Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάποιος που να ξέρει περισσότερα;;;;
julia
Διακεκριμένο μέλος
" κάποιο απο τα τρία" ή " και τα τρία" Μια γενική ορολογία που περιλαμβάνει κάποιες απο τις 3 περιπτώσεις που ανέφερε ο Γιάννης. Δεν είναι μια "μονή" αρρώστια όπως πχ λευχαιμία...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Τί είναι πάλι αυτή η τριαδίτιδα; Έβλεπα τον Χωσούλη μου υποτονικό όλες αυτές τις μέρες και είδα και εμετούλη 2-3 φορές και έτσι τον πήγα στο γιατρό. Του έκανε εξετάσεις αίματος και του βρήκε ένα συκώτι χάλια. Οι τιμές του, λέει, ήταν τοσο υψηλές που δεν τις εμφάνησε το μηχάνημα. Ξέρει κανείς να μου πεί τι είναι η τριαδίτιδα και πόσο σοβαρή είναι;
Κατ αρχή εύχομαι περαστικά αλλά με όλο το σεβασμό, αν δε σου πει ο γιατρος σου, ποιος άλλος θα μπορούσε να σου εξηγήσει καλύτερα;
Κι αλοιμονο αν δεν έχουμε την οικειότητα με το γιατρο μας να τον ρωτήσουμε οτιδήποτε μα οτιδήποτε θέλουμε (οσο χαζό ή αστείο κι αν μπορει να φανεί) κι αν δε μας διαφωτίσει πλήρως.
Τωρα εμεις, ότι κι αν γνωρίζουμε για τις γάτες δεν ειναι παρά εμπειρικό και η ημιμάθεια μπορεί να αποδειχθεί πολύ κακός σύμβουλος.
Οσο για το μηχάνημα, κανονικά όσο ψηλές κι αν ήταν το μηχάνημα δεν έπρεπε να τις δείξει ούτως ή άλλως;;;

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να γίνει γρήγορα καλά ο γατούλης.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.hva.gr/downloads/Imerides/Diimerida_Kritis_May_2007/Triaditida.Tis.Gatas.pdf
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Βιταμίνη Κ
Η βιταμίνη Κ έχει κυρίως αντιαιμορραγική δράση και θεωρείται απαραίτητη για τη σύνθεση της προθρομβίνης.
περισσοτερα για ασθένειες γατας κι εδω
https://www.thepetcenter.com/exa/fd.html
konstans
Περιβόητο μέλος

Υ.Γ. Άσχετο, αλλά αν μπορείς διόρθωσε λίγο την υπογραφή σου, γιατί ξεχειλώνει το forum

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Από ότι μου είπε και ο γιατρός του, σήμερα που μιλήσαμε, είναι πολύ γενικός όρος και αφορά παθήσεις που έχουν να κάνουν με συκώτι, πάγκρεας και έντερο. Το πρόβλημα του Χωσούλη μου είναι στο συκώτι. Έχει όρεξη, πράγμα που είναι καλό, και δεν έχει χάσει βάρος.
Ότι και αν χρειαστει ο πρίγκιπάς μου θα το κάνω. Εξετάσεις, τάισμα, οτιδήποτε.
Είναι πολύ μικρός ρε γμτ για να έχει προβλήματα τέτοιου είδους. Και η διατροφή του είναι πολύ προσεγμένη (εκτός απο μερικες παρασπονδίες). Ξηρά τροφή για ενήλικα της purina και πολύ σπάνια καμιά κονσέρβα. Το πολύ 1 το μήνα.
Τον σκέφτηκα και εγώ τον Πάνο αλλά έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό του γιατί και με την Χαρά όταν είχε πρόβλημα στάθηκε πολύ σωστός. Πάντως μια δεύτερη γνώμη δεν βλάπτει, έχεις δίκιο.
Δεν ξέρω τι να σκεφτώ άλλο. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα κοντεύω να το χασω.
Θα διορθώσω και την υπογραφή. Έχεις δίκιο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η καλυψουλα ειχε προβλημα στο συκωτι αλλα καπου διαβασα οτι το συκωτι εχει ιδιοτητες να αναδομειται η κατι τετοιο θα σε γελασω και αυτο εχει σχεση με το γιατι πρεπει να κανεις καταναγκαστικο ταισμα
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν εχει χρειαστει ποτέ να τον πιέσουμε για να φάει. Συνήθως το αντίθετο κάνουμε. Ο γιατρός του μας εξήγησε το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το φαγητό στη συγκεκριμένη κατάσταση. Και είναι πολύ καλό το ότι έχει όρεξη και μεγάλη μάλιστα.
Μόνο που όταν τον βλέπω να κοιτάει το κενό με τις ώρες ή να κοιμάται όρθιος σαν να με μαχαιρώνει νιώθω εκείνη την ώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον βοηθήσω και τρελένομαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool