Τριτώσαμε!

xaroula

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Οχι δεν εννοω αυτην την φορα οτι θα χω 3ο γατι μονιμα.Μου το δινει μια φιλη μου για να το φιλοξενησω μια βδομαδα.Λοιπον ο μικρος Ναλμπαντης(μου πε οτι το ονομα του ειναι απο το "u think u can dance"απο εναν κριτη)ειναι Διαολος(εγω ηθελα να τον βγαλουμε Satan)και περιμενω για μια βδομαδα να μην κοιμηθω,ολοι ξερετε οτι τα γατια μετα τισ 12 αφηνιαζουν!Σημερα βρηκα το σταθερο μου κατω στο πατωμα με βγαλμενο το ακουστικο(φαινεται θελανε να τηλεφωνησουν στους σηγγενεις τους:lol: )και για να με καλοπιασουνε η μεγαλη πηδηξε πανω μου γουργουριζοντας και το μικρο επαιζε με τα μαλλια μου την ωρα που εγραφα μνμ στο my cat.Ο μικρος που θα μου ρθει ξεχασα να αναφερω οτι ειναι ο αδερφος της Ριγας(η μικρη μου)Σας περισευει κανενα Ballium?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονη. Σκεψου να επρεπε να συμβιωσετε μονιμα!!!
:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε ο συντροφος μου τον εχει ερωτευτει τον Διαολο αλλα δεν μπορουμε να τον παρουμε μονιμα διοτι ειναι δικος της!

Παιδιά βοήθεια!

Ηρθε το αρσενικο γατακι σπιτι πριν λιγο που θα φιλοξενησω και πλακωθηκανε με την Ριγα!Η Κοντεσσα ειχε ολη την διαθεση να το καλωσορισει και αυτο την απειλησε!Τι να κανω........

Γεια σου Χαρουλα. Εφερες ενα γατακι το οποιο θα φιλοξενησεις? Ποσο καιρο? Πιστευω ειναι φυσικο να ειναι επιφυλακτικες οι γατες στην αρχη, και εξαρταται πως εχουν μαθει... Αν ηταν μονες τους η με παρεα αλλων γατιων. Επισης εξαρταται και απο τον χαρακτηρα της καθε γατας. Δωσε τους λιγο χρονο να γνωριστουν.

To γατακι θα μεινει σε μενα μια βδομαδα.Η μεγαλη συνηθως ηταν πολυ φιλικη και οταν ειχε ερθει η Ριγα στο σπιτι του δινε φιλλακια.Τωρα τα ΟΛΑ ΜΑΖΙ παιζουνε ασχημα μπουκετα...

Θελουν λιγο χρονο να μαθουν το νεο γατακι :hmm: Δηλαδη φευγουν τριχες απο την παλη τους η απλα κανουν χου και λιγες φαπες? Αν ειναι το δευτερο πιστευω ειτε θα συφιλιωθουν ειτε στο τελος απλα θα αγνοησουν το ενα το αλλο :hmm:

Μουγκριζουν και κανουν αυτο το χαρακτιριστικο χχχνιαου καθως πλακωνονται.Αχ μακαρι να μην υπαρξουν θυματα.........

Δε το νομιζω, απλα ξαφνικα εισεβαλε στο χωρο τους ενα νεο γατακι και αντιδρανε ετσι, και ισως και το γατακι να θελει να παιξει μαζι τους και αυτα δεν το θελουν... Η τους κανει τσαμπουκα :P Αν το δεις να παρατραβαει χωρισε τα σε διαφορετικα δωματια, αν και πιστευω πως δεν θα φτασουν εκει τα πραγματα :)

Αν δεν εχεις αγρια ξεμαλλιασματα η κατασταση μαλλον θα στρωσει... Ειναι λογικο να αντιδρασουν σε πρωτη φαση. Τα δικα σου στο νεο μελος κι εκεινος απο το φοβο του. Αν ειναι πολυ αγρια τα πραγματα κλειστον σε ενα δωματιο μονο του. Μια βδομαδα ειναι θα περασει. Αρκει να του κανεις παρεα του καημενου και να ασχολησαι μαζι του. Πολλες αλλαγες στη ζωη του και δεν γινεται να του εξηγησει κανεις

Παιδια τωρα τα δυο μικρα παιζουνε και εχουν αφησει στην απεξω την μεγαλη που αγριευει και στα δυο τωρα!

:D εχασε την μπαλα η γατα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back