοσοκομεια.
Τωρα για το γενικωτερο καθαρισμα του, καταλαβαινω πως ειναι χαλια το καημενο, ετσι ηταν και το δικο μου αλλα θα ελεγα να περιμενεις να γινει τελειως καλα για να μην ταλαιπωρηθει κι αλλο και μετα ριχτου ενα μπανακι ξεγυρισμενο.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερουδια!!!!!!!!!το νινακι μου παει πολυ καλυτερα,
το betadin το χρησιμοποίησα 1 φορα μονο πολυ αραιωμενο μετα μονο με νερακι του εκανα γιατι σιγα σιγα το γλυκουλη μου προσπαθει να πλυθει μονο του οποτε οποιαδηποτε ουσια μακρια απο το στοματακι μας!!!!
απο την 1 μερα δινω ανα 12ωρο το 1/8 απο ενα χαπακι το prezolon.τωρα που με αφηνει να κανουμε και αγκααλιτσες και ειναι ηρεμο θα δωσω και παστουλα για σκουληκακια.
παταει ολα τα ποδαρακια αν και δυσκολευεται ,αλλα το παλευει και θα τα καταφερει.
το βραδυ το αφησα μονο απο τις 4 τοα ξημερωματα μεχρι τις 10 και κατι που ηρθα

του ειχα φτιαξει ''καστρο'' το εβαλα στη γατοφορο με ανοιχτη πορτα απο εξω αφησα φαγακι νερακι και αμμο,αλλα το πρωι το βρηκα εξω απο το ''καστρο''
πανω στο μαξιλαρι του Αρίστου
(ελπιζω μην κολλησει τιποτα)....παιξαμε και λιγο με ενα καλαμακι,φαινεται καλα,αλλα εχουμε ακομα δρομο
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ ευχαριστα νεα!!!! Αντε με το καλο να τελειωσουν ολα τα βασανα για το μικρο γατακι που το φροντιζεις τοσο καλα!!![]()
σε ευχαριστω πολυ!!!!μακαρι να συνελθει και να μην το βρει αλλο κακο......πριμλιγο κατουρησε αλλα αυτη τη φορα προσπαθησε να τα ''καλυψει'' ,αντε να αρχισει να μπαινει και στη αμμο

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
σε ευχαριστω πολυ!!!!μακαρι να συνελθει και να μην το βρει αλλο κακο......πριμλιγο κατουρησε αλλα αυτη τη φορα προσπαθησε να τα ''καλυψει'' ,αντε να αρχισει να μπαινει και στη αμμο![]()
Αυτο ειναι πολυ καλο!!!! Να δεις που θα το καταφερει και αυτο,αλλα σιγα σιγα!!

Να εισαι θετικη!!!

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Το ανάστησες το μικρό

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

αχχχχχχχ το πιο δυνατο γατακι του κοσμου εχω εγω!!!!!!!!φτου σκορδα ψυχακι μου,αλλο κακο να μην σε βρει,φτου φτου σκορδα!!!!!!
δεύτερο βράδυ που εμεινε μονο
αυτη τη φορα του εφτιαξα ενα μεγααααλο ''καστρο'',απο μονο του επελεξε οτι θα κοιμαται στο μαξιλαρι του Α ριστου και η γατοφορος ειναι η τουαλλετα του
(και σημερα το ειδα προσπαθουσε να σκαψει τις πανες που του ειχα στρωμενες και τα εβγαλα ολα και εβαλα αμμο-στην αμμολεκανη δεν καθεται-οποτε περιμενω να δω αντιδραση-η γατοφορος εγινε ωραιοτατη κλειστη αμμολεκανη
-τώρα κοιμαται,ειναι φαγανο και παιζει κιολας
ζοριζεται στο περπατημα αλλα παει το καλουλη μου!!!!!!το αφηνω οσο μπορει οχι πολυ αλλα οσο θελει ,μετα ξαπλωνει και παιζουμε

α κανει και χουρ χουρ σαν τρακτερακι
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
α κανει και χουρ χουρ σαν τρακτερακι
Αγάπη μου!!! Είναι ευχαριστημένο

anna 21
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool