Τραυματισμένο γατάκι από επίθεση σκύλων

Ευτυχώς που την γλίτωσε. Βέβαια εγώ έχω πετύχει χειρότερη περίπτωση. Πριν από 2-3 χρόνια είχα γυρίσει με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου που είμασταν έξω, κλειδώσαμε το αυτοκίνητο και πήγαμε να μπούμε στο σπίτι. Βλέπω ξαφνικά ένα τιγρέ γατάκι να πλησιάζει στο σπίτι μου νιαουρίζοντας. Το χαϊδεύω και μου φαινόταν πολύ ήρεμο. Μύριζε κάτι άσχημα όμως και κόντευα να κάνω εμετό. Το γυρνάω ανάσκελα και εκεί ήταν που παραλίγο θα έκανα εμετό. Η κοιλιά του σε ένα σημείο κοντά σε ένα από τα δύο πίσω πόδια, ήταν ανοιγμένη και σαπισμένη. Ευτυχώς ήταν καθημερινή και σε 15 λεπτά θα έκλεινε ο κτηνίατρος. Τον παίρνω τηλέφωνο να μην κλείσει, βάζουμε το γατάκι σε ένα σχετικά μικρό χαρτόκουτο, ανοίγουμε τρύπες και ξεκινάμε για τον γιατρό. Σε όλη την διαδρομή είχα εντελώς ανοιχτό το παράθυρο του συνοδηγού και έβγαζα έξω το κεφάλι μου από την βρώμα της σαπίλας. Το βλέπει ο γιατρός και μας λέει ότι μπορεί να μην την γλιτώσει αλλά αξίζει να το προσπαθήσουμε. Φοράω γάντια και το κρατάω μαζί με τον γιατρό. Του ρίχνει φυσιολογικό ορό στο σκίσιμο και άρχισαν να πετάγονται σκουλήκια με το κιλό (πολλά σε μήκος όσο το μικρό δάχτυλο του χεριού μου...) !!!!!!!!!Του έκανε πλύση για 5 λεπτά και βγαίνανε ακόμα σκουλήκια. Μετά του ρίχνει ένα σωρό Bedadin (ίσως σκότωσα την ορθογραφία στο φάρμακο :P ) και του το αφήνουμε να το προσέχει στο ιατρείο. Του το αφήσαμε για 1-2 εβδομάδες. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο και μας έλεγε ότι μέρα με την μέρα καλυτερεύει. Του βρήκαμε σπίτι και όταν πήγε η μάνα μου να το πάρει μαζί με την νέα μαμά του, το είδαν και τρελάθηκαν. Ήταν λες και δεν είχε πάθει το παραμικρό!! Πραγματικά στην κατάσταση που το είχα δει δεν είχα και πολλές ελπίδες να ζήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά πάντα πρέπει να προσπαθούμε να σώσουμε ένα ζωάκι ανεξάρτητα από το αν πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει ή όχι. Και πολύ βασικό είναι να το πάμε σε κατάλληλο γιατρό που ξέρει τι του γίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γιατρος που το εσωσε ειναι αυτος που μουεγραψες dimaggelid? αν ναι ειναι καλος

μπραβο απιστευτη ιστορια!!!!

Πραγματι πολυ καλη ιστορια... Μπραβο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back